Inseminare (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

andre unde sa intram mai exact?adica la cautare in forum?

Mergi la inceput

AM GASIT ANDRE!!!!!!!!
URAAAAAAAAAAAAA CRED CA TOCMAI AM DESCOPERIT CUM SA RAMANEM GRAVIDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!O BAIE CU SOTUL DAR FARA CONTACT SEXUAL SI AM REUSIT!!!!!!!!!!SUPER TARE ANDRE!CRED CA SARACA ARE 11 ANI CA ACUM FETELE "ESTE EMANCIPATE"CA "ESTE" MULTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

buna
am vazut subiectul andriushcade cand l-a postat si m-am amuzat-de tineretea

DMA iti multumesc din suflet pt azi, ai reusit sa ma scoti din depresie, am inceput din nou sa imi fac sperante, insa de data asta o sa iasa sau macar am sa fac asa cum vreau eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

ce m-am amuzat si eu!!!
Pup toate fetele.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

Draga mea tre sa plangi daca iti vine,indiferent daca te intelege lumea sau dar decat sa te prefaci ca nu e nimic si tu sa nu mai poti.........eu am plans cand mi-a venit data trecuta.Toata lumea se uita la mine ca nun intelegea de ce brusc m-am apucat de plans dar stii ce?nu m-a interesat deloc ce a crezut lumea..............naiba sa o ia de lume ca nu te ajuta cu nimic niciodataTe pup si altceva nu stiu ce iti zic ca stiu ce mare suferinta e,iti doresc doar putere sa mergi mai departe...........

quote:
Originally posted by montytaiana

buna dragele mele
azi sunt foarte trista
mi-a venit
inca o IAD esuata
din pacate nu pot fi trecuta pe listuza decat la esecuri
imi doream f mult sa reusesc
nici sa plang nu pot
sunt la servici si nimeni nu m-ar intelege

Mergi la inceput

ii multumim corey ca ne-a binedispus si o mai asteptam cu intrebari!!!!!!!!
super tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fetelor incerc si la voi: sunt in plin tratament fiv (pe final), tratament pe care l-am facut cu menogon. Problema e ca am ramas "in pana" de menogon si mi-ar mai trebui 2-3 fiole pentru ultima zi de stimulare (duminica). Daca cineva are si doreste sa-l vanda, va rog sa-mi dati un PM.
Succes tuturor sa aveti reusita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

avalon vezi ca am vb cu dma si ei i-au ramas fiole si poate sa ti le dea da-i un pm si sigur se rezolva
succes
dma2007 e id ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Multumesc mult, Monty, am trimis pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Ce liniste e pe aici...
Fetelor un weekend placut ; va pup pe toate.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput