Mamici de Martie-Aprilie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Buna dimineata!!
Simo iarta-ma ca nu ti-am scris aseara,insa nu am vazut mesajul tau!Nu aveam dcat o pagina deschisa si dupa ce mi-am trimis mesajul-am inchis si forumul!
Felicitari pentru BB grasunel si plin de surprize!!Fundul uterin se ridica pe masura ce sarcina avanseaza-iar pe la 28 de saptamani acesta se afla la jumatatea distantei dintre ombilic si apendicele xifoid(locul de intalnire al coastelor).Acuma..daca a zis ca bebe e mai mare decat era preconizat-at.e explicabila inaltimea fundului uterin!Restul..ti le-a explicat Naty!
Asa e Naty-lasati Barcelona pt.anul viitor!Am o banuiala ca vi se va parea si mai frumoasa!
Giani se pare ca nu ne prieste cap.41Haideti sa-l terminam repede!Sanatate multa randunoiului!Si..asteptam pozici cu portbagajul!!
Eve cum te mai simti azi?!
Multumim randunicii cu experienta-Somleac-pentru incurajari!!
Simo27 hai nu fi necajita!Bine ca ati mers la Dr. si ati aflat care este problema si stiti ce aveti de facut de acum incolo.Stai linistita ca va fi totul bine si Daviducu se va recupera!
Cami-mami de Luca si Maria Alexandra!
Kitzy stai linistita ca BB creste..si..o sa incepi sa cresti si tu-in curandDe-asta iti faci tu griji?!
Miha am vazut la stiri ca aveti nameti de nameti prin Suceava!Poate te induri de noi si ne faci si noua vreo 2pozici!
Cristina la Cluj cum e?!A nins?!..Am eu o obsesie pt.zapada!
Deci-si-prin urmare-am trimis azi proba pt.urocultura,iar randunoiul si-a repetat glicemia.Maine are el rezultatul-iar eu Vineri dupa-amiaza.Trebuia sa merg si eu cu el pt.sideremie-dar nu m-am putut treziAbia am reusit sa fac nitzel pishu pt.uroculturaAsteptam..asteptam..
muuulti pt.dragute si un strigat-sa ajunga pt.Coooryyy!!
Edit:Kya ai voie Smecta-dar-trebuie sa tii si un mic regimMananca painica prajita cu ceai de menta,orez fiert cu morcovei si-maine fa-ti o supica-merge foarte bine/problema ta,fierbe un ou(tare) si poti sa bagi si ceva branzica de vaci.fata sa-i treaca!

Ela.. in 21 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Mai fetelor, imi pare asa rau sa aud de atatea probleme !!!
Si eu nu stiu ce am, de cateva zile ma simt ciudat, din punct de vedere pisihologic ma refer. Parca tot simt ca e ceva in neregula cu bebe..sunt nebuna , ca doar acum 1 sapt am fost la echo si era totul ok.
Tin minte ca la Alex eram innebunita ca daca iese urat? ..si acum toata lumea ii zice ca ce fetitza frumoasa :D..mai ales ca suntem si cretzi .
In concluzie, ..va rog dati-mi o mama de bataie, sa-mi revin la normal.

Deea13+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Ela ai dreptate , sa-l dam gata. sanatate sa avem cu totii.si pt tine trimit un gind bun si multzi fulgi de nea( asa considera ca ne burgarim)si zi asa dpa mine("afara-i gheatza si e frig....eu stau chemuita-n pat..covrig, ma uit pe geam si vad cum ninge , si inima in piept se stringe")[

Kya desi sfaturile Elai sunt excelente intervin si io cu un mic sfat, o lingura de cafea cruda , sau cateva boabe de cafea , Ai grija sa nu te ineci ca-i naspa cind ajunge in git.( cred ca de la atatea pe spinarea ta)pup fata sa treaca

Editez sa ma conformez pt Deea si
Giani 24+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Dau eu !!Nah!!Ti-a ajuns-sau mai vrei?!!
Bineinteles ca e totul ok cu BB!!Ti-am mai zis ca doar mintea noastra fabrica nebuneli!..Da' stiu eu de ce faci asa-de fapt iti e dor de el si cauti motiv sa mai mergi odata la eco,nu?!..Merg si eeeuu!!
Giani sarutmana pt.gandul bun-a ajuns!!Ia si de la mine un bulgareee!Vezi ca azi imi vine randunoiu' la Bucuresti-ai grija!

Ela.. in 21 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Multam de sfaturi! Acum stau cu ceaiul in fata si astept sa ma dreg. Am avut curaj sa vin azi de dimineata la servici, si vad ca pana acum sunt cat de cat OK.

Ooof, grea sarcina asta, in care nu ai voie sa iei nici un medicament.

Deea ia vezi ca mie mi-au mai ramas niste bate nefolosite de data trecuta, de la nebuneala mea, si le dau cu mare placere... . Ce e aia "bebe nu e ok"?! Bineinteles ca e ok, sunt doar gandurile noastre fabricate de hormonii astia nabadaiosi...

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Saru-mana, saru-mana...bune batele alea, pe cuvant!! Gata, mi-am revenit la realitate.
Stiti, ma gadeam, ce ar fi sa-l expulzez eu pe bebe cu 2 sapt mai devreme, sa ma fac si eu mama de randunica?

Deea13+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Buna dimi , pufoaselor! scot si eu nasucul din plapmioara sa va salut (desi am zis ca nu intru pana nu termin trebutza din casa, dar nu poci maica)...eu am avut un ultim week-end de munca ... nu m-am zdrobit, ca a fost asa usurel, de toamna ... dar tot am plecat teleleu pe drumuri si m-am trezit devremica ... vineri seara am tras un mare show cu florinelul pretios (aprofundam subiectul mai incolo, ca am dat si eu in boala lui natynic si daca nu fac un sondaj,mor!)...cel mai bine si mai bine este ca dupa o perioada in care eu crde ca bebe a hibernat si a crescut mai maricel, duminica nu se ma i oprea din zbenguiala ... si l-am simtit asa de bine, ca nu va pot spune ... la un moment dat nu se mai oprea si eu ma topeam toata ...

mihutza , ralucas si butucica, va spun si eu pe cat de intarziat, pe atat de "din tot sufletelul"!

bubule, vad ca si tu munculesti in week-end...

natynicule, eu anul trecut, mergeam numai cu mijlocul de transport in comun si cu taxiul ... si mai trageam dupa mine si un laptoc si mai stiu eu ce cataloage ... si cand ma intreba lumea de ce nu conduc, ziceam ca nu voi fi instare niciodata sa merg cate 4 masini pe sosea cu 2 benzi pe sens...si uite ca pot, si nu m-as mai dezlipi de masina ... eu am carnet din 99 si tata radea de mine, ca l-am pus o data sa imi alimenteze cu benzina si cand sa plece, s-a intalnit cu un vecin ... unde te duci David? ma duc sa-i pun benzina ca pleaca fi-mea cu masina de acasa si ea nu ocoleste nici gropile, dar sa mai intre si in benzinarii ... am facut un drum de 5 minute in 45, doar sa nu fac stanga ... multe ... si din 99 pana in aprilie, 2007 am condus 300 de km maxim, din care o parte i-am consumat pe bcu-ploiesti si alta pe fetesti-cervavoda, if u know what i mean ... iar de restul, m-am strecurat pe o staduta unde am luat vreo 5 oglinzi la rand, de-mi facea oglinda ca urechile lui dumbo ... si dupa asta, din bun simt , m-am oprit ... din aprilie, am facut din nou niste ore si cred ca in 5 luni am condus cel putin 3000 km ... ma iubesc pentru treaba asta, ca tare bine e! chiar daca e balamuc, nu m-as vedea fara ...

pupici si tie simometule , stiu cum e cu defrisatul ... eu treburile astea care tin de cosmetizare le las pe mana profesionistilor...dar la partea cu epilatul, aplez cu incerdere la berberici ... stiu ca nu e bine, ma mai apuca pe mine cand merg la cosmetica, desi nu am programare, s-o rog pe draguta mea sa-m faca si un epilat scurt ... si dupa prima fasie, o pun sa jure ca data viitoare, ma scoate pe usa afara inainte sa apuce sa incalzeasca ceara ... la ultima incercare mi-a fost si mie greu si i-am zis lui tati ca de data viitoare, facem echipa la capitol ca nu se mai poate!

adriutza, pe tine cred ca te declaram "informatorul clanului" ca mereu ne aduci vesti multe si utile despre diverse ... dulci si speciali!

somleac, urez si eu bun venit burticii tale!

bitzule, pupici si de la papacios!

mami_papatot 18+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://images.amazon.com/images/P/B0000C2INM.01-A384KJXVVDRTP5._SCLZZZZZZZ_.jpg

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

asaaaaa am bifat si noi parcul si mi-am pus lentilele roz.
am chiulit vo 2 zile de la forum asa ca am ceva de recuperat!

Olgutz, in sfarsit te vedem! Mai, dupa ce ca te cheama la fel ca pe sor'mea, mai si semeni cu ea la chip :) Te pup, dama bine ce esti!
RalucaS, super momentul cu buchetul , abia astept sa vad poza
Nicoleta, soacra cu 2 nurori, sa iti traiasca praslea!!
Naty, ce va mai iubeste finutu! sa vezi ce o sa va iubeasca Iulia!! Sanatate multa si col cat mai inchis! Lasa,ca sigur veti mai avea ocazia sa vedeti Barcelona.
Primit PM, fw la randunoi.
Simo27 ziceai ca or sa fie fete pe alese pt baietei. Sa stii ca eu nu mai cred asta, ca in ultimul timp s-au cam nascut mai multi baietei decat fetite. asa ca... Printzeselor, pregatiti-va sa fiti super curtate!
cami33 si eu am fost la plafar si mi-am luat naturiste :) tot polen, echinaceea care previne raceala, alge -care sunt foarte recomandate in sarcina (eu am luat alga bruna de la aboca), biomarin, crema antivergeturi de la TIS, fibrolaxul care pt mine sunt f bune. Eu il consum cu incredere, ca nu este de fapt laxativ, ci o fibra care nu se absoarbe in intestin, ci sta acolo si ajuta treaba sa iasa .
underqueen sper ca psihicul tau si-a revizuit atitudinea. sincer iti spun, eu decand fac miscare in parc, mi-e mult mai bine psihicul.
Mihuta si GianiD la multi ani!!! daca imi mai permiteti cu intarziere
Bubu, daca vezi pe undeva un xxl, sa imi spui si mie. Ca xl ma strange
Adriuta multumim pt hinturile despre bra. dar eu nu pot sa concep sa dorm cu sutien! Este vreo randunea care a dormit cu sutien special?
Nicol, felicitari pt victoria in reducerea programului!
Eu sigur nu vin cu randunoiul, sa ii scutesc psihicul . Daca aveam deja un bb, ca voi acum, poate venea.
Bitza, ti-ai luat revista? da, aia era pe noiembrie.
Zoze, eu la paltonas am vazut ca la o adica am loc de mutat nasturii :)) si la geaca groasa si lunga p la genunchi, mai am olecutza de loc -vo 4-5 cm, da nu stiu pt cat timp, ca in ritmul asta...
Iti doresc sa ii dai in cap la anemie cat mai repede.
Si va doresc rezultate beton la analize.
Si sa iti traiasca burtica aia dragalasa. las ca vedem noi restu in decembrie
Giani, cu cantec inainte :)))
Mihutza, succes la Randunoi, mama lor de sefi ca imi vine sa arunc cu pietre dupa ei!
Kya, nu cred ca are rost sa mergem in grup la cumparaturi. ne vedem ca sa ne zgaim una la alta
Smecta parca imi amintesc ca nu e voie, ceaiul de stejar e f bun pt diaree, cu mult pe langa cel de menta.
In nici un caz saprosan.
Clabucica, te pup si succes la reducerea programului!
Eve, sper ca esti mai bine Sanatate multa!
Simonette, mai poti mami cu impachetatul si decimatul obiectelor personale?!
Simo27 fortza multa! Sa dea Domnu sa iasa bine! Dragalasu de copilutz, sper sa nu mai aibe parte in viatza de asa ceasuri rele ca cel in care a cazut.

Noi am fost la ziua lu nepotu (a lu varul) de a implinit 2 ani. Toate bune, jucaria le-a placut, ne-am distrat, am mancat moderat, da cand am ajuns acasa, nu puteam sa adorm ca m-a tulburat multimea prea mult! imi tremura pieptul, nici nu stiu sa explic, parca ma durea sufletul. bree mare comedie, lu Sasha nu i-o place sa socializeze :)
sau m-or fi deocheat :))

hai ca m-am cam intins! va pup pe TOATE!!

sovi 16+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Deea a-i putea!Daca vrei,te ajutam noi-nu fetelor?!Te punem sa cari greutati,sa urci cate 10etaje,sau-si mai bine-iti facem vant pe scari si rezolvam treaba!
..Se pare ca azi am glume macabre in program!

Ela.. in 21 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Revin..
una bucata Mami si una bucata Sovi!
Sovi sigur te-au deocheat!Cat despre hainute-tui inca mai ai cu ce te lauda!Abia astept sa ne vedem!(Doamne-ajuta!)
Revin asupra Smectei-in sarcina!Repet-nu este contraindicata in sarcina-scrie si in prospect!Mai multe-aici!
Iar despre ceaiuri-eu stiu ca mai este bun cel de afin.

Ela.. in 21 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput