LMA! Fulguleti de nov-dec 2006 (110)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

quote:
Originally posted by dolores

nu imi permit luxul de a merge singura ca altfel a mea erai..de ce nu...
quote:
Originally posted by eri_ka

se vede ca am ramas fara chef de munca .

cum va spuneam vineri, dar nu v-ati bagat niciuna, normal, ca doar cine se baga sa mearga cu o necunoscuta la shopping, am fost la IKEA. i-am luat bblinei musuta si scaunele + renul balansoar. ce credeti? nici nu vrea sa le vada, chiar plange cand o asez pe ren. am vazut si cortul pe care l-a luat dianocica, dar nu l-am luat . daca i-ar fi placut? sau poate nu.

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!

Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

dolores si David Cristian -22.11.2006-

nici eu nu cred ca-mi voi mai permite prea curand, dar cu urmatoarea ocazie anunt din nou.

de mers la cumparaturi cu cc copii o sa fie greu, prevad. am vazut ieri un copil , la cora, care darama toate biberoanele de pe raft, mama lui le aseza si tot asa. apoi trecea la alt raion. si ingrid face cam la fel. cand sunt cu ea si intru la miniblu sau alt magazin de copii , umbla peste tot. nu sta o secunda, trage de diverse, arunca, tipa, se bucura. noroc ca fetele de la acele magazine o stiu si nu se supara ( are mama grija :)))).

SONIA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chris80

Din pacate va anunt - acum am aflat si eu - ca fetele sunt din nou internate la IOMC!
Dimineata Sonia a refuzat mancarea, lucru total neobisnuit pentru ea,a vomitat, plangea disperata si a capatat o culoare pamantie! Ajunse la spital, unde a mai vomitat odata au descoperit o oxigenare de 50 -60%, deshidratare destul de pronuntata si probleme stomacale... De fapt cam de vreo saptamana bea laptic fara lactoza pentru ca avea scaunul cam moale..
Asa ca, acum este iar cu branule, cu sonda stomacala si in repaos digestiv....
Sper sa nu dureze mult!
O sa va tin la curent cu starea ei.

Cristiana

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Of,of, sa speram si sa ne rugam sa fie bine.

SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:

cum va spuneam vineri, dar nu v-ati bagat niciuna, normal, ca doar cine se baga sa mearga cu o necunoscuta la shopping, am fost la IKEA. i-am luat bblinei musuta si scaunele + renul balansoar. ce credeti? nici nu vrea sa le vada, chiar plange cand o asez pe ren. am vazut si cortul pe care l-a luat dianocica, dar nu l-am luat . daca i-ar fi placut? sau poate nu.

SONIA

erika hai sa ne vedem intr-o zi ca sa nu mai fi asa necunoscuta

stau pe camil ressu, aproape de parc

asta fiindca restul bucurestiului m-a parasit ca stau la cucuietii din deal si nu pot face fata intalnirilor dese!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

salut!

Am fost azi la dr. pediatra si se pare ca febra lui Rares este o colaborare intre iesitul maselelor si minunata viroza pe care o are. Muci mai are si sunt in plina floare. Asteptam sa iasa si caninul de sus plus o maseluta. Nu are rosu in gat, nu are infectie urinara. Scaunele sunt normale. L-a masurat si cantarit: are 79 cm si 10 kg (adik nici prea prea nici foarte foarte daca la nastere a avut 3750 g). L-a ascultat la plamani si nu s-a auzit nici nu sunet ciudat. Inimioara e ok.
Am avut si o surpriza: copilul nu are cicatricea la brat de la vaccinul BCG. Trebuie sa mergem sa facem un test sapt. viitoare cand va trece viroza sa vedem daca are anticorpi. Daca nu ii are atunci trebuie sa repetam vaccinarea BCG.

Cam asta a fost si tratam febra cu Panadol sau Nurofen ori in caz de maxifebra cu Novocalmin supozitoare. Continuam cu vibrocil pentru muci, iar pentru dinti vigantol si calciu.

Pe voi v-am citit si am si dansat pe celebra "vaca lola". Cand am ascultat a trebuit sa ii cer scuze in public bunicii mele pe care o cheama Lola :)) deh... si vacile au numele asta.
Veronici am vazut pe domnul rares cu papion. Este un dragutz
Raluca_u sa creasca mare Adinuta si sa fie sanatoasa, iar voi sa va bucurati de fiecare clipa cu ea
Laura imi pare tare rau ca Dani nu e chiar ok. Trebuie sa tii capul sus si sa crezi ca maine va fi mult mai bine.
Mirona super pozele de la petrecere . Ce frumoasa e Kara
Danita sa treaca tristetea.

Se vede ca am citit mai mult pe diagonala. Va multumesc ca m-ati sfatuit si ca imi sunteti alaturi
va doresc o seara placuta.

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by desiree

quote:

SONIA

erika hai sa ne vedem intr-o zi ca sa nu mai fi asa necunoscuta

stau pe camil ressu, aproape de parc

asta fiindca restul bucurestiului m-a parasit ca stau la cucuietii din deal si nu pot face fata intalnirilor dese!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

sunt de acord. asa cum cum ii spuneam si lui anateo poate stabilim ceva spre sf saptamanii. daca nu, voi a-ti putea in timpul saptamanii, dar sa zicem pe la 4? Pupici si seara buna in continare. plec acasica.

SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Veronici, nu te supara, dar eu chiar ti-am raspuns, in capitolul trecut, duminica dimineata! Ti-am zis ce-i cu butoiul si cu pozele...parol, pe onoarea mea!
Si tare as fi vrut sa vad si pozele Raresului azi, cand le-ai postat, numai ca de la job nu pot sa deschid nimik. Asa ca le-am vazut in seara asta...un frumos, care nu mai e bebel ci copil de-a binelea!
Nu te supara, esti de-a noastra, Diana nu a zis nici o secunda ca nu-ti da parola, ba din contra. Si in plus, asta cu riscul sa urlu aici ca si postarile mele sunt invizibile... cred ca sunt in asentimentul multora dintre noi cand spun asta, chiar am fi vrut sa stim mai multe despre minunea ta de baietel!
Te pup si vino mai des pe la noi!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Sa raspund si la niste teme:
- fructele: mere, portocale, banane, pere (mai rar ca fac purgatie), mango, ananas, piersici (cand erau o.k), zmeura (chiar ieri a venit soacra-mea cu un paharel plin de zmeura - a facut fructe zmeura a doua oara), struguri (cu tot cu pielita si samburi) caise, cirese, visine (pe vremea lor)
- muscatul: cand este frustrat de ceva (de ex, il tin in brate prea mult cand el vrea sa mearga liber) da sa muste, se mai intampla sa muste si de tzitz dar cand era mai mic si abia ii ieseau dintii, insa acum e bine, nu mai face asta.
- pupatul: a invatat sa pupe dar nu ma pupa decat pe mine.

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Pai bine mai eri_ka, da' daca m-ai recunoscut de ce n-ai zis nimicuta? Ca-mi dadeam pronto mutra inabordabila jos si palavrageam la greu!!!
Iar cu parcul, daca in wk simti nevoia, zi-mi, si ne vedem!
Din pacate in timpul saptamanii am alte preocupari, din cauza asta am ratez gratios intalnirile cu fetele...dar recuperam noi cumva.
Oana, stiu ca e foarte greu sa crezi asta acum...dar toate vor trece! Capul sus!!!
Fug ca Maria-Sa trage de cabluri...

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

anunt pt iesence ramona banuieste ca dani are enteroviroza. o boala contagioasa. ea nu vrea sa riste sa ia si rares ceva, lucru de inteles. invitatia ramane deschisa pt mamicile care vor/au curaj/etc. daca toata lumea zice pas facem cheful alta data. cum vreti. oricum, maine seara vb la tel, sa vedem ce si cum

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Anateo, Erika, Desiree, Danutz, mi-ar placea si mie sa ma vad cu voi in IOR. Eu as prefera in weekend pentru ca in timpul saptamanii eu ma duc ziua la ai mei sa invat pentru un examen din decembrie, dar daca hotarati o intalnire in timpul saptamanii voi fi si eu prezenta.

Adinuta, la multi ani! Sa fi sanatoasa si voioasa toata viata!

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput