Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 5
Roxali spune:
Greu mai recuperez de citit ce scrieti.
Tot citesc si ma minunez ca san pui care dorm peste 3 ore...a mea seara, dar in pat cu noi...ziua ,poate la plimbare in carut 2 ore...in rest pe umar sau pe pieptul meu.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
Roxana_G spune:
Piciulika, de unde ai mamico atata umor sa povestesti?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
andreeaiosif spune:
am avut ieri Botezul lui David.
azi am fost demolata - de aia nu am scris deloc.
ce sa va spun? a plans in biserica aproape non-stop! nashica lui nu ii mai facea fata asa ca l-a tinut taica-su in brate si cu mine pe langa. in acelasi timp s-au botezat si 2 fetite - aratau mai mici ca el (el are 2 luni jumate), alea mici nici "pas" nu ziceau! al meu urlaaa, frate, cu gurita pana la urechi!
m-a epuizat emotional.
va atasesz poze de indata ce le descarcam.
i-a zis si preotul "Mai, David a fost rege, si tu plangi asa tare?":)
ce sa-i fac?
altfel la restaurant a fost bine, lumea multumita de toate.
nu stiu cum va puteti gandi la bb2-bb3. eu uneori am impresia ca nici lui nu ii fac fata! cand nu doarme se misca non stop, argint viu! si din miscarea asta cu ras, gangurit si cu "aeee" sau "aooo", dupa un timp, da direct in plans cu tipete si ma streseaza fff tare. sicer va spun...
acu stiu ca e vorba aia ca "baba frumoasa si copil cuminte - mai rar". sa fie sanatos, si ai vostri la fel, e tot ce imi doresc.
va sarut,
andreea
Piciulika spune:
Asaaaa - acuma povesti de acum 3 zile.
Bine ai venit Bikmaria!
Intai: Carpatina, Sabina
Roxana, multzu de grija si sper ca esti si tu mai bine - eu dupa Debridat parca revin printre cele vii - si ma bucur de vizita buna la dr azi.
Merci Betty ca m-ai facut sa rad cu povestea ta "trista"! I-am citit si sotzului. Vezi, eu de aia nu merg la shopping ci port cuminte jeansii de gravidutza si alti pantaloni gravizi din trim 2 (elastici)!
Adimercedes - Michael roseste de la complimente si nu prea vrem suzi - ce bine - decat rarutz. Sper sa ramana asa!
Bine ca e Lisa bine - obiectiv - si se regleaza ea si subiectiv. Explica-i ca pipi nu e asa de valoros si ca nu-i bai sa-i dea drumul.
Pusul pe burta - asa-i. Macar de 6 ori pe zi, cateva minute, pentru motricitate. Mereu sub supraveghere. De la pediatru la moase etc toti canta un imn al pusului pe burta!
Frumoase botezuri am vazut - Slippers-Family - iar de Yannis cu tichie de margaritar
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
luy spune:
Am vazut poze de la botez de Vladut si de Cristian, mi-au placut mult, vazut in 2 poze si pe mamica Cecilia, n-am zavut-o pe Ana, asa ca asteptam si alte poze
Azi am fost la Debenhams, i-am luat Mariei un set de 2 pijamalute, tare bine ne-am impacat cu cele care i le-am luat inainte de nastere dar care acum raman mici in 2 saptamani. Practic eu o tin in casa in pijamalute de-astea pt ca-s tare comode de imbracat/schimbat, fiind in capse. De fapt in mai toate pozele o puteti vedea in asa ceva. I-am mai luat un set de 7 body cu maneca scurta, i-am luat pt 9-12 luni ca m-am gandit sa le aiba la vara. Mi s-au parut super convenabile ca pret, 69 ron setul, deci 10 ron/buc. Mai aveau si seturi de cate 3 buc la 34.5 ron. Aviz amatoarelor. De asemenea, nu am rezistat sa nu-i cumpar o rochita+ciorapei care mi-au placut foarte mult, am zis sa am ceva deosebit s-o imbracam de sarbatori. O s-o caut pe site, sa v-o arat, sau daca nu o gasesc, ii fac o poza. Nu avea printesa noastra nici o rochita - adica nu, are 3 rochite albe primite cadou dar toate-s pt varste mai mari. Dar nu prea imi plac ( deh, gusturile difera )
A fost prima data cand am mers cu ea la Mall ( si cu tati, evident, el e soferul si bodyguardul nostru ), a fost super-super cuminte, n-a scos nici un sunet, se uita mirata in jur, iar dupa vreo jumatate de ora a adormit.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
aeperju spune:
am fost la pediatru ca disperatii... eram speriati rau si i-am arat ochisorul inrosit asa sub ochi si cu multe mucozitati si ne-a dat trimitere la oftalmolog. AM facut programare pentru joi. Sa vedem ce ne zice.
Cu bubitele ne-a zis pediatrul ca au trecut si ca e bine. in plus a luat si foarte bine in greutate: avem 4.800.
Doamne ajuta s-o rezolvam si cu ochisorul...
emma
ligeea spune:
scriu pentru toate mamicile care au nascut copii ,,micuti -prematuri sau dismaturi .
Nu va mai faceti probleme asa de mari copii vor recupera incredibil
Si Luca s-a nascut la 37 de spatamani cu 2, 730 si acum iar la externare dupa 3 zile avea 2,530 -mai avem cateva zile si facem o luna are 3,800 . E adevarat ,pare putin pentru mamicile care au copilasi nascuti cu 3,5-4 kg dar ganditi-va ca la greutatea lor au luat jumatate din greutatea de la nastere adica ENORM
La fel a fost si cu primul baietel -s-a nascut la 35 saptamani cu 2, 4 kg si la trei luni avea 6 .
In general , si daca nu aau probleme la nastere bebeii recupereaza decalajul astfel incat la 1 an -sau chiar mai devereme nu-i mai deosebesti .
In rest -sa stiti ca recupereaza si la mers -Piticul meu a mers la 1, 1 era un grasan avea 11 kg dar a vorbit de la 8 luni-clar -apa , pece ( peste ) baie - e drept ca mama si tata a spus dupa an cand avea deja ,,vocabular .
Cu ei e mai greu la inceput , par fragili , nu prea gasesti hainute , au extremitatile reci , trebuie mai ,,infofoliti dar dupa primele 3 luni .Mai pot fi probleme cu regurgitarea , cu sughitul persistent dar sunt chestii care trec de la sine in timp cu rabdare sau
Eu l-am alaptat pe primul pana la 4 luni -dar si completare cu MIlumil-era singurul la care facea colici doar ziua , si acum tot la fel cu 1-2 bibe de Nan pe zi cat o tine cand nu trecem pe formula si asta e .
Va doresc bebei sanatosi
luy spune:
Sanatate multa, Emma ! Sa-i dati de cap si sa scapati de probleme !
luy spune:
Aha, uitasem sa zic de Yannisuc... Zi asa, mamico, l-ai lasat sa dea iama prin desuurile tale, hihihi... Ii faci educatie de mic
Rox, ma bucur mult de vestile bune.
crishtina spune:
Mai, numai copilasul meu e matinal? Dupa ce spuneti voi majoritatea se trezesc spre amiaza..al meu la 7 e cel mai tarziu Au fost si zile in care se trezea la 5, 5:30. E adevarat ca si adoarme seara devreme. Imi aduc aminte o seara cand i'am facut baitza pe la 8...si lui ii era somn...si a tzipat tot timpul
Crishtina & Robert
09.09.2007