Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 7
tomasa spune:
Luy, e foarte frumoasa rochita Mariei. Mi imi place si cea din poza , iar daca tu spui ca in realitate e si mai draguta cu atat mai bine. Imi arati si pijamalutele? Ca v-am tot auzit si pe tine si pe Sabina, dar eu nu stiu despre ce vorbiti. Pe a mea o imbrac invariabil in body si pantalonasi cu labuta prin casa.
mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)
sim_stoian spune:
Ana, am vazut pozele cu voinicelul tau. Hihihi, cred ca i-a indoit putin spinarea preotului.
Rox, maine cred ca pot sa iti spun cat dureaza. Eu oricum, am nevoie de el pana la sf saptamanii. Ma bucur ca e totul OK cu Andrei, sper sa fii linistita de acum.
Andries pentru curajul si determinarea ta.
Betty, mie mi-a recomandat dr 3 luni fara efort fizic. Si abdomenele acolo se incadreaza.
Pai bine, Bernixule, acum spui de sot ? Eu am cautat de zapacita pe unii sa faca ce vroiam eu. Ma descurcam sa le aranjez eu imaginile in Photoshop sau Corel, dar imi era de printare si legat cu arc de ala metalic.
Cecilia, sa va traiasca micutul crestin. Abia astept sa ne vedem in parc.
Luy, lunganul meu sta in marsupiu, dar are capul peste aparatoarea aia si mi-e teama sa nu se loveasca pentru ca uneori face din cap ca un girofar
Andreea, felicitari pentru micul crestin!
Luy, body-uri de alea i-am luat si eu lui Stefan, un set cu albastru si unul cu roz
Sim si Stefan (25.08.2007)
tomasa spune:
quote:
Originally posted by Piciulikaquote:
Originally posted by tomasa
Piciulika, asa si la noi cu greutatea. Si tot amarata sunt si eu desi am spus ca mai astept una-doua saptamani pana sa decretez ca avem o problema. Sper sa recupereze sapt. asta, altfel inseamna clar ca a scazut lactatia sau ca e ceva in neregula in tehnica de alaptat. Sa stii ca patim identic si la fel , suntem in contratimp eu cu sanii si ea cu somnul, dar nici nu am ce face fiindca nu o pot trezi. Chiar daca as face-o desi nu sunt de acord cu ideea nu ar suge eficient, ar trgae putin si ar adormi la loc. Si asa mi se pare ca petrece prea putin timp la san in ultima perioada (15 min sa zicem), mai mult ar dormi decat ar suge.
Identic si la fel!
Inainte statea 15 pe unu si vreo 5-10 pe celall. Fosta-i lele!!! Acuma hapaie ceva in max 15 min si somn. Adio trezit... Hibernare in toata regula. Sau daca nu e somn, e regurgitare - portzii mici sau mai maricele.
Acuma m-a smotocit totusi vreo 45 min (bun, cu scos aer intre!*) si intr-un stil agitat de zici ca e la aerobic... dat din maini, picioare... kk, uitat in gol...
*A zis nea drl sa incerc sa-l tot aerisesc ca sa aiba loc in stomac si sa intre mai mult/regurgiteze mai putzin.
Asa ca facem gimnastica amandoi: san-sus-jos-san-sus-jos...!
Sa vedem.
BAFTA noua, sa intram in armonie cu
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Piciule, m-ai termninat, am ras cu lacrimi. Hai sa le facem cunostinta . In rarele ocazii cand mananca mai cu pofta tot la stilul "smuls" prestam si noi, cu scremete, cu gogaltzi, se aude laptele cum curge in ea cu "cadere" asa. Bietzii sufletei, pana se obsinuiesc si ei sa pape cred.
betty78 spune:
fetelor am gasit o solutie ca sa nu il mai tin pe bebe inscoica si totusi sa fie fericit si langa noi: deci am pus landoul pe canapea, am ridicat spatarul, am pus niste perne in el ca sa nu stea cu spatele curbat si uite asa gangureste si e fericit ca vede tot ce se intampla in sufragerie
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Piciulika spune:
quote:
Piciule, m-ai termninat, am ras cu lacrimi. Hai sa le facem cunostinta . In rarele ocazii cand mananca mai cu pofta tot la stilul "smuls" prestam si noi, cu scremete, cu gogaltzi, se aude laptele cum curge in ea cu "cadere" asa. Bietzii sufletei, pana se obsinuiesc si ei sa pape cred.
Sunt sunt suflete pereche, clar!!!
Acuma dansez cu el in wrap pe muzica de la carusel, laptopul pe mssa de infasat. Pla ngea de numa' si dadea cu pumnii in mine sa-l schimb. Dar nu vreau sa-l schimb ca varsa gramada! Mai stam cu kk turtit de popo, in wrap.
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Roxana_G spune:
Andreeaiosif, felicitari si sa va traiasca micul David crestinat! Ei si daca a plans, ce? Nu e bibelou, vorba maica-mii. Eu zic ca esti mai stresata pentru ca e primul BB, toti plang asa, nu exista bebelusi muti, doar ii prinzi tu in momentele de liniste. Offf, asa eram si eu la Alex si in loc sa ma bucur mai mult de momentele alea eram mereu stresata, nervoasa si ingrijorata.
Piciulika, ma simt mai bine, nu am mai facut nici o criza, dar mananc cu mare grija. Eu alt of am, am cam evitat sa scriu pe aici ca sunt spirite mai sensibile. Dar cu aceasta problema sunt rau rau de tot, nici nu mai pot sta jos. Dureri am oricum, insa cand ma asez e crunt. Alte detalii nu mai povestesc. De azi tratament supozitoare, creme si pastile.
Legat de statul pe burtica, la noi problema e invers. Al meu nu vrea decat pe burta. Si numai asa doarme, nu ar adormi pe spate deloc si daca il pun deja adormit in maxim 5 minute plange. Asa ca doarme NUMAI pe burta si acum vine pediatra sa ma sperie ca se sufoca, cand doarme asa de la nastere.
Luy, costumase si pijamale (nu body) aveau si de 9-12 luni? Ca eu cand am fost nu aveau. Sa poarte sanatoasa Maria achizitiile! Tare dulce e rochita.
Emma, tinem pumnii sa nu fie probleme.
Sim, te rog mai da-mi linkul ala o data.
Mai fetelor, am si eu o intrebare tampita, dar ma scuzati. Voi mai lasati bebelusii sa mai si planga? Zau nu mai pot, nu are absolut nimic care sa il deranjeze, de mancat a mancat, tocmai l-am schimbat, burta nu pare sa il doara. Se distreaza ce se distreaza cum zice si Andreea si apoi da-i si plangi. Intai lent ca o jelanie si daca nu ma execut urla din toti plamanii. Vrea numai si numai in brate si plimbat. Uneori il mai fraieresc, il iau putin sa se linisteasca il pun in scoica, apoi iar plange, iar il iau, iar il pun pe salteluta, apoi iar plange si uite asa. Dar sincer am un moment in care nu ma mai impresioneaza deloc plansul si nu vreau sa il mai plimb in brate prin casa.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Piciulikaquote:
Piciulika, asa si la noi cu greutatea. Si tot amarata sunt si eu desi am spus ca mai astept una-doua saptamani pana sa decretez ca avem o problema. Sper sa recupereze sapt. asta, altfel inseamna clar ca a scazut lactatia sau ca e ceva in neregula in tehnica de alaptat. Sa stii ca patim identic si la fel , suntem in contratimp eu cu sanii si ea cu somnul, dar nici nu am ce face fiindca nu o pot trezi. Chiar daca as face-o desi nu sunt de acord cu ideea nu ar suge eficient, ar trgae putin si ar adormi la loc. Si asa mi se pare ca petrece prea putin timp la san in ultima perioada (15 min sa zicem), mai mult ar dormi decat ar suge.
Identic si la fel!
Inainte statea 15 pe unu si vreo 5-10 pe celall. Fosta-i lele!!! Acuma hapaie ceva in max 15 min si somn. Adio trezit... Hibernare in toata regula. Sau daca nu e somn, e regurgitare - portzii mici sau mai maricele.
Acuma m-a smotocit totusi vreo 45 min (bun, cu scos aer intre!*) si intr-un stil agitat de zici ca e la aerobic... dat din maini, picioare... kk, uitat in gol...
*A zis nea drl sa incerc sa-l tot aerisesc ca sa aiba loc in stomac si sa intre mai mult/regurgiteze mai putzin.
Asa ca facem gimnastica amandoi: san-sus-jos-san-sus-jos...!
Sa vedem.
BAFTA noua, sa intram in armonie cu
si la mine e valabila chestia cu gimnastica....da din maini si picioare mai ales la un san...eu suspectez ca sanul respectiv produce mai putin lapte
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
tomasa spune:
Rox, ma bucur ca te ocupi de rezolvarea problemei si ca iei tratament. Era musai. Cu plansul...pe Maria nu o las pt. ca plange f. rar si ar fi aiurea sa o mai si ignor. Pe T insa il lasam, ca plangea mult, nu faceam fata. Nu e ideal, dar cand nu se poate altfel...
Andreeaiosif, sa stii ca bebelusii pot fi foarte diferiti. Unul poate fi super solicitant, dar asta nu inseamna neaparat ca va fi si urmatorul la fel. Eu te inteleg fiindca si mie mi-a fost greu cu Tudor mic. Acum cu doi copii imi e mai usor decat mi-a fost atunci cu unul si ma simt mult mai putin obosita acum. Iti spun asta doar ca sa nu te sperie ideea de bb2. Cand vei fi tu pregatita, fireste.
Bunica mea are o vorba "ai 5 degete la mana si nu seamana unul cu altul, dar toate te dor la fel daca te tai" .
luy spune:
Rox, pijamalute aveau si mai mari, eu am luat pt 3-6 luni, cred ca aveau si de 6-9 si de 9-12. Dar eu m-am uitat la alea de fetite, daca nu te deranjeaza sa-l vezi in alb ( eu i-am luat albe, imi place cum ii sta in alb ) sau roz ( Sim, i-ai luat body-uri roz cu pisicute ? hihihi )...
Uite, tomasa, ce i-am luat azi: www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_10001_10001_61224_410857_-1" target="_blank">pijamale
Astea din poza sunt roz, eu am luat albe. Mai era setul
www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_10001_10001_61224_495448_-1" target="_blank">asta, l-as fi preferat pe el ca erau pijamalele diferite, dar nu aveau pt 3-6 luni, in rest aveau de toate marimile
Bine, pijamalute se gasesc si la bucata, dar daca le iei asa dai exact cat costa un set de-asta de 2 buc ( 49 ron )
S-a trezit printzesa, gata, o bag la baitza.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
danuta36 spune:
Cecilia,Andreea sa va traiasca micii crestini!
Mai fetelor dar ce spor aveti la scris!Abia am reusit sa termin de citit din urma..ca tot mai apare cate o pagina..
Am fost in oras singura,fetita a ramas dormind,acasa cu tati.M-am dus sa-mi fac card pentru alocatie,apoi pe la magazine sa-mi iau ceva de imbracat,ca vad ca nu ma mai incape nimic,mai ales la capitolul pantaloni.Bucurie mare pe capul meu caci am reusit sa-mi gasesc niste raiati in care incap cat de cat suncile acumulate
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana