LMA! Fulguleti de nov-dec 2006 (110)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

asiza poate doar se reface dupa boleala asta...poate are nevoie de niste somn bun. ma gandesc...

erika la asta ma gandeam si eu...noi tot aici ne-am cunoscut cam toate, rare cazuri cand una a adus pe alta...dar ne-am placut pe forum, ne-am intalnit, am mai iesit cu copiii, mai ales vara...pot spune ca am niste prietene chiar bune intalnite aici, pe forum. chiar daca cu unele doar am vb la tel, cu unele nici atat. dar asta numai fiindca am fost cu toate destul de active aici, si asa am reusit sa ne cunoastem bine. asa ca..baga

bebinuta tu ai inteles ca nu m-am luat de tine, da? ca daca era, o faceam personal, nu cotita...eu am intrebat, frumos, daca am inteles bine sau nu. nu-i bai in nici una din variante. eu traiesc cu frica de lup

muscatul practica de zor cam in perioada in care i-au iesit dintii. s-a oprit. la insistentele mele, evident..

pupatul am citit-o si eu pe dolto, pe care o respect foarte mult. si am retinut treaba cu pupatul ca si semn de afectiune pe la 2-3 ani. dar, ca si laura nu pot explica altfel ceea ce face el. si nu, nu musca. poate ca e o imitare a ceea ce facem noi. dar atat timp cat nu o face la cerere...si nici dupa ce o fac eu...deci e ceva spontan..nu stiu ce sa zic... si mai e o chestie. nu l-am pus sa ne pupe. mereu ii zic: hai la pupat. si atunci el vine si da fruntea la pupat. sau da cu capul , in alti termeni... mai studiez treaba cu canibalismul...dar aia e alta masifestare, cand vine sa te manance...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

asa..in sfarsit mi-a printat alex recomandarile oms. sa studiez in liniste...acum ramane sa gasesc linistea...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by Donia

quote:
Originally posted by Dbunny

quote:
Originally posted by Donia

Ma tot chinui cu explicatiile...

Daca ai nevoie de interpreter sa-mi spui

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)

Da sa nu mi-l trimiti pe Dani ca ma complexez
Fii antena... explicaciones... eee?

M-ai dat gata....

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

quote:
Originally posted by asiza

S-a trezit la 9.00
A dormit la pranz de la 12.00 la 14.00 = 2 ore
Acum doarme de la 17.00= de aproape 2 ore
Am fost la el...nu-l pot trezi, doarme beton...sper ca e normala starea asta...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Asa a dormit si Ingrd sambata. cam 4 ore dar fara intrerupere .dar ea e meteosensibila :). in zilele cu ploaie si nori ea doarme mai mult, e mai moale si mai apatica. In plus acum e si cam mucioasa si mai maraita, probabil ca urmeaza si o eruptie dentare masiva, daca pot sa zic asa.

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!

Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by eri_ka

quote:
Originally posted by asiza

S-a trezit la 9.00
A dormit la pranz de la 12.00 la 14.00 = 2 ore
Acum doarme de la 17.00= de aproape 2 ore
Am fost la el...nu-l pot trezi, doarme beton...sper ca e normala starea asta...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Asa a dormit si Ingrd sambata. cam 4 ore dar fara intrerupere .dar ea e meteosensibila :). in zilele cu ploaie si nori ea doarme mai mult, e mai moale si mai apatica. In plus acum e si cam mucioasa si mai maraita, probabil ca urmeaza si o eruptie dentare masiva, daca pot sa zic asa.

SONIA

M-am mai linistit ca nu suntem singurii ...Acum e ok, s-a trezit f bine dispus, a mancat si sigur ne asteapta o ora tarzie de culcare in seara asta...

Slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

Din pacate va anunt - acum am aflat si eu - ca fetele sunt din nou internate la IOMC!
Dimineata Sonia a refuzat mancarea, lucru total neobisnuit pentru ea,a vomitat, plangea disperata si a capatat o culoare pamantie! Ajunse la spital, unde a mai vomitat odata au descoperit o oxigenare de 50 -60%, deshidratare destul de pronuntata si probleme stomacale... De fapt cam de vreo saptamana bea laptic fara lactoza pentru ca avea scaunul cam moale..
Asa ca, acum este iar cu branule, cu sonda stomacala si in repaos digestiv....
Sper sa nu dureze mult!
O sa va tin la curent cu starea ei.

Cristiana

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

se vede ca am ramas fara chef de munca .

cum va spuneam vineri, dar nu v-ati bagat niciuna, normal, ca doar cine se baga sa mearga cu o necunoscuta la shopping, am fost la IKEA. i-am luat bblinei musuta si scaunele + renul balansoar. ce credeti? nici nu vrea sa le vada, chiar plange cand o asez pe ren. am vazut si cortul pe care l-a luat dianocica, dar nu l-am luat . daca i-ar fi placut? sau poate nu.

SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

nu neaparat..se poate culca la loc...am patit si noi asa ceva de cateva ori
[/quote]

M-am mai linistit ca nu suntem singurii ...Acum e ok, s-a trezit f bine dispus, a mancat si sigur ne asteapta o ora tarzie de culcare in seara asta...

Slideshow

[/quote]

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

nu imi permit luxul de a merge singura ca altfel a mea erai..de ce nu...

quote:
Originally posted by eri_ka

se vede ca am ramas fara chef de munca .

cum va spuneam vineri, dar nu v-ati bagat niciuna, normal, ca doar cine se baga sa mearga cu o necunoscuta la shopping, am fost la IKEA. i-am luat bblinei musuta si scaunele + renul balansoar. ce credeti? nici nu vrea sa le vada, chiar plange cand o asez pe ren. am vazut si cortul pe care l-a luat dianocica, dar nu l-am luat . daca i-ar fi placut? sau poate nu.

SONIA

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Laura cum se mai simte Dani?

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput