Inseminare (20)
Raspunsuri - Pagina 5
andriushca spune:
moment nepotrivit sa fiu tocmai azi anuntata ca prietena mea din Franta, gravida a doua oara, pe ultima suta de metri, a nascut luni seara.
daca ma chinuiam sa ma mentin cat de cat pe linia de plutire, acum
s-a dus naibii echilibrul meu si imi vine sa strang pe cineva de gat!
noi de ce nu, Doamne ???????
lara, din pacate ioana nu a reusit.
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
ioana_p76 spune:
Lara20 multumesc pentru interes, din pacate nu am reusit nici la acest fiv, al doilea..si cu ultimele puteri o sa mai fac un fiv la anul in primavara.
Andreea imi pare tare rau, si eu am trecut prin astfel de momente, chiar mai grele, cand dupa fiv-ul nereusit, cumnata-mea doar ce nascuse.. (cand ii vedeam copilasul care e f dragut si ma gandeam ca poate Dumnezeu n-o sa ne dea si noua sansa de a avea un copilas..si il mai vedeam si pe sotul meu ce frumos se poarta cu el si ma gandeam ca are atata dragoste de oferit si ca nu v-a avea cui s-o ofere, daca nu vom avea un copilas si noi ) si de curand am fost si la botez, dar pot sa zic ca acum m-am "calit" daca mai merg la vreo doua botezuri o sa devin imuna, ce bine ar fi! (fac si eu haz de necaz..)
Euphoria nu e devreme totusi pentru test de urina? Cand ai facut IA?
toate fetele!
Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!
andriushca spune:
Euphoria, 27 din cate?
Ioana,
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
mamiFlori spune:
Salut!
Am dat de acest subiect si am citit un pic din postarile voastre. Mi-am amintit (cu un fior rece pe sira spinarii)de vrema cand eram si eu in acest stadiu de zbucium si asteptare.
Insa acum bebe are 1 an si 1 luna, e bine mersi, sanatos, vesel, si cel mai important.... este cu noi.
A venit cu inseminare artificiala facuta la dr. Moisa, "din prima".
La mine s-a intamplat cand deja ma resemnasem, cand deja umblam sa ma interesez cu ce sa incep un dosar de adoptie, cand practic imi luasem gandul ca o sa mai raman gravida. M-am dus la inseminare de gura d-nei doctor. Poate aceasta "relaxare" a facut ca sa apara sarcina? Oricum, parametrii la inseminare erau la minim. Endometrul nici nu mi-a mai spus d-na dr. cat este ci mi-a zis ca e "cacacios" :) Ovulul cred ca era pe undeva la 20... Dupa inseminare am carat dosare la greu in sus si in jos pe scari, ca tocmai imi schimbam locul de munca... Ce sa mai spun... Dupa atatia ani de chin, s-a prins sarcina la parametrii minimi, in conditii de stres si efort fizic mai mare decat normal.
Apoi, dupa ce am aflat ca sunt insarcinata, vorbeam cu bebe: Daca vrei sa traiesti, trebuie sa lupti, daca nu, eu n-am ce face! Trebuie sa vrei tu sa traiesti, sa ramai, ma auzi?! :)
Am avut ceva probleme cu colul in timpul sarcinii dar nu extrem de grave sau incomode, am nascut la 38 de saptamani... Ce sa va mai spun?
Doar sa fiti curajoase, sa nu va inecati in amarul nereusitei. Uneori lucrurile astea se intampla cand nu te mai cramponezi asa tare si cand nu te astepti...
Daca e cineva interesat, cand ne hotarasem sa infiem, am mers si am vazut o fetita in Dr.Taberei, crescuta la asistenta maternala acasa. Nu e marcata de casa de copii, e desteapta, frumoasa, alintata, un copil normal. O cheama Alexandra si acum cateva saptamani m-a sunat doamna care o are in grija ca cei de la Prot. Copilului s-au hotarat sa ii clarifice dosarul, deci v-a fi adoptabila. D-na care a crescut-o o iubeste f. mult dar e in varsta si cand depaseste nu stiu cati ani ii pot lua copilul in orfelinat deoarece considera ca nu se mai poate ocupa de ea. D-na nu vrea ca Alexandra sa ajunga acolo. Ar fi o trauma enorma...
Va imbratisez pe toate si sunt cu sufletul alaturi de voi
Florina
GOGOSICA EMI
LALI, O COMOARA DE FETITA
andriushca spune:
mamiFlori, felicitari si multumim pt sustinere si incurajari, dar, crede-ma, daca nici eu nu am fost relaxata in ultimele 2-3 luni....
biata Alexandra .... de ce nu ati continuat ce ati inceput? pt. ca ai ramas insarcinata? asta suna a "nu mai imi cumpar si rochia asta, ca mai am una asemanatoare acasa..."
sper ca nu te-am suparat!
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
inna30 spune:
Andreea....mladitele de zmeur sunt foarte bune , eu am luat cateva luni...pt ca ma dureau sanii ingrozitor cateva zile inainte de cm si dupa....cu mladitele de zmeur am scatat de acest chin, sunt bune si pt chisturi ovariene, pt anexite....(intiinflamatorii) pt mai multe , merita incercate, numai ca este extract si dupa ce bei o lingurita intr-o canuta cu apa ..te ia o ameteala de zici ca ai baut 1kg de vin..dar sunt bune, sunt bune.
succes fetelor..va pup
mamiFlori spune:
, Nu e de "rochie" problema... Eu mai am o fetita de 6 ani, il am pe bebe, iar anul trecut, cand eram in luna a 6-a, am avut un necaz cu sotul - a fost operat la amandoi plamanii. Pe bebe l-am dorit enorm, desi mai aveam un copil. Iar cu adoptia e ... delicata treaba.... in sensul ca trebuie sa ai acel "feeling" , acel sentiment magic... ca ...copilul pe care il vezi e ... al tau, ca e... EL.
Nu stiu ce a lipsit.... Poate ca D-zeu stia deja ca ne e sortit sa il avem pe bebe...
Daca intri la Adoptii si citesti, ai sa vezi ca femeile, ma rog, familiile merg si vad mai multi copii pana cand, deodata, il gasesc pe EL. Nu e asa simplu, nu e o marfa pe un raft... E o chestie de suflet, foarte profunda...
GOGOSICA EMI
LALI, O COMOARA DE FETITA
romanitza spune:
Andriushca, Lara20 -sorry ca n-a fost sa fie nici luna asta! Euphoria - poate e prea devreme pentru un test de sarcina, mai asteapta cateva zile. Bafta multa!
Fetelor, eu sunt si mai suparata, am fost ieri la medic si mi-a confirmat ce banuiam si eu, am 2 chisturi in sanul drept, dureroase la atingere, m-a trimis sa-mi fac ultrasound. I-am povestit de ultimele luni de inseminari si stimulari ovariene si mi-a spus ca ea crede ca e in legatura cu asta... Sper sa nu fie nimic grav. Aveti idee ce trebuie sa iau sa imi dispara? Inna30, spuneai tu ceva de mladite de zmeur? Eu am si un chist ovarian de 3cm in dreapta, ma gandesc ca poate ajuta si acolo!
Va pup pe toate!
lara20 spune:
FETELOR SI CUMNATA MEA NASTE IN FEBRUARIE..........EA NU ISI DOREA COPII DESI ARE 37 ANI,IL FACE PT CA MA VEDEA PE MINE DISPERATA SI NU STIU CE O FI ZIS IN GANDUL EI!CAND MA GANDESC CA SE APROPIE SI BOTEZUL ..........IMI VINE SA MOR DIN CAUZA CA O SA-L VAD PE CEL MIC SI O SA-L IUBESC DAR NU E AL MEU
IOANA IMI PARE SINCER RAU EU DACA NU REUSESC DIN PRIMA LA FIV MERG DIRECT SPRE ADOPTIENU MAI STAU CA SUNT CU NERVII RAU!
ROMANIZA MERSI MULT,TU CE MAI FACI?
ANDRE ASTA E ESTE SUNTEM CELE MAI NEFERICITE,CELE CARE NU AVEM BEBEI
DA FETELOR LUATI MLADITE DE MUGURI DE ZMEUR E BUN,EU IAU!
NICI O BATALIE NU ESTE PIERDUTA DACA EA NU A FOST DATA!