Mamici de Martie-Aprilie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna ziua randunele dragi!

Si eu am pitici pe creier, eu il simt pe bb cum mai inoata, dar tot astept si eu un piciorus ceva, sa ma inghioldesca, parca nu mai am rabdare!! Si ma tot gandesc daca o fi bine acolo...da-ti-mi si mie niste bate in cap sa-mi revin!

Naty, tare imi pare rau ca ai probleme cu colul, dar stai in pat si o sa fie bine! Multi pupici!

Numeioana, felicitari pt. David jucaus!

Eve, multa sanatate, sa te faci repede bine!

Nicol, foarte bine ai facut cu programul de 6 ore, si eu ma simt tare bine cu programul redus! Mai nasol e la mine ca lucrez in ture, dar asta e...

Simonette, felicitari pt. Grasunel! Wow, ce dragut, ce mare e!

Giani, sanatate la Randunoi!

Simo27, imi pare rau pt. Piticutul tau ca are probleme, saracutul de el...poate totusi se amelioreaza starea dupa tratamentul de 6 luni...

Kitzy, nu te mai agita cu kg, ca e normal. Si eu am pus 1 sau 2 kg pana acum, mai avem destul timp sa luam in greutate...ceea ce nu vreau...

Kya, parca stiam si eu ca Smecta e voie, apoi regim alimentar 2-3 zile: ceai de menta, orez, morcov fiert, carnita fiarta, branza de vaci sau almette cu paine prajita, banane, mar copt, grisine....

Mihutza, felicitari pt. Bebelina dansatoare!

Pup si mamica papacioasa, care cam chiuleste !

Sovi, m-ai omorat! Cum ma, ti-era mic XL?? Ca esti mai slaba ca mine!!!

Mary, cam multe kg, intr-adevar....si sora mea a luat 35 kg in sarcina si nu prea e bine....ma rog, a dat jos din ele, a ramas cu vreo 10 acum, dar ai mare grija!

Ma duc si eu sa pap un papricas bun si sa ma pregatesc de scarbici!
Va pupacesc pe toate!

Oana 16+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

quote:
Originally posted by Kya

Irina eu am tot cautat in capitolul trecut link-ul cu postul de radio respectiv, dar nu l-am gasit. Poti sa-l mai scrii te rog?

http://radio.itbox.ro/live/radio-live.php?denumire=Craciun-Christmas

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

IRINA
+18
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

sovicule, hai mai ca nu e din aia "ce sa-ti spun ce frumoasa e!" ... e din aia "of, ca m-a facut mama fara noroc, da'daca-mi place mancarica ce sa fac"...pupe again! si ca sa vezi ce ma aseman eu cu tine, am bagat si eu niste lipie cu unt , plus un bonus de dulceata de prune ... ca deh, mie imi pace pijituricile!

clabucel, stiam eu ca e cineva pe aici careia ii miroase treaba ca e baietel ... si mai e si natunicul ... ce sa zic, sa va auda DD! Florinelul, dupa ce zicea ca l vrea baietel, acum zice...si ce-as mai rade sa fie Dl. mazarica o fetita bucalata!

bitzule, stiu ca e un bazin unde se face gimnastica acvatica, undeva intr-un hotel pe la universitate, dar habar nu mai am despre ce era vba...eu ce caut, sunt cursurile alea de respirat, impins, etc. nu ma bag in apa acum ca sigur racesc! sarumana mult pentru link...poate ne strangem mai multe mamici sa mergem impreuna!

hai ca am dat si eu drumul la radio cel vestit, ca ma apucasem de treaba, am baut si un suculet de fructe, dar cred ca m-a luat cu lesinare de la dulceata aia! bleah, mai bine nu mancam!

mami_papatot 18+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://images.amazon.com/images/P/B0000C2INM.01-A384KJXVVDRTP5._SCLZZZZZZZ_.jpg

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Sovi super faza cu lentilele ... nu m-am prins, ca n-am baut lapte azi
Mary-lou multumesc de urari! la fel si tie!
Bubule mersi! si uite cum ma conformez si vin cu dupa tine! si cand citeam ce ai scris ca sa venim cu bata, mi-a dat si bebelina un sut mic... deci vezi ca vine si ea

Mihaela 21+ cu
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by gbutucica

Bitzule nu te supara spune-mi si mie de ce ii urez cRISTINEI hAPY-UIR de nastere? is io sau

Giani 24+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Pentru mine erau felicitarile? Am citit si eu si ma gandeam oare eu sunt cea vizata? Daca da, multumesc Bitza, dar si pana la ziua mea mai este, da' nu-i bai ca eu accept cadouri tot anul imprejur

Mami 18+ si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Bitza, nu eu am pus linkul, sa stii! Am zis doar ca imi place si mie.
Bubu, nu sunt slaba, sunt lunga (1.85m)! UIte-te numai prin comparatie cu tine pana unde imi vine bluza. Eu acum am 75 kile. tu cate ai?
Papaciosule nu ma face sa imi fac clatite cu dulceata
Hai ma bubule, ca or sa tot vina si piciorusele in burtic si la noi. Pana atunci, ne multumim cu fluturasii

Singurul bazin de care am auzit eu in Bucuresti cu aquagym de gravidute e parca la Hotel Bucuresti. Oricum, pretul era ceva de genul 300 euro/10 sedinte ceea ce mi se pare enorm, mai ales ca in restul timpului in apa aia intra orice popor.

sovi 16+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

mai ce comice sunteti cu felicitarile de La multi ani!

Mihaela 21+ cu
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Dragele mele, va rog sa scuzati o biata gravidutza care a gresit de cateva ori.

IRINA
+18
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Zoze, Bubu va pupacesc si nu numa pe voi, ca pe toate!
Si eu ma numar printre cele cu piciti pe creier, de vreo 3 zile nu l-am mai simtit pe bebe, pana atunci vreo 3 zile l-am simtit zilnic. Adica ieri am simtit ceva, dar nu pot baga mana in foc ca a fost bb sau matzele mele
Si eu sper sa nu pun multe kg pe mine ca in general am tendinta de ingrasare.
Of, si abia la inceputul lui decembrie merg la eco, sper sa-mi faca doctora un cadou de mos si sa-mi zica ce am in burtica.

16+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Fetelor!!! M-am inscris la un curs First Bebe si astazi este primul curs.
Si sotului meu i-am zis sa vina sa ma ia de la serviciu ca am o surpriza pt el... si acum imi este frica sa nu se supere...ca la cat este de nerabdator sa vada surpriza...

O sa il duc printre burticoase

Ha, ha, ha

16+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/yq3Fp3.png

http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput