LMA! Fulguleti de nov-dec 2006 (110)
Raspunsuri - Pagina 6
asiza spune:
S-a trezit la 9.00
A dormit la pranz de la 12.00 la 14.00 = 2 ore
Acum doarme de la 17.00= de aproape 2 ore
Am fost la el...nu-l pot trezi, doarme beton...sper ca e normala starea asta...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
anateo2004 spune:
kikineata si nu te intreaba lumea:"Vai nu ingheta?Nu-i prea frig?"eu mor.si lui Seba ii place sa doarma afara,daca ar fi dupa ei am sta in casa pana la primavara
asiza spune:
Din ciclul culturalizare: stiati ca azi, dar in 1884 , s-a introdus pentru prima oara iluminatul electric al strazilor in Europa??? Si unde...la Timisoara!!!!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
eri_ka spune:
Donia, da sunt tot la munca. e una din zilele de 12 ore. macar azi sunt mai linistita ca e si mama la noi si e tare bine.
Si zici ca acolo nu sunt frezii? am eu unele presate si lipite pe niste felicirari frumoase. ti le trimit? macar sa le fac o poza?
Laura, am citit si raspunsul tau, dar n-am stiu ce sa-ti raspund. Ma crezi? Mie destul de greu sa cer unor persoane, practic necunoscute, asa ceva, atat timp cat eu nu stiu daca voi putea intoarce invitatia sau orice altceva. Nu-mi permit deocamdata, dar pana la anu recuperam si atunci sa te tii, ce petreceri o sa facem
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
doradora spune:
timisoara=primul oras cu electricitate din tara
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
bebinuta spune:
In legatura cu subiectul "parola", imi cer scuze daca era necesar sa intreb si pe altcineva despre acest lucru.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
anateo2004 spune:
eri ka din postarile anterioare am vazut ca stam prin aceasi zona.poate gasim un momemt liber intr-un weekend si ne vedem,se cunosc fulguletii si cine stie
ps. eu stau vis-a-vis de parcul IOR
m_monique spune:
acum aparem si noi, ca azi am fost la ziua Adinutei, unde ne-am simtit super bine.
tema fructele: noi mancam: mere, pere, mango, kiwi, portocale. azi am incercat papaya pe care a mancat-o dar nu s-a dat in vint dupa ea. o perioada a mancat si banane, dar acum nu-i mai place gustul.
tema muscaturi: si lui ii place sa muste, din fericire nu foarte des. ma musca de degete si mai rar de tzitzi.
cu pupaturile noi suntem restanti, in schimb ii place sa ma calareasca, sa ma prinda de nas, sa-si bage degetele la mine in gura.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
eri_ka spune:
quote:
Originally posted by anateo2004
eri ka din postarile anterioare am vazut ca stam prin aceasi zona.poate gasim un momemt liber intr-un weekend si ne vedem,se cunosc fulguletii si cine stie
ps. eu stau vis-a-vis de parcul IOR
Ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)
eu stau cam la 2 statii de parc. pe vremea cand mai statea in carut venem pe jos in parc, acum va trebui sa vin cu masina sau busul (ca tot n-a fost niciodata) Inca nu stiu ce program am in weekend, trebuie sa nasca finuta mea, dar vb spre sf saptamanii.
sa-ti spun un secret? eu va vedeam asta vara in parc. chiar si pe danutz am recunoscut-o, dar n-am indraznit.
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills