Inseminare (20)
Raspunsuri - Pagina 12
lara20 spune:
AM GASIT ANDRE!!!!!!!!
URAAAAAAAAAAAAA CRED CA TOCMAI AM DESCOPERIT CUM SA RAMANEM GRAVIDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!O BAIE CU SOTUL DAR FARA CONTACT SEXUAL SI AM REUSIT!!!!!!!!!!SUPER TARE ANDRE!CRED CA SARACA ARE 11 ANI CA ACUM FETELE "ESTE EMANCIPATE"CA "ESTE" MULTE
montytaiana spune:
buna
am vazut subiectul andriushcade cand l-a postat si m-am amuzat-de tineretea
DMA iti multumesc din suflet pt azi, ai reusit sa ma scoti din depresie, am inceput din nou sa imi fac sperante, insa de data asta o sa iasa sau macar am sa fac asa cum vreau eu
miruna79 spune:
ce m-am amuzat si eu!!!
Pup toate fetele.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
ginamaria spune:
Draga mea tre sa plangi daca iti vine,indiferent daca te intelege lumea sau dar decat sa te prefaci ca nu e nimic si tu sa nu mai poti.........eu am plans cand mi-a venit data trecuta.Toata lumea se uita la mine ca nun intelegea de ce brusc m-am apucat de plans dar stii ce?nu m-a interesat deloc ce a crezut lumea..............naiba sa o ia de lume ca nu te ajuta cu nimic niciodataTe pup si altceva nu stiu ce iti zic ca stiu ce mare suferinta e,iti doresc doar putere sa mergi mai departe...........
quote:
Originally posted by montytaiana
buna dragele mele
azi sunt foarte trista
mi-a venit
inca o IAD esuata
din pacate nu pot fi trecuta pe listuza decat la esecuri
imi doream f mult sa reusesc
nici sa plang nu pot
sunt la servici si nimeni nu m-ar intelege
lara20 spune:
ii multumim corey ca ne-a binedispus si o mai asteptam cu intrebari!!!!!!!!
super tare!
Avalon spune:
Fetelor incerc si la voi: sunt in plin tratament fiv (pe final), tratament pe care l-am facut cu menogon. Problema e ca am ramas "in pana" de menogon si mi-ar mai trebui 2-3 fiole pentru ultima zi de stimulare (duminica). Daca cineva are si doreste sa-l vanda, va rog sa-mi dati un PM.
Succes tuturor sa aveti reusita!
montytaiana spune:
avalon vezi ca am vb cu dma si ei i-au ramas fiole si poate sa ti le dea da-i un pm si sigur se rezolva
succes
dma2007 e id ei
miruna79 spune:
Ce liniste e pe aici...
Fetelor un weekend placut ; va pup pe toate.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....