Inseminare (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zafira spune:

Buna fetelor,
Azi am fost la ultima eco, endometrul este de 8,5 iar un folicul are 23/20, drept ptr care dr m-a programat ptr maine la insemniare.
Sunt teribil de emotionata.
Daca este cineva prezent sa-mi dea mai multe detalii despre ziua inseminarii.
Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna Zafira! depinde ce fel de inseminare faci, daca ai facut trat. in timpul asta pt. stimulare si acum sunt mai multe tipuri: inseminare intrauterina, inratubara, intavaginala. La mine a fost acum 4 sapt. implinite azi intrauterina si s-a prins din prima avand in vedere ca am facut pregnyul in ziua 13 si inseminarea in ziua 14; am stat la pat 2 zile si gata. Mai greu este apoi, daca esti sensibila sau ai probleme cum este cazul meu si medicul mi-a indicat repaos la pat. Am dureri de spate si burta si iau no-spa 2/zi, utrogestan 2/zi intravaginal; de marti iau acid folic si elevit, atat; daca doresti si alte amanunte sunt pe aici si multa bafta maine,nu este o procedura dureroasa si dureaza extrem de putin.
Daca-mi este permis, poti sa-mi spui unde anume o faci?
Mult noroc in continuare si sa auzim de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Bafta, Zafira! Nu -ti fie frica , inseminarea nu e o procedura dureroasa,sper sa fie norocoasa pentru tine!
Azi au venit uratii, a trecut prima luna fara inseminari si stimulari ovariene, si tot nimic! Luna asta chiar nu m-am stresat si nici nu m-am gandit la asta ca in celelalte luni si totusi nu s-a intamplat nimic. De ce????? Tot stau si ma intreb, nu gasesc explicatii, o alta prietena de-a mea care deja are un copil m-a anuntat ca e insarcinata din nou! Of, ce greu imi este!
In plus de asta, saptamana trecuta am fost la doctor pentru ca mi s-au descoperit 2 chisturi mamare la unul din sani (doctorita mi-a zis ca e posibil sa fie in legatura cu tratamentele de stimulare ovariana). Saptamana asta ma duc si la un ultrasound la sani, sper ca totul sa fie ok! Mamografia nu mi se recomanda, am doar 29 ani...

Fetelor, sanatate maxima si bebei sanatosi va doresc la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

Ce noroc pe tine ca a iesit din prima.eu sunt la a treia si sanse.......nu rea stiu ce sa zic.Tu unde ai facut si ce probleme aveai tu defapt?La cat timp ai facut test si ti-a iesit pzitiv sau cum ti-ai dat seama ca esti insarcinata?

quote:
Originally posted by tuchi123

Buna Zafira! depinde ce fel de inseminare faci, daca ai facut trat. in timpul asta pt. stimulare si acum sunt mai multe tipuri: inseminare intrauterina, inratubara, intavaginala. La mine a fost acum 4 sapt. implinite azi intrauterina si s-a prins din prima avand in vedere ca am facut pregnyul in ziua 13 si inseminarea in ziua 14; am stat la pat 2 zile si gata. Mai greu este apoi, daca esti sensibila sau ai probleme cum este cazul meu si medicul mi-a indicat repaos la pat. Am dureri de spate si burta si iau no-spa 2/zi, utrogestan 2/zi intravaginal; de marti iau acid folic si elevit, atat; daca doresti si alte amanunte sunt pe aici si multa bafta maine,nu este o procedura dureroasa si dureaza extrem de putin.
Daca-mi este permis, poti sa-mi spui unde anume o faci?
Mult noroc in continuare si sa auzim de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

romanita te inteleg perfect!si eu nu ma mai stresez si chiar nu mi-am mai numarat zilele fertile si tot nu se intampla nimic!ce sa zic,ghinionul nostru!!!!!!!!sper sa nu ai nimic grav la sani si sa fii sanatoasa!mult noroc la control si linisteste-te!asteptam vesti de la tine
va pup pe toate!

Mergi la inceput

Ginamaria,
Eu am facut inseminarea la Medsana pe 20 oct.2007, iar pe 3 nov.2007 mai exact seara pe la 22h,in ziua in care trebuia de de fapt sa-mi vina CM, nici eu nici sotul meu nu am mi avut rabdare si, a iesit slab pozitiv; ei bine, mi- trecut un fior prin stomac si chitaiam de fericire; a doua zi dimineata, la fel, alt test si el slab pozitiv si am tinut-o asa 5 teste la rand care, ulterior au iesit pozitive, din ce in ce mai vizibila linia a 2-a dupa care era chiar mai inchisa la culoare. Acum imi tot fac beta hCG deoarece ba ma dor sanii, ba nu ma dor si-mi este frica sa nu se intample ceva, caci nu am alte simptome. Cam asa am ramas eu insarcinata si sper sa fe bine in continuare, atat pentru mine, cat si pentru tine si pentru toate fetele care-si doresc cu adevarat un copil. Dumnezeu sa ne ajute pe toate si sa-l rasplatim cu multi bb.
GINAMARIA, numai bine si bafta la bb!
6+1 zi

Mergi la inceput

GINAMARIA, scuze caci am uitat sa-ti spun de problemele pe care le am si acelea sunt urmatoarele: in urma cu 7 ani o extrauterina si atat, dupa care in momentul in care ne-am hotarat sa facem bebe am obs. ca nu se intampla si de ce oare? am fost la medici caremai de care si s-a constatat: o singura trompa slab permeabila (caci una nu mai este deloc), retroversie uterina si ce-a mai mare problema sinechie cervicala, adica nu penetra spermatozoidul cervixul sa intre in uter deoarece este sinechia (lipit la intrare).
Sanatate maxima si mult noroc sa fie cu bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

buna dimineatza
zafira mult succes si sper sa reusesti din prima

romanitza ai grija de tine, si cine a zis ca nu se recomanda mamografia, am o prietena care este cu 1 an mai mica decat mine(28 ani) si face cate una in fiecare an pt ca si a=ea a avut niste noduli si tr sa faca control periodic

pupici pt toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coletutza spune:

Tuchi123, te rog, poti sa imi spui cum ai rezolvat problema cu sinechia cervicala?si eu am acest diagnostic, de aceea te intreb.
multumesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

miruna te rog sa modifici si la mine in listuza IAD nr 4 nereusita, urmeaza IAD 5 la giulesti pe 28-29 Noiembrie
ms
week end placut

bebekom tr sa afli si tu rezultatul, nici o veste?

Mergi la inceput