***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Kay pentru Sonioara!!!

Gravidutza, multumim pentru noul capitol si felicitari!!!

Ramona7, noua ne plac mult jucariile muzicale! Ai putea incerca ... Teodora are o vacuta, o albinuta, o minge, un soare ... toate cu butoane multe si cu melodii diferite pe fiecare buton....unele mai si lumineaza cand canta!

LA MULTI ANI!!!

Eliza Ioana de Vas

Petra & Maia & Mara de Msemcu

Eduard Andrei de Cioaca,

Matei Stefan de Paky

Stefan Bogdan de Doxinu

Pepsi, cum sa le prepar separat cu apa? Crezi ca trebuie fierte? Pe cutie am doar indicatii de preparare cu lapte! Scuze daca par cam ametita ... dar mi se pare grea diversificarea! Ma bucur ca exista si mamici cu 2 bebei care au atata experienta!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

carstea, parca auzisem ca exista niste pungi in care se poate pune laptele pt congelat dar nu stiu amanunte, poate stiu fetele

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

mai cartoful dulce pe care-l luai eu din carrefour nu arata ca ala din poza - nici la culoarea coajei nici la cea a legumei in sine sau aia au incurcat pozele sau eu am luat altceva? chiar m-am bulversat.

mama lu' maria

Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Fetelor, am primit mesaj de la Andrada-sunt
bine, sanatosi si..."rupti de lume"(citez).Are tel stricat si net n-are iar nr noastre de tel nu le are pe sim asa ca...nu stia de unde sunt mesajele!Asta mi-a zis!Eu ma semnasem in sms sa stie cine sunt.
Deci.....sunt bine dar mai dureaza pana va intra pe net !

Raportam si noi ca azi am adormit in sfarsit singurei in patut, si pe burtik ceea ce e o mare realizare(tinand cont ca aceasta pozitie nu prea am agreat-o de mititei).

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

motannel, eu le-am facut cu suc de fructe

minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna seara capsunici

Va salutam si noi pe seara!
La multe lunisoare sarbatoritilor! si
Sanatate multa bolnaviorilor!
Kay ne bucuram ca Soso e mai bine!
Liviana pupici baiatului curajos!

Noi mai bine dar tot mai avem mucisori,sper sa ne facem bine pana pe 18 sa facem vaccinul.
Cosmin e un scump,ma striga non stop MAMAMA.....MAMAMAMAMA e asa de dulce
E tare papacios ar manca ce mancam si noi,cand ne vede manacnd zice pa-pa si casaca si inchide gurita,deocamdata tot cu marul si supica

Mergi la inceput

addinel eu am vazut cartof dulce in carr dar pana acum nu am luat. Oricum trebuie sa fie tare uratei, mai mari si mai "creti" parca-si la culoare cam maro roscat. Nu am dat prea multa importanta acestei legume pana acum dar azi l-am rugat si eu pe nasu' sa-mi ia.

minunea mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Addinel, ce am luat eu din Carefoure semanau cu aia din poza, dar erau mai roz.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

quote:
Originally posted by Florentina Roman

Addinel, ce am luat eu din Carefoure semanau cu aia din poza, dar erau mai roz.

Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)
Poze

ai mei sunt mai roz si mai lunguietzi si portocaliu deschis pe dinauntru. na! ca am verificat si eticheta sa vad daca n-am luat altceva

mama lu' maria

Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Cartof dulce gasiti si in Mega Image .Rares l-a primit foarte bine.Eu il combin cu dovlecel si pastarnac dar cartoful e baza.
Cam cat ar trebui sa manance un bebe de 6 luni la o masa solida?

POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat

Mergi la inceput