Inseminare (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

Andreea-la noi toti prietenii au copii si colegele mele de facultate sunt 4-5 insarcinate din grupul nostru..crede-ma nu am mai dat pe la facultate de pe 1 octomb...imi este tare greu....ma inchid in casa ca tampita, nu stiu de ce dar imi vine sa ma retrag in carapacea mea , ma simt mai bine ACASA....fetelor cred ca ma indrept spre depresie si nu e un semn bun.
va pup si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r33a spune:

Fetelor mie ieri m-a venit ciclu si trebuia sa sun la sptial la giulesti sa ma programez la eco am incercat si ieri si azi intre orele 12-15 si ori suna ocupat ori nu raspunde nimeni ce fac ???? Trebuie sa imi fac eco si apoi inseminare ... La dr. Codreanu ! De maine timp de 5 zile iau Ova-Mit ... Cum fac k nu raspunde nimeni ... Normal in 10-11 zile de cicul trebuie sa ma duc .. Off poate nu ajung la eco si la inseminare k nu raspund asistentele alea ... O sunam pe dr. pana acum si ma programa ea dar acum mi-a zis sa sun la nr. ala care e pe prima pagina .. si ... nu raspunde nimeni .. :((

Eu Sunt Aici Tu Esti Acolo Cineva Nu E Unde Trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

andre stai calma nu mai ofta o sa ai si tu bebel!!!!!!!!!!!!asta e uni au mai usor altii mai greu,nu te mai incarca negativ
te pup
r33a stai calma ca o sa raspunda cineva maine sau luni,de ce nu mergi pana acolo???????pana la inseminare mai ai 2 saptamani!daca ti-a dat tratament trebuie sa-ti faca inseminare ca doar nu or fi nebuni!!somn usor si fara stres!

Mergi la inceput

inna si pe mine fetele de la scoala ma intreaba cand o sa fac bebe?????????? eu le spun ca nu e treaba lor ca mie imi place sa fiu tanara si nelinistita!incearca cand le vezi sa-ti spui ca tu ai ceva ce ele nu au si ca se compenseaza(eu asa fac si ma cosolez singura.......)haideti capul sus viata e frumoasa,noi suntem frumoase si bune si mosul o sa ne aduca

Mergi la inceput

si inna treci inapoi la scoala!nu te izola si fii mandra ca ia de ce !traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima!izolarea nu e solutia!iti spun din experienta!!!!!!!!!
hai capul sus ,uita-te in oglinda si spune ca tot ce se intampla se intampla cu un scop si ca intr-o zi o sa intelegi!

somn usor si maine sigur va fi o zi mai frumoasa pt toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Andriuschca, este a doua oara cand te vad cu regretele astea. Ca nu te-ai tinut de tratamentul dr. Bucur (EL). Asa stand situatia, poti sa incepi de acum. Cat priveste, inseminarile e simplu de facut. La FIV e mai complicat, mai multe proceduri, tratament mai lung, alergatura mai multa, mai multi bani etc. (eu, momentan, ma razboiesc cu medicul de familie). Da, ne putem intalni odata la o prajitura si un suc.
Miruna si restul fetelor .
L.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

lara-multumesc mult, esti o scumpa..asa este ai dreptate..trebuie sa mergem inainte cu bune cu rele ...ne ramane macar speranta. te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

Ma puteti trece si pe mine pe lista nereusitelor. Mi-a venit astazi. Oricat ma asteptam, tot am luat greu si lovitura asta....Sunt atat de nervoasa...In seara asta cred ca ma imbat. M-am saturat sa imi tot umflu burta in oglinda, sa vad cum mi-ar sta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Euphoria, nu vrei sa ne imbatam impreuna?

p.s. fetele, daca vreti sa va veseliti un pic si sa mai uitati de suparare, intrati la subiectul "Sarcina?", unde o fetisoara are o mare problema ...!!!!

PUP LA VOI!

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

Andriushca, sigur ca da! Bine ca e vineri si ne permitem sa fim maine mahmure!....

Mergi la inceput