Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Betty, mai asteapta putzin ca mie mi-a zis gineco ca pot sport dupa min. 2 luni. Pentru abdomene ceva mai mult, 3-4 parca. Stia Sabina mai bine si a zis cand a venit de la control, dar am uitata. Poate ne mai zice o data.

Io iar m-am ingrasat, am 7kg in plus si nu incap in nicio haina din viata de dinainte. Port tot niste blugi de gravida, fiindca nu mi-am cumparat inca nimic pt dimensiunile actuale. Si mananc la dulciuri....

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Mergi la inceput

Bei!!! Iar ma lasatzi sa vorbesc de una singura??? Hai acum ca parca vad ca in curand ma pierd ca magaru' in ceata pentru inca o saptamana.

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

nu esti singura...si eu pe aici....bebe se freaca la ochi de zor, dar de dormit ioc

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Mai, dar ati avut degetita, ca ati umplut o gramada de pagini si abia acum am reusit sa recuperez. Si bineinteles ca am uitat ce raspunsuri voiam sa dau.
In primul rand, multumesc mult pentru felicitari ! Sunteti niste dragute, va imbratisez pe toate
tomasa, sa caut biletelele alea si sa-ti scriu despre ele era cel mai mic lucru pe care puteam sa-l fac pentru tine. As vrea sa pot sa trec mana peste fruntea ta si sa iau cu miscarea asta toata ingrijorarea pe care inca o mai ai
Sim, eu am facut un calendar de birou acum 2 ani cadou de Craciun pt mama mea, am trucat in Photoshop niste fotografii cu nepotelele mele ( fetele fratelui meu ) si a iesit superb, a fost o senzatie... Numai ca atunci nu exista oferta larga de acum, atunci am mers la standul Fuji de la magazinul Unirea, le-am dus pozele pe CD si ei au scos calendarul sub forma unor poze pe care le-am pus intr-un suport de plastic (cam ca un fel de carcasa de CD care statea deschisa ). Acum am vazut pe site-ul celor de la diverta ca se pot comanda calendare ( de birou, de perete, tip agenda ) personalizate si mi-am propus sa comand drept cadou pt cele 2 perechi de bunici, pentru noi si pt nasii Mariei. Trebuie s-o bag pe asta mica in sedinte foto intensive, ca sa strang 13 poze foarte foarte reusite, daca se poate cu specific pt fiecare luna... Sau as putea sa fac niste trucaje in Photoshop, cum am facut cu nepotelele, dar la ele a fost mai simplu ca erau mai mari si pur si simplu le-am plasat in diverse peisaje. Asa, un bebelus... nu stiu in ce cadru s-ar potrivi.
Mai au astia de la diverta oferta si pentru fotocarte. Ma gandesc sincer sa-i fac si asa ceva, deja am inceput sa selectez poze. Numai ca-mi trebuiesc multe, ca cea mai subtire carte poate avea 28 de pagini. Si eu sunt perfectionista, asa ca stau mult sa ma gandesc cum sa le aranjez, ce text sa scriu... etc...
Hai ca m-am intins ca o zi de post.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Tomasa da, acu s'a mai reglat. Azi dimineata ma bucuram ca sunt deja cateva nopti cand nu a mai facut kk, si nici dimineata. face mai tarziu(primul) si mai rare, facea pana acum de vreo 5-7 ori pe zi, acu sunt 3-4 cred. Si fara prea mult efort Asta inseamna ca noaptea se trezeste doar sa manance si somn din nou. Fericire pt mine ca nu stau sa ii cant si sa il legan cate o ora doua sa adoarma Scuze ca m'am intins.

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Mica mea a dormit azi de parca i-as fi dat sedative. Incep sa ma ingrijorez....

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am reusit sa descarc cateva poze, trebuie sa le adun pe restul.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/561417081tbyGhG?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

Milchzucker - ii dau si eu pentru constipatie.
se gaseste la Sensibul si la Help Net.
e bun!

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ah, mi-am adus aminte, intreba parca tomasa de program de papa. Eu ma laud ca la doua luni si jumatate nu avem nici un program, cand mi se pare mie ca fata ar vrea sa pape o pun la san, asta inseamna uneori si la 1 ora, daca e agitata. Am renuntat sa ma mai stresez cu programul, din moment ce se numeste alaptat "la cerere" si doctoritza mi-a zis ca nu-i nici o problema daca-i dau des, la inceput mie mi-era teama de colici, ma gandeam ca nu apuca sa se digere primul laptic,etc... Colici nu a avut si e clar ca nu mai face de acum incolo, de luat in greutate a luat f.bine ( in prima luna 850 g si in luna a doua 1.35 kg ), asadar consider ca atata vreme cat pe mine nu ma deranjeaza sa stau tot timpul la dispozitia ei, nu am de ce sa imi bat capul cu acest subiect.
tomasaaaaa, ne zici si noua de unde ai comandat wrap ? Eu am un marsupiu de la chicco si am pus-o in ala dar nu-i place, plange si se enerveaza ca are niste curele laterale care-i vin exact in dreptul ochilor si nu are vizibilitate. Si nici nu sta lipita de mine, sta asa, cumva pe spate. Asa ca nu-l folosesc.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Am ajuns la zi cu cititul! Ce performantza, cu voi!!!!

Am fost azi la pediatrul vizita de o luna. Am primit a 3a doza de Vit K, indicatia sa luam zilnic Vit D3 pana la 1 an (copil de toamna), scanarea soldului (standard aici) OK si masuratori.
Ursuletzul meu nu a mai crescut in greutate asa spectaculos ca in sapt 1-3 - chiar putzintel in ultma saptamana - si sunt cam amarata... Pediatrul nonsalant ca daca e nevoie, sa ii dau supliment. Eu, capoasa: intai am sa incerc sa maresc productia de lapte si sa-l fac sa pape mai mult! "Da, si asta puteti". Pai clar! Pana sa ajung la supliment, mai chem moasa la o consiliere de alaptat (am 3 sedinte de astea platite de asigurari) si daca nu si nu, mai vedem. Is cam dezamagita.
Ce-i drept ca acum, desi papa din 2 in 2 ore peste zi (de regula) - de abia apuc sa re-produc ceva laptic - suge doar de la un san si destul de sumar, si adoarme! S-a lenevit. Si cand mie imi crapa sanii el doarme ca bursucul (e clar meteo-sensibil!) si cand vrea el, eu am scazut deja productzia. Pana refac cu ceaiuri si homeopatie oferta, el iar intra in hibernare (vine zapada si-i vreme aiurea)...! UFFFF!
Deci sunt cu ochii pe el acuma si incerc sa nu ma stressez prea tare. Il duc la cantarit peste o sapt sa mai vedem. Tomasa, si Maria ta a lasat-o moale asa, pe a 2a luna, nu?! Lasa ca venim noi din urma!!

La noi nu se da nimic calciu samd (cred ca e si cu fontanela o poveste, cum zicea Sim)

Apropos diversificare: pe mine m-a contrariat azi pediatrul asta neamt ca vorbea de diversificare (usoooaara) in luna a 5a (eu eram doxata cu a 6a) - dar cand o aud pe sora Mandarinutzei cu asa chestii de speriat, ma ia cu friguri! Pai distruge tot stomacelul si enzimele lui BB - si nu doar pe moment! Mama si acum isi da cu pumnii in cap ca l-a diversificat pe frate-meu la 4 luni (cum spunea atunci in carti) - e intr-adevar mai "sensibil gastric" - dar si artistic - si spune ca a fost clar o greseala. Deh, pe mine p-orma abia la 6 luni...
Bravo Mandarina mica, nu te lasa, baga laptic!!! Pana si pediatrul asta spunea ca desi unii BB cresc iute, tzin capul, etc. le trebuie acelasi timp sa-si dezvolte digestia ca celor mai mititei.

In rest, despre noi si dormitul azi noapte: adio patoi matrimonial si doi barbatzi in el: cel mic era cu ochii ca farfurioarele - e mereu doar la ora 1 noaptea adormibil (Sabina, parca Gheo era la fel?) cu orice tentative si bai aduse inainte etc...
Asa ca am incasat un 'program Lisa' de Adimercedes: pe umar, plimbat, pus in pat -> ochii enormi, iar in bratze etc. Tati l-am menajat ca era terminat de fuse orare+drum+racit bine si le sforaia sonor, asa ca am ramas in camera ursuletzului cu gata idila in 3.
DAR: Michael a dormit de la 1 la 7:30! Yuhui! Imi da sperante.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput