LMA! Fulguleti de nov-dec 2006 (110)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dbunny, imi plac mult invitatiile pe care le-ai facut!
Donia, eu am terminat cu alaptatul la 6.5 luni si Denis MUSCA, da musca rau de tot...si ai dreptate cu pupatul...nici eu nu cred ca e pupatura efectiv, dar mi se topeste inima-n mine cand vine si ma cuprinde cu manutele si-mi baleste toata fata ...Te pup si nu te duce la butoi, te rog eu frumos!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

dbunny de pomana te lauzi cu bebe daniel, ca pisi a mea il citeste+traduce pe shakespeare de mult...a terminat deja operele complete. tabla inmultirii e un fleac, se chinuie sa imi explice cum sta treaba cu integralele si eu tot nu pricep!

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Minunatelor lasati "supararile" si "butoiul" avem lucruri mai bune si mai frumoasa de facut,hai serviti o visinata si va inveseliti

La vaca lola,la vaca lola
tiene cabesa tiene cola
la vaca lola la vaca lola

Dbunny-f frumoasa invitatia

Veronici-nu are rost sa te superi...

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

quote:
Originally posted by Donia

eri_ka, las' ca si noi o sa fim fara copii la ziua lui Cristi... si prea rau nu-mi pare, ca la Roxana a fost o nebunie, ea a fost obosita... o luam mai catinel acum.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Donia, iti multumesc inca o data. Tu imi raspunzi de fiecare data, de fapt tuturor fetelor . Cum de reusesti sa fii asa minunata? Acu' ca mi-ai aratat si aspectul acesta, in leg cu petrecerea, poate ai dreptate si n-o sa-mi mai reproses asa tare ca ccc copilul meu nu are "prieteni" de varsta ei deocamdata. Dar va avea cu siguranta. ( frezii, preferate mele si ale tale si ale altora)

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!

Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by chris80

dbunny de pomana te lauzi cu bebe daniel, ca pisi a mea il citeste+traduce pe shakespeare de mult...a terminat deja operele complete. tabla inmultirii e un fleac, se chinuie sa imi explice cum sta treaba cu integralele si eu tot nu pricep!

beeeeeey, tabla inmultirii era la 4 luni...acum are aproape 12 deci imagineaza-ti...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ma tot chinui cu explicatiile... citisem una din care va dau rezumatul rezumatelor: cand ne pupa de fapt vor sa ne manance, scria ca astia mici sunt canibali pana la o varsta, de aia poate si musca...
Na ca pana diseara va tot ametesc pe tema asta, dupa cum imi mai rasuna vreo amintire in cap.
Feel free sa participati...

kikineata, daca nu ne dam cu butoiul pe Niagara, hai sa mai stam pana cand ingheata si ne dam cu punga... sau cu capacul de buda. Ca ingheata pe margini, avem sperante sa si supravietuim.

asiza, habar n-am ce sa iti zic, doar ca o sa treaca... exact ce vroiai sa auzi, nu?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:

Ma tot chinui cu explicatiile...

Daca ai nevoie de interpreter sa-mi spui

www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Donia, la cat stau pe-afara in ultima vreme, ca s-a gandit garga ca e fain sa dormi cate 3 ore dim si una spre seara afara si numai afara...imagineaza-ti ca nici n-am nevoie de punga ca sunt un sloi permanent!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

quote:

Ma tot chinui cu explicatiile...

Daca ai nevoie de interpreter sa-mi spui

Da sa nu mi-l trimiti pe Dani ca ma complexez
Fii antena... explicaciones... eee?

eri_ka, frezii... mmmm... deci impartasim aceeasi pasiune? Eu o singura data am gasit frezii de cand sunt aici, aproape 4 ani...
Da' nici nu ma gandeam ca-mi raspunzi la ora asta, tot la servici?

kikineata, haualeu, mari iubitori ai naturii sunteti... De fapt retin minte ca si Roxana dormea foarte bine afara pe timp de iarna... bine ca i-a trecut... deci vestea buna e ca ii va trece la un moment dat si Sarei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by eri_ka

quote:

eri_ka, las' ca si noi o sa fim fara copii la ziua lui Cristi... si prea rau nu-mi pare, ca la Roxana a fost o nebunie, ea a fost obosita... o luam mai catinel acum.

Donia, iti multumesc inca o data. Tu imi raspunzi de fiecare data, de fapt tuturor fetelor . Cum de reusesti sa fii asa minunata? Acu' ca mi-ai aratat si aspectul acesta, in leg cu petrecerea, poate ai dreptate si n-o sa-mi mai reproses asa tare ca ccc copilul meu nu are "prieteni" de varsta ei deocamdata. Dar va avea cu siguranta. ( frezii, preferate mele si ale tale si ale altora)

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!

Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

si eu, si eu....ti-am raspuns

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput