Mamici de Martie-Aprilie 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 5
gbutucica spune:
Ela sa stii ca gindul este de la mine ( creatie proprie, oleca mod), ma voi feeeeriiiiiiii din calea rindunoiiului tau
.
da io tot
mai am

Deea , Ela are dreptate cu ajutorul( sau ai putea sa o ajutzi ca bona pe Somleac, ai vazut ca sta la 4 si urca cu cel mic ....(oricum esti bine venita indiferent de cate sapt ai .
Si un pup mare pt Mami papacios care este prima care ma felicita de ziua mea( eu sunt Rac fetitza si ma serbez in iunie, dar o iau ca fiind prima pe anul viitor)Era vorba depre GianiD. pupam fata mincacioasa
Pt Soviinca o chitara( acord)
Giani
24+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
deeapui spune:
Zozela, o rezolvam noi cumva..plus ca cine stie, poate nici nu trebuie sa-l rugam ![]()
Deea
13+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
Kya spune:
zozelici site-ul ala il gasisem si eu despre smecta. Si alte mamici care ziceau ca e ok in sarcina.
Sovi ma duc sa-mi cumpar si ceai de stejar. Mersi de pont.
Scriu acum si PM.
Mami tare treaba cu 4 masini pe 2 benzi... exact asa este stilul de condus prin Bucuresti... Iar la faza cu alimentatul ma recunosc, ca si e eram la fel la inceput. 
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mihutza11 spune:
Cristina multumesc!
esti o dragutza!
Ela cu mare drag as face, dar nu stiu unde-s nametii aia
... ca la mine nu-s
si mai mult decat atat, azi e un cancer de numa'! 
Giani super poezioara! 
Deea cand sa subscriu si eu cu 

, iaca citesc ca ti-ai revenit... ufff... ce ai scapat de data asta

mami papacios multumesc si tie de urare! 
Sovi multumesc si tie!
si cum adica ti-ai pus lentile roz?? 
mersi de gandurile pt randunoi, parca s-au mai linistit apele cu sefii aia ciufutzi... acum sa speram ca o sa isi gaseasca de lucru cat mai repede, ca pe urma ce ne facem cu toate cheltuielile... 
dar gata cu lamentarile... trebuie sa va povestesc de bebelina mea aseara... era ora ei de miscare/dans/ce o fi facand ea pe acolo... si dadeam in nestire din telecomanda si cand am dat de muzica, hop si ea.. nu ati vazut ce a inceput sa tzopaie de colo colo... si mami s-a conformat si i-am pus muzica pe burtica.. bineinteles ca nu reactiona la fel la toate muzicile... astea dansante ii plac foc (si pana si alea vechi, ca i-am pus Mc Hammer-can't touch this si ce tumbe facea
)dar e si de-a lui taica-su ca i-a placut Phoenix
...bineinteles ca taica-su acum e mandru foc si se lauda cu ce Jennifer Lopez are el 

![]()
stolul!!
Mihaela
21+ cu 
Pozici
Bebitzu
bitza037 spune:
Hai neata'si de la mine!!!!
Doamne ce frumos este postul asta de radio!!!!!!!!!Care a fost randunica

ca nu mais tiu, ca vreau sa o mai pupacesc odata, ca acum canta o arie din muzica clasica, de a mea favorita.

Naty sigur ca o s ate faci bine, si o sa te aduca sotul-randunoi la noi la intalnire, si o sa stai cum stai si acasa sa mananci la masa, si o sa vina sa te si ia.Nu concep altfel!!!!
Ralucas ....credc a poti sa pui si scortisoara,acum depinde de gustul fiecaruia.Aseara am ajuns tarziu acasa si nu am mai verificat reteta din practic, sper ca nu am uitat ceva, sa nu va iasa si dupa aia sa ma alergati pe aici
Kya, si eu zic ca ceaiul de menta este bun, mai poti manca masline cu tot cu sambure si cu coaja de paine, banane.Tu te vaiti de asta, si eu de viceversa![]()
Mamico-papaicioasa sie u iti dau un mare besso (nus tiu daca asa se scrie)

![]()
.Mai intra si tu macar s ane saluti, daca nu ai timp de vorba![]()
Sovi si eu mi-am luat crema de vergeturi de la Sanosan.costa si putin si am vazut ca au fost multe fete pro de la alte capitole.
IRINA 
+18

sufletel
eve28 spune:
Astazi parca ma simt putin mai bine si asta pentru ca am aplicat din metodele voastre pt care va mai multumesc odata.Eu ma vait pentru o raceala si aici sunt fete care au intra-adevar probleme, dar sunt sigura ca DD are grija de ele si pana la urma totul va fi bine.
Va doresc la toate randunelele o sarcina usoara si bebei sanatosi .

eve28
+18 cu 

mami_papatot spune:
hai ca am dat trimite din gresala ... nu-i nimic, mai bag o bucatica!
continuam:
clauclau ... eu mai am ceva pana ajung in trim 3, dar deja am inceput sa-l visez pe bebe din ce in ce mai des si abia astept sa-l iau in bratuca ... ieri m-am uitat pe zone reality la emisiunea cu nasteri si am vazut o faza tare faina ... era o fata care nastea, in travaliu de fapt si plangea ... si sotul ei, un fost dorgat, cu niste plete mai mari ca ale mamicii, dar super haios, ii spune "draga mea, stii ce cred eu? ca o sa te doara si mai tare, dar trebuie sa il aduci pe bebe ... asa ca trebuie sa ai curaj "...a bufnit-o pe asta saraca un ras, ca-i sarea burta de ziceai ca acum il,scapa pe bebe ... dar tipul vorbea asa, foarte calm si dragastos, nu ironic ...dar trece el si episodul asta, si pe urma cine sa dragaleste si se indagosteste cu bebe? 

zozelinule, pupici dulci si de la mami
cu hainitele si la mine e deastru, ca nu mai port decat o precehe de blugi din cei pe elastic si la bluzite e mai simplu ca eu am f multe mulate si ma descurc, sau puloversase care inca imi vin ... dar problema e la sosoni si la gecutze, ca am una si umblu ca instalatorii cu burta pe afara ... dar sambata merg cu florinel sa innoiesc garderoba, ca nu se mai poate ... fac si eu front comun la capitolul zapedica ... cica la noi ar fi nins duminica seara, dar eu am auzit asta la stiri, nu am vazut nimic ...

kya ... vad ca daca nu citesc eu tampenii despre elias, duci tu steagul mai departe si te bagi la TT-uri ... pai nu ziceai tu ca ni l-a dat doctoresul asa, din obisnuinta? eu l-am facut , am si uitat sa-l iau, cred ca ma duc maine dupa el ca azi n-am chef ... si cum il iau asa il dau sa faca ce vrea cu el, nu sa ma uit eu ca curca-n lemne si sa ma panichez degeaba ...
si pentru toate fetele care vor naste la elias si care mai mult ca sigur si-au bagat nasul si pe la subiectul cu eliasul, asa un pic, de ingrozire ... eu pe maica-mea ma terorizat-o la capitol, ca ce ma fac eu daca se intampla ce spun fetele alea ... si maica-mea care e birosu de informatii, a zis, pai stai asa ca te lamuresc eu ... de o vecina stiam ca lucreaza acolo, dar a mai descoperit inca una ... asta e mai coconoasa asa de felul ei, o femeie voluptoiasa si cu muklta pofta de viata .... si le-a luat mama pe rand ... amandoua il cunosc pe doctorsul meu si au zis ca e un om deosebit ( ba una din ele zicea ca a facut nu stiu cate garzi cu el si e super-truper)...dspre spital, la fel, ca e f curat, ca personalul se poarta impecabil (si-mi aduc aminte ca bunica-mea a fost anul trecut la neuro parca, si spunea ca asistentele zbarnaie pe acolo - si era o tanti cu ea in salon, nu mai stia de ea, era legata de pat ca isi smulgea perfuziile altfel ... si cat am stat eu la ea, cred ca au tot venit fetele alea sa vada ce face de cateva ori bune)... si amandoua i-au spus mamei ca atunci cand vreau, sa merg cu ele, sa-mi arate maternitatea ... iar tipa aia coconoasa, a zis ca dupa ce imi arata eliasul, ma mai duce si prin alte parti, asta asa, sa-mi scoata gargaunii din cap ... no...acum ma simt mult mai bine, pentru ca tipele astea nu aveau niciun motiv sa manance astae, ne stim de ani de zile (tipa asta coconoasa a crescut cu maica-mea vba aia, se stiu de-o viata si nu ar fi avut niciun motiv sa ma minta, ba din contra!)
asa ca anima si capul sus pufoaselor!
nicoleta, eu dupa varsta sarcinii si data la care voi naste, am dedus ca 0 luna insemna 4 saptamani jumatate ( cam asta spune si tabelul tau)... adica daca i 8 saptamani nu insemna 2 luni de sarcina ... eu acum sunt in 19 saptamani si 3 zile ... asa ca am putin peste 4 luni ...
camicule,
sa te faci bine , sa treaca toata bolica ...
lyvy, sora mea soferitza ... felicitari pentru tinuta de iarna a masinutei, iti va fi cu siguranta mai usor asa, dar oricum, mare grija, ca pe acolo de obicei se merge greu iarna ! distrctie placuta ca vad ca vei sta ceva in poiana!
sovicule ... deci asa, nu ne invidiezi ... si eu care speram ca macar acum a sosit era grasunelor ... sa se uite si sclabutzele la noi sa zica...ce as vrea si eu asa o burtica grasa si frumoasa ... pup fata frumoasa , ca asta e, nu poti sa zici ca negru-i alb si albu-i negru ... dar mai bine te pupacesc eu in direct cand ne-om vedea (daca te lasi si tu putin sa ajung ... ca nu ti-e suficient ca esti frumoasa, mai ai si picioarele alea lungi ... e ce sa-ti spun, ca mica si-ndesata o fi rau.. etete...

)
ursulicule, ia matale o gura de aer si sa vezi ce-ti vine pofta de munculitza si gospodareala!hai, warm up!

nicol_conte, felicitari pentru programul scurt ... si mie mi-e tarsala cand vine vba de dreptul meu , sau de a cere ce mi se cuvine ... nu de la sefi ca nu am, de la omeni asa in general... de ce oare?
bitule, delicoasa reteta ta de tort de mere ... cunoastem ... un delic! eu ma cacai de 0 saptamana sa fac o rulada cu nuca si nu reusesc ... dar cand vad bucataria aia asa mica, imi vine sa fug, ca n-am loc sa ma desfasor in voie ! eu la capitoul impodobit nu mi-am luat decat un varf de pom ingeras, unul superb, ca anul trecut am imprumutat de la mama un ingeras si lor le-am dat o steluta care nu se asorta cu bradul meu, dar cu al lor ... de minune ... in rest am tot ce-mi trebuie ca anul trecut a fost primul craciunel la casutza mea si mi-am facut plinul, tot asortat si dichisit, deh deformtie .profesionala
.. si anul asta am gasit si eu ingeras , unul superb ... in rest am tot ce-mi trebuie, astept sa iasa bradutii, sa-mi aleg unul asa pufos ca mine ... cand ma gandesc ca la anul va fi si bebe mic cu noi, imi vine sa pangacesc .... cat despre poze cu braduti, eu deja am 2 ... unul al meu, altul de la mama (dar tot opera mea, ca imi dadea mama bani de haine si eu veneam cu globuri si alte stelutze)...
zozelule, eu nu-ti laud burtica, sac, ca prea ai fost garcitzica cu noi...pai ce, tu ne dai asa, cu linguritza? ea prezint arm aici ! bineeeeee hai, dau si eu un pup la burtica , dar nu ne uiti da?
ioana, sa traiasca davidutzul mic si pitic!pupici multi si de la papacios!
simo, tin si eu pumnii stransi...stii cum? asa cum tin bebelusii, sa fie totul bine si sa dea doctoresa unda verdeeeeeeeeeeeeeeeeee!
clabucel...pentru tine un pupic cel mai dulce si mai dulce ... ca tie ti-a fost dor de mine ... burticoasele astea pufoase,m-au uitat toate... asa il iubesc ele pe papacios...na, sac!
natynicule, asa este, treburi sunt garla tot timpul dar bebe Iulia e numai una, asa ca mobilizeisan ... vesti rele si vesti bune ... lasa ca face doctoresa cerclaj si stai si tu cu pasa-n sus , sa te giugiuleasca pasaroiul tau ! ia sa vezi tu cum trec si astea si pe urma o pimbacesti pe pufoasa prin parculet ... pupe si pe tine papaciosul!
auzi natyniule, daca tragi chiulul pe 8, te iertam, dar eu zic ca n-o sa fie cazul si-o sa vii topainda sa ne dai un pupicel! si subscriu la despanicare ... ca si pe mine m-a certat florinelul, ca eu in loc sa ma bucresc de bebe si de sarcina, imi fac mii de griji si pangacesc ca ce greu o sa-mi fie sa nasc si alte alea ... ca mereu ii zic ca o sa-mi faca bebe numai stricaciuni la pasa ... si el se supara si zice ca dl. mazarica simte toate grijile mele ... asa ca, think pink!
simonetule, asta cu contractiile uterului, am simtit-o si eu ieri si cred ca asta a fost, ca pur si simplu simteam cum se strage ... sper sa fie ok, ieri m-a cam durut si pe mine burtica, asa, ca la cm ...
eve mama, imi pare tare rau pentru raceala ta, dar nu-s ce-ai mai putea sa faci, decat sa astepti sa treaca la caldurica ... pt ca eu zic ca pana nu-si face ea damblaua nu te lasa ... 
simo imi pare tare rau pentru cel mic ... eu crde ca am pierdut faza cu ceea ce a patit, dar sunt sigura ca DD va avea grija de el micutzul si totul va fi bine!
kya, vad ca situatia a devenit kkcioasa ... da-i si tu cu cascaval, masline, orez fiert, tre sa treaca!
deeapui, batitza si de la papacios ... mai, tu vrei sa ai pobleme cu mine? ia baga-ti mintile-n cap si sa nu te mai aud cu vaicareli din astea ca nu-s ce fac! comedia pamantului!
butucicule, nu-s cum facui de te-ncurcai! da'am o scuza ca la cat am scris am capul varza ... acum nu ti-o prinde nici tie rau o urare de bine, acolo! dar e musai sa mai zic o data
pentru posesoarea de drept a urarilor !
delphinasule, pupici teritorial de la papacios! cum te reacomodasi? e bine la romanica, cand esti dearte de ea, este? asteptam vesti, evident bune!
cory, ririan, voi pe unde mai umblati si pe la noi nu mai dati?
pentru toate randunicile, pupici dulci si multi-multi!
editez: nu mai stiu care pufoasa spunea ca merge la cursuri de adus bebei pe lume ... ca as vrea si eu sa merg ... ca vba aceea, ma pregatesc intens sa fac taraboi si atunci e de prferat sa fiu ceva mai increzatoare! asa ca astept propuneri!
mami_papatot
18+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://images.amazon.com/images/P/B0000C2INM.01-A384KJXVVDRTP5._SCLZZZZZZZ_.jpg
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
sovietica spune:
Mami, ce am mai ras de tine cu masina! si in acelasi timp ma vedeam pe mine in putinul timp cat am condus singura(acum cativa ani). Intre timp mi-a trecut de tot de condus, in sensul ca nu practic acest sport. poate daca Mosu mi-ar aduce o masinutza, m-as mai gandi odata, si as mai lua si eu cateva ore de condus. da altfel, nu.
Zoze, am citit povestirile cu "Mocaciun" din linkul de la tine si m-am topit!! sarumana!
Mihutza, adica vad viatza in roz :)) . Recomand tratamentul cu caldura (asta cu trezirea in parc). Ca sa nu mai zic ce sudare se face intre mine si randunoi!
Dansatoare sa va faceti fata! 

Bitza, pai probabil ca o sa incerc si de la sanosan, ca vad ca borcanoiul meu de crema este destul de epuizabil.
Subscriu si eu cu postul de radio. e fain tare.
Eve, ma bucur ca esti mai bine. sa stii ca mie o raceala adevarata nu mi se pare de ici, de colo. Duca-se!
sovi
16+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
mami_papatot spune:
si pentru ca vad ca treaba cu
devi f serioasa, vreau sa va daruiesc si eu un colind tare frumos, care-mi aduce aminte de perioada cand eram in corul liceului!

cantecul aprindu-l , iarna cu colindul,
flacara de ger!
cu belsug de toamne si cu Doamne-Doamne
Si cu lerul ler!
la multi ani surori si frati,
ce prin suflet colindati!
colindati prin neaua , stralucind ca steaua alba de pe cer!
sa colinde gandul, rascolind pamantul, dupa adevar!
sa va fie dorul, cel ascuns izvorul, sopotind curat,
sa-si gaseasca locul jocul si norocul care v-au uitat!
la multi ani surori si frati,
ce prin suflet colindati!
Dumnezeu prea bunul, sa va dea Craciunul ce l-ati meritat!

mami_papatot
18+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://images.amazon.com/images/P/B0000C2INM.01-A384KJXVVDRTP5._SCLZZZZZZZ_.jpg
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
gbutucica spune:
Mihutz multumesc
, pe vremea cind eram tinara scriam destul de multe poezii, acu ....vai di mini.
Bitzu si eu asult acelasi post de radio(super).
Mami uite asa nu-ti mai dau nici un pupic
, ca ai zis ca noua nu ne-a fost dor de tine ceea ce nu e adevarat.
Giani
24+
ca am dovada
o fi chiar baiat?