Mamici de Martie-Aprilie 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 6
gbutucica spune:
Sovi am uitat sa-ti spun o treba super ce mi s-a intimplat de dimineatza. LA cafa stateam si butonam radioul sa vad ce mai zice lumile ( o stire ,o treaba , o socoteala) si cum butonam io asa dau pisti un post unde era o melodie,ghici???Aha era FAta verde, da stai ca asta nu e tot , eram somnoroasa de numa si ascultind melodia , care imi place la nebunie , (nu ca ti-am cintat-o tie de nenumrate ori ci pur si simplu o ador de cind a aparut) si am primit un frumos buna dimineatza de la al meu flacau, aproape mi-au dat lacrimile ca simteam asa o bucurie ,da ...... dupa ce s-a terminat melodia nika miscare , si acu doarme puturosu'.m-am gindit sa stii si tu intamplarea mea de aceea ti-am spus-o .
Giani
24+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
mary-lou123 spune:
Dragi Randunici,
Am reusit sa citesc tot din urma si incep sa raportez:
In primul rand LA MULTI ANI! sarabtoritelor din WE, desi cu intarziere.. sa va bucurati de multi ani fericiti impreuna cu bebeii frumosi.
Noi ieri am fost la doctoras, si supriza mare, se pare ca am luat cam 19kg de la inceputul sarcinii
. Ne-a facut doctorasul cu ou si cu otet, de nu mai stiam cum sa o dreg. Uff, acuma chiar trebuie sa pun osul la treaba si sa tin un regim cat de cat. In fine, l-am intrebat de ce tine asa de tare la greutate, ca sunt femei care iau si 40 de kg la sarcina, si mi-a supus ca exista riscul sa imi creasca tensiunea f tare, si sa trebuiasca sa scoata bebelina prematur daca tensiunea nu poate fi controlata cu medicamente... In rest, suntem bine sanatoase, printesa e grasunica are 721g. Mi-a explicat ca sunt mai multe metode de calcul a greutatii, in functie de anumiti parametri, adik circumferinta cap & abdomen, sau cap si lungime femur, in fine, de aia apar diferente de la un aparart la altul. Deasemenea bebeii nu cresc intr-un ritm constant, ci in salturi.
L-am intrebat si de chestie cu maternitatea de la Elias, k am citit eu pe forum, si mi-a supus k pentru el nu exista sa fie inchisa maternintatea si decat sa citesc pe forum sa ma duc sa il intreb pe el. M-a asigurat k nu e nici vorba sa nu se poata sa imi faca cezariana in caz ca trebuie, sa nu imi fac griji de genul asta.
Despre raceala, si eu am fost racita acum vreo luna, acasa la pat cu miere, lamai, ceai, caldurica si optimism
. Trece garantat.
In fine, tre sa pun osul la treaba sa slabesc, pt ca altfel nu o sa mai am nici cu ce sa ma imbrac, mi-a trimis mama niste panataloni de gravi foarte draguti, dar care imi sunt cam ficsi, si daca mai iau cateva kg chiar nu o sa mai am in ce sa ma imbrac, si mai am mai mult de o luna de dus la munca. Eu o sa intru in concediu de maternintate pe 21 decembrie, inainte de sarbatori.
De craciun am hotarat ca plecam la parintii randunoiului, tocmai la Resita, ca am reusit sa il conving pe nenea care plimba catelul sa il ia la el la tzara cateva zile... ca altfel nu aveam cu cine sa il lasam, si asta era cea mai mare problema. Eu ma bucur, ca mergem si gasim acolo tot pregatit, nu mai trebuie sa fac eu nimic, k imi era groaza.
randunicile ingrijorate si cu problemutze, capul sus si fiti linistite, organisumul asta al nostru este fantastic si este uitmitor prin cate poate trece.
Pupici si fug la treaba,
Mary-Lou
Munca te fereste de 3 rele: plictisela, lene si saracie!
25+
Creste Printesa lu' mama!!!
sovietica spune:
Haaa ce frumos, Giani! eu zic sa faci un cd cu melodici sa le pui la bb sa iti mai danseze.
Si mie imi place melodica decand un admirator al meu care se lauda ca intrevede aura oamenilor imi zica ca a mea are mult verde. Si imi canta des asta. Poate n-ar fi rau sa ii pun si eu lu sasha sa asculte :))
Ne facem flacaii frati de cantecel.
papaciosule!esti culmea!
adica te oftici ca in loc sa invidiez pufoasele, mie "doar" imi plac?! Cand ne-om intalni si o sa ma aplec la pupat, poate te musc si de nas! 
eu incerc sa nu permit invidiei sa ajunga la mine ca nu-mi da bine la pateu :P
stii cum se zice, cand admiri pe cineva, preiei lucrurile bune de la acea persoana (a se vedea cum incep sa semene intre ei 2 indragostiti), in schimb cand pizia o pauzasti, te cam innegresti.
Mary-Lou, las, voi sa fiti sanatoase!
E tare greu sa tina regim o graviduta.
Eu, care ma laudam ca dupa ora 7-8 nu mai mananc decat cel mult fructe, aseara ne-am asternut la amintiri din copilarie cu randunoiu dupa o partida de
si s-a apucat sa imi spuna cum venea bunica-sa, cand mergea la tzara, cu o painoaica dinaia de casa cat roata carului si cu coaja crocanta si o dadea cu unt si mancau pana cadeau sub masa. Si am inghitit in sec vreo juma de ora pana n-am mai rezistat, si la ora 11 eu mancam unt pe paine :)))
sovi
16+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
Clabuc spune:
Mami papacios, inimos si pupacios! Uite un
cel mai mare si mai mare. Si pentru pupicii de la tine si pentru colind si pentru multe, multe. P.S.: ti-am zis ca te tot fac blue, ca eu cred c-o sa ai baietel frumusel.
Naty, imi pare tare rau pentru ce vesti ai primit cu colul asta buclucas; stai cumintica acasica, gandeste-te la Craciun si la toate lucrurile care te bine-dispun si sa vezi ca o sa fie bine, eu zic ca o sa se inchida el la loc mintenas. Esti atat de curajoasa si treci prin atatea (mai ales cu diabetul) cu fruntea sus si fara sa te plangi, incat pentru mine esti cu adevarat un exemplu, si nu spun asta ca sa te flatez, ci asa simt pur si simplu (ai mare dreptate cu faptul ca ne plangem cam aiurea de multe ori ...) Te pup mult si sa ai grija de tine si de micuta Iulia.
Simonette, tu nu ma mai iubesti??? Eu iti tot scriu si tu nici un
nu-mi dai ... Hai, ca te iert, dar astept 3 pupici acum, in loc de unul.
Nicol, multumesc pentru informatiile legate de reducerea programului d emunca la 6 ore. (ai scris Clau, dar cred ca erau pentru mine, pentru ca eu te intrebasem) Multumesc mult!
Deci, ar trebui sa-mi scrie ceva acolo ca sa-mi recomande reducerea programului, nu? Vad eu cum fac, vorbesc cu doctorul ginecolog si cu medicul de familie; ideea e ca e foarte aglomerat la servici, colegii mei isi iau concediu si libere cum apuca, si eu raman aici pe baricade, si chiar nu e corect, am nevoie de odihna mai mult decat ei. Nu ma plang, dar mi-ar fi de ajutor un program redus mai ales in decembrie, ianuarie ...
Zozela, si mie mi-a dat doctorul sa iau Tadyferon ca mi-au iesit analizele de sange cam proaste la globulele rosii, anemie, etc. ... de cand iau Tardyferon imi e mult mai bine si nici capul nu ma mai doare asa rau.
Giani, te pup mult.
Mi-a placut mult bancul, radeam ca nebuna in birou.
Simo27, imi pare rau de David ca sufera atat mititelul. O sa fie bine, n-o sa se ajunga la operatie, o sa vezi; e rezistetnt puiul tau si o sa recationeze foaret bine la tratament si-o sa se faca bine repede. Ai incredere in Doamne-Doamne!
si inca un
pentru David.
Sovi,
fata cu lentile roz, sa nu le scoti de la ochi niciodata ...
Va pup mult pe toate!
Laly
21+
Maria Clarinda
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
CristinaGoji spune:
Giani - tu ma spionezi?
Faza e ca voi sunteti mult prea ciripitoare pentru posibilitatile mele de a citi
si eu nu pot scrie fara sa ma pun in tema
. Ma speriasem si eu cand am vazut ca esti felicitata cu ziua de nastere, ma gandeam chiar pe tine sa te fi omis?
Zozela - a nins, dar atat de putin, incat doar pe ici-colo se mai vede cate un pic de zapada. Si eu is obsedata de zapada, mai ales ca anul trecut a fost doar o singura zi in Cluj in care a fost zapada. Plus ca astept cu nerabdare sarbatorile de iarna. Iarna trecuta le-am cam pierdut, adica nu le-am simtit deloc. Vladut a fost un copil foarte plangacios de mic, doar uitandu-ma la pozele lui imi dau seama ca n-a plans chiar continuu
, ca din amintirile mele, numa asta mi-o ramas, ca plangea intruna. Asa ca sarbatorile de anul trecut le-am petrecut cu el in brate, incercand sa-l linistesc, nedormita, cu nervii intinsi la maxim, asa ca anul asta sper sa recuperez dublu! Si le astept cu bratele deschise!
Mami
18+ si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
bitza037 spune:
Mami, uite cam asta caut eu pe net, dar eu vreau gimnastica acvatica ca ma doare spatele rau de tot.De azi de dimineata asta fac.Stie cineva unul prin sectorul 4?
Si asta mica de duminica seara am inceput sa o simt la fel ca si tine.este o zbenguiala pe ea......Aseara cand sa dorm se juca prin burta mea, acum la fel si dimineata.
Sovi inca un milion de pupici pentru post, si nota 10 cu felicitari.Asta da pomana ti-ai facut cu mine.ma unge la suflet.

Banuiam eu ca tu esti, dar nu eram sigura si nici nu aveam timp sa caut.
Cristina 

si din pareta mea!!!
IRINA 
+18

sufletel
CristinaGoji spune:
Simo - imi pare rau pentru ca sufera David si ma rog sa dea DD sa se vindece fara operatie, si gandeste pozitiv. E foarte important. Si pe noi ne asteapta peste 4 luni o investigatie la Vladut, in urma careia se va decide daca va fi operat sau nu, dar eu incerc sa fiu increzatoare ca nu va fi nevoie de operatie, iar daca va fi, ca aceasta va decurge foarte bine si rezultatul final va fi ca Vladut va fi un copil sanatos pana la urma.
David sa se faca bine!
Mami
18+ si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
Kya spune:
Irina eu am tot cautat in capitolul trecut link-ul cu postul de radio respectiv, dar nu l-am gasit. Poti sa-l mai scrii te rog? 
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
gbutucica spune:
Sovi , imi place sa ne facem bb fratzi de melodii,....... si sa stii ca mi te imaginam inghitind in sec , aa tare imi place cum povesteste ca imi imaginez totul.
Bitzule nu te supara spune-mi si mie de ce ii urez cRISTINEI hAPY-UIR de nastere? is io 
sau
Giani
24+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
bitza037 spune:
Giani, nun stiu daca esti
,poate eu sunt, asa mi s-a parut ca am citit, ca este ziua ei.daca m gresit scuze!
Pentru mami-papaciosdaca te ajuta cu ceva....
http://www.gimnastica-gravide.ro/
IRINA 
+18

sufletel