Inseminare (20)
Raspunsuri - Pagina 11
inna30 spune:
Andreea-la noi toti prietenii au copii si colegele mele de facultate sunt 4-5 insarcinate din grupul nostru..crede-ma nu am mai dat pe la facultate de pe 1 octomb...imi este tare greu....ma inchid in casa ca tampita, nu stiu de ce dar imi vine sa ma retrag in carapacea mea , ma simt mai bine ACASA....fetelor cred ca ma indrept spre depresie si nu e un semn bun.
va pup si noapte buna
r33a spune:
Fetelor mie ieri m-a venit ciclu si trebuia sa sun la sptial la giulesti sa ma programez la eco am incercat si ieri si azi intre orele 12-15 si ori suna ocupat ori nu raspunde nimeni ce fac ???? Trebuie sa imi fac eco si apoi inseminare ... La dr. Codreanu ! De maine timp de 5 zile iau Ova-Mit ... Cum fac k nu raspunde nimeni ... Normal in 10-11 zile de cicul trebuie sa ma duc .. Off poate nu ajung la eco si la inseminare k nu raspund asistentele alea ... O sunam pe dr. pana acum si ma programa ea dar acum mi-a zis sa sun la nr. ala care e pe prima pagina .. si ... nu raspunde nimeni .. :((
Eu Sunt Aici Tu Esti Acolo Cineva Nu E Unde Trebuie
lara20 spune:
andre stai calma nu mai ofta o sa ai si tu bebel!!!!!!!!!!!!asta e uni au mai usor altii mai greu,nu te mai incarca negativ
te pup
r33a stai calma ca o sa raspunda cineva maine sau luni,de ce nu mergi pana acolo???????pana la inseminare mai ai 2 saptamani!daca ti-a dat tratament trebuie sa-ti faca inseminare ca doar nu or fi nebuni!!somn usor si fara stres!
lara20 spune:
inna si pe mine fetele de la scoala ma intreaba cand o sa fac bebe?????????? eu le spun ca nu e treaba lor ca mie imi place sa fiu tanara si nelinistita!incearca cand le vezi sa-ti spui ca tu ai ceva ce ele nu au si ca se compenseaza(eu asa fac si ma cosolez singura.......)haideti capul sus viata e frumoasa,noi suntem frumoase si bune si mosul o sa ne aduca
lara20 spune:
si inna treci inapoi la scoala!nu te izola si fii mandra ca ia de ce !traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima!izolarea nu e solutia!iti spun din experienta!!!!!!!!!
hai capul sus ,uita-te in oglinda si spune ca tot ce se intampla se intampla cu un scop si ca intr-o zi o sa intelegi!
somn usor si maine sigur va fi o zi mai frumoasa pt toate
luci.eilm spune:
Andriuschca, este a doua oara cand te vad cu regretele astea. Ca nu te-ai tinut de tratamentul dr. Bucur (EL). Asa stand situatia, poti sa incepi de acum. Cat priveste, inseminarile e simplu de facut. La FIV e mai complicat, mai multe proceduri, tratament mai lung, alergatura mai multa, mai multi bani etc. (eu, momentan, ma razboiesc cu medicul de familie). Da, ne putem intalni odata la o prajitura si un suc.
Miruna si restul fetelor .
L.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
inna30 spune:
lara-multumesc mult, esti o scumpa..asa este ai dreptate..trebuie sa mergem inainte cu bune cu rele ...ne ramane macar speranta. te pup
Euphoria spune:
Ma puteti trece si pe mine pe lista nereusitelor. Mi-a venit astazi. Oricat ma asteptam, tot am luat greu si lovitura asta....Sunt atat de nervoasa...In seara asta cred ca ma imbat. M-am saturat sa imi tot umflu burta in oglinda, sa vad cum mi-ar sta...
andriushca spune:
Euphoria, nu vrei sa ne imbatam impreuna?
p.s. fetele, daca vreti sa va veseliti un pic si sa mai uitati de suparare, intrati la subiectul "Sarcina?", unde o fetisoara are o mare problema ...!!!!
PUP LA VOI!
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"