Inseminare (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

quote:
Originally posted by Arina21

Fetelor, am si eu o intrbeare, poate stiti: utrogestanul luat din ziua 16 pana in ziua 26 are efect asupra ovulatiei din luna urmatoare? Eu am facut monitorizare si luna asta am 2 foliculi, cate unul pe fiecare ovar, in ziua 11 aveau 20mm fiecare si endometrul 7mm. Eu ovulez in z14. Pt mine e f buna grosimea endometrului. Plus ca am ramas cu somnolenta de cand am luat utrogestan, as dormi toata ziua. Nu mi s-a intamplat niciodata sa am 2 foliculi maturi si endometru asa bun, mi se pare coincidenta prea mare.
Am inceput sa iau utrogestan luna trecuta si voi continua luna aceasta.

Editez: Am uitat sa spun ca nu fac nici un fel de stimulare, singurul medicament luat a fost utrogestan.

VA multumesc.
Spor la bebei
Arina

stiu ca teoretic nu are nicio legatura dar si eu care cu stimulare nu am avut de fiecare data decat un singur folicul ori pe stangul ori pe dreptul,iar ultima data dupa ce am luat dupa IAD utrogestan am avut mai bine de 4 foliculi dintre care 2 trecuti de 20 mm
poate e doar coincidenta dar se zice ca atunci cand faci stimulare rezultatele sunt din ce in ce mai proaste, sa vedem luna asta cand nu am mai luat utrofgestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

tuchi zici ca ai uter retrovers?!si eu la fel,deci se poate si cu uterul retrovers!!!!!!!eu ma gandeam ca de-aia nu mi-au reusit inseminarile!!!!!!ca alta problema nu am,sunt ok!
stai linistita si nu te mai stresa,bebe o sa fie bine!sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

succes TUCHI si incearca sa nu mai fi stresata ca nu te ajuta........cred ca daca ar fi probleme ai simti tot felul.Nu te stresa ca nu simti nimic.Am o prietena care e in luna 6 si nu i-a fost rau niciodata,nu are nici arsuri,nici spatele nu o doare.....a zis ca se simte mai bine decat inainte sa ramana.Asa ca daca decurge normal si frumos,nu te doare nimic..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

GINAMARIA, merci.
Esti draguta si sper din tot sufletul sa ne fie bine la toate si sa ajungem la termen cu bb. sanatosi si frumosi.
Ai grija de tine, este valabil pt. noi toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

quote:
Originally posted by tuchi123

GINAMARIA, merci.
Esti draguta si sper din tot sufletul sa ne fie bine la toate si sa ajungem la termen cu bb. sanatosi si frumosi.
Ai grija de tine, este valabil pt. noi toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Pup toate fetele
eu sunt z 56 si nici urma de ciclu , ma enerveaza ca ma tine pe loc si dureaza .... abia astept sa mi vina ...

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Fetelor care ati facut IA la Giulesti, . Cum se procedeaza in cazul in care doresc o inseminare in decembrie? Vroiam tot la dr. Bucur. Ma programez pentru monitorizare? Tot in Z1, la ce numar, ce trebuie sa zic? Ce acte imi trebuie? Asta ca sa nu am senzatia ca nu fac nimic (pana ma hotarasc eu unde/ cu cine fac FIV).. ma rog, ca rezerva, oricand pot aplica metoda lui Virgo de la IA cu donator (ati citit?).
Pupici tuturor.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

miruna e cam ciudat?nu ti-a intarziat prea mult?????????poate esti graivda! e prea mare intarzierea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

fetelor tot am auzit despre reusite de sarcina cu polidin
stie careva detalii?
ma gandeam sa fac si eu inainte de inseminare

aspiranta din 2006

mergem inainte!trebuie sa reusim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

pupici
o saptamana minunata si optimista va doresc

Mergi la inceput