Inseminare (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

nu inna can scrii subiectul, deasupra chenarului in care scrii e pe randul 2 rubrica Format unde ai tip caracter, size si culoare si de la sagetica de la culoare iti alegi nuanta pe care o vrei
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

pai e foarte bine daca esti la el zic eu.mda este mai greu de obtinut mobilul ca sa nu te mai chinui pe tel fix.
asa pateam si eu acum un an si ceva sunam ca tampita si nu raspundea nimeni...nici macar la 13-14 cand se termina nebunia de la spital, pana m-am suparat si am rugat-o pe d-na dr cocei sa-mi dea mobilul si acum este mult mai usor, o gasesc direct....la noi sotulica face tratam 3 luni cu ceva naturiste :zn, vit e, ac folic, si livercyl..poate poate va fi bine si vom mai face o inseminare prin feb sau martie.
eu zic sa il rogi frum,os pe marinescu sa te ajute cu un nr de tel la care il gasesti, avea cineva dar nu mai stiu cine

Mergi la inceput

mony...asa am facut dar nu merge ...nu stiu de ce..chiar nu mai inteleg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zafira spune:

quote:
Originally posted by montytaiana

zafira ce multe eco iti fac tie
la ce dr esti
si la ce spital?

Sunt la mai multe spitale....in functie de programul dr Miciner.
Ce am citit eu, pot sa raman cu chisturi?
Cum adica?
Spuneti-mi mai multe va rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Carmencar pe prima pagina gasesti nr de telefon de la dr Dracea de la cabinet iti raspunde o fata super amabila nu stiu dc e asistenta sau receptionara, poate te ajuta cu ceva
Inna nu am cum sa fiu , sunt sigura ca e o dereglare eu va astept pe voi acum . atunci cind scrii vezi sus ca scrie culoare selecteaza apasa pe culoare si schimba pe ce vrei tu. dc folosesti firefox e mai greu intai apasa pe culoare iti apare ceva de genul si tu scrii intre ele.
va pup pe toate

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

inna hai ca nu a aparut exemplul care am vrut sa ti l arat cu schimbarea culorii lasa ca te descurci tu

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

fetelor pentru ce e bun acidul folic
pt ce se recomanda mai exact
dar vit e
mie nu mia dat sa iau nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

buna seara fetelor!
am primit iar poze cu nou -nascutul prietenei mele. simt ca innebunesc!
nu mai pot, sunt la capatul rabdarii !
mi-e ciuda pe mine ca nu m-am tinut de inseminari ca lumea, am renuntat dupa a3-a, sotul n-a luat tratamentul de 3 luni prescris de urologul Bucur, nu ne-am tinut de treaba si acum tragem, offf.
asta fiindca mi-a intrat in cap ca s-ar putea, printr-o minune sa reusim si fara sa mai batem doctorii ...... pt. ca ne saturasem ...
imi caut scuze!

[b]monty, acidul folic e bun pt a preveni malformatii la fat.
vit E am primit si noi, mai ales sotul, nu stiu exact pt ce e, cred ca e un antioxidant.

inna, cand raspunzi la subiect, daca dai un pic mai sus, o sa vezi o bara cu optiuni, ca in Word, de unde poti seta culoarea, fontul, marime, boldire, liniere, etc. e simplu.

va pup.

p.s. ce-ar fi sa ne intalnim odata, sa putem sa ne plangem si sa vociferam in voie?[/b]

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

monty-vit e si ac folic este un supliment alimentar...un surplus de vitamine, ia sotulica si am citi pe ele.ac folic se mai da si in anemie._

Mergi la inceput

FETELOR--MULTUMESC MULT DE TOT pt informatii..uraaaaa..am reusit..da, totul era sa scriu intre semnele alea , altfel nu merge. multumesc

Mergi la inceput