Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Rochita este www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_10001_10001_18346_458155_-1" target="_blank">asta
E mai frumoasa in realitate, ca poza de pe site-ul lor e cam "stearsa"

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Crishtina, a mea se trezeste de obicei pe la 7. Azi s-a trezit la 5.30 S-a culcat aseara la ora 23.30, s-a trezit la 3.15 pt papa si pe urma la 5.30 papa, schimbat de pampers, papa... Da' n-avea chef de somn, cred ca a mai adormit pe la 7, dar s-a trezit iar la 7.30.

Mergi la inceput

Acum vad ca am ramas sa bantui eu pe aici... Ma duc sa pregatesc baitza printzesei, asta seara suntem singurele.
Revin peste cateva ore, sper ca nu terminati si capitolul asta pana atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Mai, voi cred ca nu realizati cat sunteti de norocoase chiar si cele ai caror bebelusi "se trezesc" la ore foarte matinale. Noi nu avem notiunea asta, fiindca zi sau noapte ne tot trezim si tot adormim, astfel incat nu as putea spune la ce ora ne trezim. Sau pot alege, pot sa zic ca se trezeste la 5-6 dimineata, sau la 8-9...... in functie de cum ma simt in ziua respectiva, pesimista sau optimista.

mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Bernix, ti-as da mesaj privat cu wrap-ul ala dar nu ai PM activat. Da-mi tu o adresa de mail. Sau sa te sun?
Piciulika, asa si la noi cu greutatea. Si tot amarata sunt si eu desi am spus ca mai astept una-doua saptamani pana sa decretez ca avem o problema. Sper sa recupereze sapt. asta, altfel inseamna clar ca a scazut lactatia sau ca e ceva in neregula in tehnica de alaptat. Sa stii ca patim identic si la fel , suntem in contratimp eu cu sanii si ea cu somnul, dar nici nu am ce face fiindca nu o pot trezi. Chiar daca as face-o desi nu sunt de acord cu ideea nu ar suge eficient, ar trgae putin si ar adormi la loc. Si asa mi se pare ca petrece prea putin timp la san in ultima perioada (15 min sa zicem), mai mult ar dormi decat ar suge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Cristina, stai linistita si Robert al meu tot matinal e... se cere la somnic pe la 9-10 seara si apoi doarme pana pe la 3, dupa care mai doarme pana la 7 daca am noroc ... asta e bine ca ne prinde treaza tati inainte sa plece la servici si ii mai vorbim si zambim si lui.
Robert a descoperit de vreo 2 zile ca pumnul poate fi de supt si incearca sa-l bage pe tot in gura... iar daca incerc suzeta, zici ca habar n-are ce sa faca cu ea... se chinuie sa o molfaie, nu sa suga
Azi am iesit afara 1 ora si am dormit tot timpul, iar dupa ce am intrat in casa a mai doermit vreo 2 ore jumate... mai nou nu putem dormi in casa daca nu iesim un pic afara. Aerul asta rece il indeamna la hibernare, cum zicea Piciulika. Mai nasol e ca daca as fi iesit cu carutul nu dormeam decat jumatate de ora, asa in marsupiu la orizontala e o placere sa fi plimbat de mami.
Fetelor, unde gasesc fasuri intregi care sa nu fie albastre/bleu sau albe ?

Mad, mamica de www.flickr.com/photos/9465085@N07/?saved=1" target="_blank"> Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by alehiam

Cristina, stai linistita si Robert al meu tot matinal e... se cere la somnic pe la 9-10 seara si apoi doarme pana pe la 3, dupa care mai doarme pana la 7 daca am noroc ... asta e bine ca ne prinde treaza tati inainte sa plece la servici si ii mai vorbim si zambim si lui.
Robert a descoperit de vreo 2 zile ca pumnul poate fi de supt si incearca sa-l bage pe tot in gura... iar daca incerc suzeta, zici ca habar n-are ce sa faca cu ea... se chinuie sa o molfaie, nu sa suga
Azi am iesit afara 1 ora si am dormit tot timpul, iar dupa ce am intrat in casa a mai doermit vreo 2 ore jumate... mai nou nu putem dormi in casa daca nu iesim un pic afara. Aerul asta rece il indeamna la hibernare, cum zicea Piciulika. Mai nasol e ca daca as fi iesit cu carutul nu dormeam decat jumatate de ora, asa in marsupiu la orizontala e o placere sa fi plimbat de mami.
Fetelor, unde gasesc fasuri intregi care sa nu fie albastre/bleu sau albe ?

Mad, mamica de www.flickr.com/photos/9465085@N07/?saved=1" target="_blank"> Robert Stefan (09.09.2007)

au roz la cora daca vrei sa fie sub acoperire

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

fetelor,dati-mi si mie niste link-uri unde pot gasi niste rochite frumoase ptr. bebelushi,am nevoie la botez,nu am gasit nimic,nimic,nici in magazine macar,toate sunt colorate si nu imi plac,vreau ceva simplu si alb...

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Alehiam, eu am vazut in we unele mov pal in Auchan, erau chiar in cosul de oferta, dar nu mi s-a parut o culoare prea masculina. Insa, desi nu am vazut cu ochii mei (fiindca n-am mai fost de curand), cred ca gasesti ceva frumos la Happy Baby, noi mereu de acolo am luat, marca Coccodrilo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by tomasa
Piciulika, asa si la noi cu greutatea. Si tot amarata sunt si eu desi am spus ca mai astept una-doua saptamani pana sa decretez ca avem o problema. Sper sa recupereze sapt. asta, altfel inseamna clar ca a scazut lactatia sau ca e ceva in neregula in tehnica de alaptat. Sa stii ca patim identic si la fel , suntem in contratimp eu cu sanii si ea cu somnul, dar nici nu am ce face fiindca nu o pot trezi. Chiar daca as face-o desi nu sunt de acord cu ideea nu ar suge eficient, ar trgae putin si ar adormi la loc. Si asa mi se pare ca petrece prea putin timp la san in ultima perioada (15 min sa zicem), mai mult ar dormi decat ar suge.

Identic si la fel!
Inainte statea 15 pe unu si vreo 5-10 pe celall. Fosta-i lele!!! Acuma hapaie ceva in max 15 min si somn. Adio trezit... Hibernare in toata regula. Sau daca nu e somn, e regurgitare - portzii mici sau mai maricele.
Acuma m-a smotocit totusi vreo 45 min (bun, cu scos aer intre!*) si intr-un stil agitat de zici ca e la aerobic... dat din maini, picioare... kk, uitat in gol...
*A zis nea drl sa incerc sa-l tot aerisesc ca sa aiba loc in stomac si sa intre mai mult/regurgiteze mai putzin.
Asa ca facem gimnastica amandoi: san-sus-jos-san-sus-jos...!

Sa vedem.
BAFTA noua, sa intram in armonie cu

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput