Inseminare (20)
Raspunsuri - Pagina 9
miruna79 spune:
zafira n-are nimic stai linistita pana la urmatoarea eco sigur foliculii o sa cresca la fel si endometrul
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
montytaiana spune:
binenteles ca nu m-am dat batuta
am mai sunat de cateva ori si mi s-a spus ca nu se mai fac programari ca intra doctorii in concediu
degeaba am insistat si am vb pe 10 voci acelas raspuns l-am primit
imi vine nustiu ce sa zic
miruna79 spune:
Monty sa nu mai fi asa suparata , ce concediu doamne iarta ma suntem la mijlocul lu noiembrie ei pleaca de la inceputu lu decembrie???
ce enervant sa stii ca se mai amana o luna.....
Fetelor menstruatia tot n-a venit ma enerveaza mult ca nu stiu cat sa mai astept.
Pup toate fetele.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
iazminn spune:
Si eu am sunat ieri la Giulesti pt o programare si mi-au zis sa sun dupa 1 ian ca nu se mai fac programari pana atunci.
carmencar spune:
Fetelor am i eu o intrebare tie cineva nr de tel a doctorei Dracea de la giuleti? Stiti cumva daca face i ineminare? Atept un rapun de la voi pentru ca vreau a mi chimb doctora
inna30 spune:
Zafira-eu zic ca e foarte bine, sunt f multi foliculi..poate reusesti din prima,sansele se pare ca sunt mai mari la inceput..apoi incep sa scada..mult mult succes. dar ar fi bine dupa luna asta cu multi foliculi sa iei ceva duphaston sa nu ramaii cu chistulete la asa multi foliculi, in general cei mici nu ajung la maturitate si raman pe ovar.doamne ajuta sa reusesti din prima.
lara--asa simt si eu craciunul, ma uit la brad si ma lasa rece, imi este asa de greu cand vad mai ales pe toate "drumurile" jucarii , papusele surprze pt copii si eu nu am pt cine sa cumpar, imi place asa mult dar din pacate casa e goala, in fiecare an sper ca poate anul viitor voi avea un mot mic dar.......e f greu, te inteleg perfect.
Tuchi---bine ai venit printre noi,..mult mult succes sa fie cu ochisori din prima.
monty-- dar tu la cine te duci la giulesti?cine iti face eco?
inna30 spune:
mirunica- poate esti gravi....te rog fii tu gravidura noasta de luna asta...fa un test poate este cu ochisori doamne ajuta.
offff..mai cum face-ti voi de scrieti numele cu rosu frumos? cred ca eu nu am puncte de nu pot nu?
montytaiana spune:
inna30 sunt la prof Marinescu, cu el fac si IAD si eco
carmencar da dracea face si IA iar nr, ei cred ca il are dma