Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 3
Roxana_G spune:
Mandarinutza, unde erau pozele de botez ca iar am ratat ca de obicei.
Carpatina, mi-a placut ce ai zis si m-am simtit vinovata. Dar cumva, fie si diplomatic, tot trebuie sa explic ca eu aleg alta cale. Si nu reusesti totdeauna cu calm, mai ales daca ti se prezic consecinte grave ale atitudinii tale. Dar merita incercat cu mai multa rabdare. Si eu ma gandesc cu groaza ca voi fi in aceeasi pozitie si probabil ma voi intreba cu ce e gresit ce spun din moment ce am crescut copii asa frumosi.
Andries, ce de probleme ai si ce ambitie sa alaptezi. Esti minunata si o stii, iar bebelusul tau cu picioare de fotbalist poate sa creasca si cu laptic praf, uite ce gigant am crescut eu.
Sa fiti sanatosi cu totii, ca asta e important.
Betty, te inteleg perfect, dar nu te mai contrazice de fata cu altii. Lasa macar cand sunteti numai voi doua. Eu aplic asta la mama soacra, cand nu am aceeasi parere nu zic nici da nici nu, bomban un "ihaaam" mirat asa si imi vad de ale mele.
Sim, super idee cu calendarul. Cat dureaza? Ca la inceputul lui decembrie e si ziua mamei si a sotului si nu le-ar strica un calendar cu piticii.
Apropos de colindele de Craciun. Stiti ca va povesteam ca musiu nu agreeaza muzica, ei bine am gasit ceva la care nu plange: colindele de Craciun si cantecele de Craciun pentru copii.
Tot legat de Craciun e un subiect interesant cu amintiri la Discutii generale, vreau sa ma inspir de acolo sa fac o surpriza Alexandrei anul acesta.
Ma duc ca nu mai pot controla multimea. Pupici, revin dupa culcarea lor.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
betty78 spune:
Rox ma bucur ca Andrei este ok, si tu care erai ingrijorata degeaba.
Si la noi bebe Mario a avaut un program ciudat: a supt doar cate 10-15 minute apoi a adormit pentru 20-30 minute, s-a jucat si iar de la capat. E total haotic.
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by afibebe
mama mama deja va ganditi la bebe 2?
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
Eu ma gandesc la BB3.
Somnul pe burtica e ok, dar cica trebuie supravegheat sa nu se sufoce. Daca ii ziceam ca al meu baga capul sub pernele aparatoare de la pat...
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
bernix spune:
Andries, mare mare curajoasa esti tu. Nu stiu eu prea multe despre ceea ce povestesti tu ca ai, insa pare alegerea corecta ca dl.Mirciulescu sa se obisnuiasca cu lapte praf. Cel mai important pentru copii e sa aiba parinti sanantosi.
Am vazut poze cu bb al tau si mi-au dat lacrimile: e mititel si slabuuuutz. Mi-am amintit de pitica mea care avea mai putin cu 1kg decat baiatul tau. Nici nu vreau sa ma mai gandesc cum arata.
Si ea a fost tot dismatur asimetric (greutate mica pentru varsta gestationala scrie in foaia de externare), numai ca la noi se adauga si prematuritatea cu toate problemele ei.
Poate odata cand ai timp ma mai lamuresti si pe mine cu cateva idei pentru studiul acestui tip de retard de crestere si cauzele care-l provoaca. Totdeauna mi-am dorit 2 copii, insa acum mi-e teama sa ma gandesc la bb2. Daca se intampla la fel? Mai ales ca mie gineco mi-a zis sec "Nu stiu" cand l-am intrebat de potentziale cauze.
Sanatate si bb cumintzel!
Bernix si Degetica (Ana Elena)
Poze Bebe
betty78 spune:
Oare am voie sa incep sa fac abdomene, dupa cezariana? Am devenit obsedata de greutate....Marunzika unde esti mama????
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Pepsi spune:
fetelor felicitarile mele ptr toate mamicile, ptr bebei frumosi ce-i aveti, sa creasca mari si cit mai putine nopti albe sa aveti!
am si eu o intrebare ptr voi, daca cineva stie ceva de joahnna, trebuia sa nasca pe 10 oct, dati-mi si mie va rog un pm.
numa bine la toata lumea
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
bernix spune:
Rox, bravo pt vestile bune!
Mai, fetelor, ideea cu calendarul e super! Va spun asta din experienta ca noi avem deja o istorie in a pregati familiei genul asta de cadou de Craciun si a fost de senzatzie. Am pus la fiecare luna o poza reprezentativa, chiar daca nu in ton cu anotimpul si de aranjat poze + printuri s-a ocupat Bobo, ca el cu asta se ocupa: are o mica afacere tipografica.
Poze Bebe
bernix spune:
Fata mea a descoperit azi ca are la mana stanga un degat mare tare bun de supt.
Asta ca tot nu vroia suzeta cu nici un chip.
Poze Bebe
danielle02 spune:
roxana ma bucur ca ai venit de la doctor numai cu vesti bune
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
bernix spune:
Observ ca se tot discuta despre asezatul lui bb pe burtica. Io stiam ca e pozitzie f buna din mai multe pct de vedere: isi eserseaza muschii gatului si ai spatelui, elimina gazele mai usor si se poate prinde cu manutzele de paturica pe care e asezat, ceea ce-i da siguranta dinainte de nastere, cand inca era in burta mamei.
Daca ar sti Degetzica ce bine ii face sa stea pe burtica sigur n-ar mai face asa scandal cand o asez in pozitzia asta. O pacalesc cate 3-4 min si ceva mai mult daca o sez adormita.
Poze Bebe