Inseminare (20)
Raspunsuri - Pagina 6
lara20 spune:
romanita nasa mea ia utrogestan pt chisturi la san!!!!!!!!!!!incearca si mladitele de zmeur!imi pare sincer rau,chiar asa efecte negative au stimmularile astea?
cred ca ne cam abatem de la subiectul inseminare........se supara oare cineva
inna30 spune:
Romanitza---da, intr-adevar tinctura de zmeur este f buna pt chisturi, ..daca sunt dureroase e de bine, ins ca nu e grav....merge cu tratament...tinctura de zmeur merge f bine o lingurita dizolvata inrtr-un pahar cu apa de 3 ori pe zi, si ar merge f bine si carpicon supozitoare din z5 pana in z 19 a cm, face f bine la chistuletul de pe ovar, sau duphaston din z 16 ..cum vrei..fac bine amandoua..eu le-am testat pe ambele. te pup si stai linistita ca se rezolva, dar ia o pauza cu stimularile macar 3 luni.
inna30 spune:
eu am avut un chist de 3 si ceva...am luat duphaston , ....dar si zmeur si carpicon 3 luni pt ca ultimele 2 sunt naturiste si isi fac efectul cam in 3 luni. eu asa am luat ca sa fiu sigura ca s-a rezolvat problema.
acum nu mai am probleme dar cand si cand mai iau asa cand vad ca ma mai inteapa ovarele mai fac cate o cura de 2-3 luni, sunt naturiste si blandute .sunt si pt chisturi dar si antiinflamatorii.
lara20 spune:
fetele ce D-zeu insemna aceste pete maro care ma tin de 4 zile,inainte de ciclu,azi trebuia sa-mi vina..........imi curge cate o picatura de sange maro!!!!!!!!!oare am vreo dereglare???????ma sinucid iarasi am patit ceva,iarasi trebuie sa fac vreun tratamnet............si iarasi se amana fiv
Euphoria spune:
27 din 28. inseminarea am facut in ziua 12. cu stimulare si pregnyl. sper si eu sa fi fost prea devreme. presimt inca o depresie. urata. :((
andriushca spune:
lara, eu am patit asa intr-o luna. cu vreo saptamana inainte sa-mi vina m-a tinut in pete bej, apoi maro, in sfarsit cam la data cand trb. sa vina s-a transformat in rosu. si eu am sperat atunci ca-i de la implantare, ca poate sunt insarcinata. pana la urma a fost un ciclu normal, precedat de pete maro. luna urmatoare nu am mai avut nimic. nu cred ca ai vreo deglarae, pur si simplu se intampla sa fie un ciclu atipic fata de cum esti obisnuita. ai facut test pana la urma? poate totusi!
euphoria, te inteleg! bine!
inna, cum adica e de bine daca sunt dureroase chisturile? nu e grav? dar daca ai chisturi si nu te doare nimic?
va pup
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
romanitza spune:
Multumesc pentru raspunsuri, o sa incerc cu tinctura de mladite de zmeur, sa vad cine va veni primul din Romania sa-mi aduca si mie.
O sa trec pe naturiste, anul trecut am tinut vreme de doua luni, cred, mi-am facut ceaiuri de naprasnic, am luat tincturi, etc, si astfel mi-a disparut nodulul din stanga.
Asa e , Andriushca, am auzit ca e bine sa te doara, daca nu doare atunci se ridica un semn de intrebare. Cred totusi ca de la tratamentele din ultimele luni mi s-a declansat ceva in corp, am inteles ca aceste chisturi apar de la deficienta de progesteron din corp.
Lara20 - nu stiu ce inseamna acele pete maro, n-am avut niciodata inainte de ciclu, cel mai bine ar fi sa iti intrebi doctorul, sa fii sigura ca totul va fi bine.
Inna30, tu ai avut chist ovarian? Sau era mamar? Eu am de amandoua, sper sa se rezolve rapid si sa nu fie nimic grav!
Euphoria, te inteleg perfect, stiu prin ce treci... Ai grija de tine!
lara20 spune:
andre chiar nu vreau sa-mi fac nici un test de sarcina ca mi-e lehamite de aparitia unei singure liniute....
multam de raspuns fetelor si de incurajari,sper sa nu fie nimic grav!
va pup
inna30 spune:
Romanitza--eu am avut chist ovarian de 3cm si ceva..si s-a resorbit dupa ce am luat tratam.
Andreea....atunci cand ai un nodul la san in general un chist ceva este bine daca te doare, pt ca inseamna ca nu este o formatiune tumorala..cand nu doare este de rau.(in general este cancer)bine beningm sau malign., nu vreau sa sperii fetele doamne fereste ca nu este cazul..dar e bine de stiut.