LMA! Fulguleti de nov-dec 2006 (110)
Raspunsuri - Pagina 9
Laura13 spune:
fructele inaite de diaree: mere, pere, piersici, caise. fructe de la borcan, destul de mult
asiza dani, in mod normal, doarme cam 2h1/2 -3 la pranz. lasa-l pe denis, asa isi revine dupa boala, probabil. bine ca poate dormi
ramsan multa sanatate lui rares
avdana bravo voua ca ati iesit.
m monique multumim de intrebare. dimineata nici un scutec kkcios. bucurie maxima. dupa ora 2 a avut 5 scaune. asa ca tot rau. si nu papa nici lapte de sambata.....nu stiu cum vom trece de chestia asta
nu mai stiu ce si cui....dar va pup pe toate
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:

ADINUTA! Sa cresti sanatoasa, mare, frumoasa si cu mult noroc!
iesitul afara 1h1/2 dimineata, de la 11.30-13, daca se trezeste pana in 16 mai iesit pana la 17. am mai sta dar nu ii place deloc pe intuneric
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
ramsan spune:
quote:
Originally posted by Laura13
anunt pt iesence ramona banuieste ca dani are enteroviroza. o boala contagioasa. ea nu vrea sa riste sa ia si rares ceva, lucru de inteles. invitatia ramane deschisa pt mamicile care vor/au curaj/etc. daca toata lumea zice pasfacem cheful alta data. cum vreti. oricum, maine seara vb la tel, sa vedem ce si cum
Sincer eu suflu si in iaurt dupa trei reprize de enteroviroza anul asta

S-a manifestat cu febra mare apoi varsaturi in jet urmate de scaune apoase si f urat mirositoare (fetid, de se umplea toata casa de un danf... bleah). Culmea cand am plecat la mare si la munte Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
asiza spune:
quote:
Originally posted by simo29
ADINA ! Sa aducii bucurii parintilor tai!!!
Simo si David (1 an)
Meeey, Simo, unde esti? Ca te-am sunat acasa si nu raspunzi

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
kokorina spune:
DIA....sa nu va aventurati la drum asa lung cu bb(pana in austria),asa daca vreti sa veniti cu masina.adevarul e ca nici eu nu m-as aventura.dar la anul daca veniti,sper sa ajungeti undeva printr-o zona apropiata,sau de ce nu poate chiar in oras aici la noi si ne vom cunoaste.iuhuuuu!!!!abia astept
DBUNNY.....hai,ca si pe tine te astept.ia arata-i tu pozele sotului tau sa vezi ce repede va "luati zborul" pana aici.voi veniti aici si eu ma ducin spania.haaa!!!haaa!!!mie acolo imi place.lasa ca vin eu vreodata acolo la voi,in viata asta a mea.al meu nu prefera tari de astea gen spania,grecia...pt vacante.el vrea thailanda si vietman.:(
DESIREE.....m-ai spart!m-ai spart,nu alta, cu viata ta sexuala...beeeeeeyyyy,fie-ti mila de noi,astea mai neintrebate....ce ma nervezi....sigur al tau e in zodia taurului sau a scorpionului :).am ghicit?tu cand vii in austria?de craciun?si unde anume?ecsact
am vazut poze de LORYM(frumoasa petrecere,multa lume,copchilaraie....dani intre doua gagici,ehe-heeee...frumosi copii ieseni)de MIRONA(kara e din ce in ce mai frumoasa,iar tu chiar mi-ai placut cum arati.nu stiu,ori ti-ai schimbat ceva si nu am observat ce,poate doar ca esti fericita arati asa bine,radiezi.dar kara te eclipseaza...)de VERONICI careia vreau sa-i spun ca rares este uimitor.este frunmos,elegant,fatza de nastrusnic....sa-ti traiasca si sa fie sanatos! sa ne mai pui poze cu el si nu-l mai tine ascuns asa mult timp.daca nu ai timp de scris la noi,lasa pozele sa se descarce si noi o sa le admiram cu siguranta).nu mai stiu daca am mai vazut poze si ale cui...nu mai stiu...
ASIZULE.....va pupa mama si sa va treaca mai repede,mucii,tusea bat-o s-o bata!
YAQMUR.....da,si pe tine te sun,de ce nu.la cat esti de umblareata,nu m-as mira sa vii pe neve si sa-mi bati in usa.haaaaa!!!!multa sanatate lui luca,"fratele" lui pascal....
LAURA.....lumineaza-ma si pe mine,cine-i ramona?doctorita lui dani?intreb la modul cel mai serios.adica cine a pus diagnosticul?si fiertura aia de orez,nu i-o mai combina cu lapte,da-i asa soro,simpla.te rog eu!multa sanatate si sa va faceti bine pana la petrecere,sa fiti fit sa dantzuitzi.vezi ca pe la 8 vin si eu.ne primiti?ca de toti santem 4...
VERONICI.....nu cred ca trebuie sa fii suparata pe DIANA(OCICA).nici eu nu am inteles altceva din mesajele ei,decat ca e bine intentionata,doar ca nu intelesese ea o chestiuta.si mai cred ca ceea ce ea nu intelesese,era asa mai mult spus in barba ei,si cu nici directie.te rog,nu te supara pe noi!pliiiizzz!!!
KIKINEATO.....ma amuzi mereu:):):)esti teribil de simpatica....mai ales cu "eu sant de unde a chicat perja-n glod".....si eu sant moldoveanca dar asta n-am auzit-o niciodata...ha!ha!!!!si acuma rad..
RALUCA....vrem poze cat mai repede.eu abia stau.sa va fie de bine petrecerea....poze!poze!poze!
TEUTZ.....ai salutari de la sotul meu.de cate ori ma vede ca scriu,mereu imi zice:"transmite salutari lui teutz".eu nu-l bag in seama,pt ca ....din cate stii sau poate ai uitat,el isi aduce aminte de vreo 5 nume ale voastre de pe forum,dar teutz i-a ramas fixat.si azi asa,maine asa.....pana in seara asta cand l-am intrebat la modul serios...."chiar vrei sa scriu ca-i transmiti salutari?",la care el...."pai,pana acuma ce-ai facut?nu i-ai trimis?pune mana si scrie in seara asta"....na!ca ti-am transmis
ALEXUCA....n-ai nevoie de saniuta,iti trebuie doar o punga de un leu.:)))si nici aia,ca ti-o dau eu de aici.
eu sant cu curatenia....adica cu mizeria de dupa montatul mobilei pana in cap si mai departe.noi santem murdari,copchii sant murdari,peste tot e numai praf.ca nu numai mobila a fost,stai sa dam o gaura in perete,ca ne-am gandit sa ne punem jaluzele....iar praf....imi vine s-o iau razna.in timpul zilei,nu pot face nika cu copchii.astia se sparie de aspirator,batut cuie,stranutat si etc.seara sant mai mult moarta decat vie,mai fac cate ceva,dar nesemnificativ.a doua zi nici nu se observa ca am facut ceva.vreau sa sta o zi singura acasa si sa-mi termin curatenia.mai are asta al meu de pus o sina pt jaluzele si se termina si cu praful dupa care ma pot apuca.dar unde sa-l trimit cu copchii o zi intreaga.el iese cu ei,dar mai mult de o ora-o ora juma...nu poate sta afara cu ei.ce fac intr-o ora?azi am facut curat intr-un dulap la baier,mi-a luat cam trei sferturi de ora....o sa termin eu pana de craciun....apoi ma imbat....vreau la disco...vreau sa ma duc undeva si sa ma imbrac castoc....unde naiba sa ma duc?in parc nu-mi trebbuie tocuri....
dandusa spune:
hop si noi..,ametiti
,obositi...
,am petrecut si vom mai petrece...
azi am fost la ziua Adinutei...,fara noi nu se poate tine petrecere,aviz viitorilor sarbatoriti...
,venim oriunde...,da sa nu fie biletul de avion prea scump ca stam cam prost cu banii...
ne-am simtit grozav...,multi copii,nebunie curata...,nu mai staim unde sa ma uit...,ce copil am calcat si care era ala agatat de cracul meu...,unu tragea tastatura...,altul paharele...,altul pirtzuri...
,nebunie curata...,ce sa mai zic...,am mincat bineee,Crinuta aproape a terminat borcanel cu mazarica...,ce inseamna sa ai trupa de copii linga...,am servit tort...,foarte bunnn...
am plecat pe jos spre casa...
,vreo ora jumate ne-am plimbat ca adormisera bubulinele si ti-era mai mai dragul sa le vezi cum dorm...,apoi am incercat cel mai popular sport extrem de la noi ..."mersul cu 335-ul"
,nu vreti sa stiti amanunte...,s-a lasat cu bip,bip,bip-uri...,mama lor de bulangii
,da' nici noi nu ne-am lasat...,aveam spatele asigurat la o adica...
cine?...,cum cine?...,Teo...![]()
Erika,
draga de tine,as fi vrut sa venim in Ikea..., dar simbata am mers la ziua lui Grigore...,noi de obicei onoram toate invitatiile...,dar nu am putut...,toata trupa care de obicei mergea in Ikea,in vara...,au fost la Grigore...,cu exceptia Dianei...
,care btw,nu cumva a fost cu tine in Ikea?!?[omulet ginditor]![]()
daca vrei sa ne vedem/sa ne inviti la ziua lui Ingrid/sa vii la ziua vreunui fulgulet/nu ezita...
la ziua Crinutei am facut virtuala invitatia tocmai din acest motiv...,nu am vrut sa se supere cineva...,am invitat pe toata lumea...![]()
Donia,
adica dupa cum vaz eu acilea...,esti cam invidioasa...,pe pupacioasa de Crinuta
,cum domle' sa nu stie?...,pai stii ce face?...,vine la mine...,se lasa cazuta in poala...,se linguseste...,se scarpina de mine...,se uita printre gene...,cinta un cintecel specific pentru pupaceala...si nu se lasa pina nu-i raspund in acelasi fel...,la oglinda se duce,se uita isi lipeste fruntea de ea...,arunca priviri ca cele de care-ti ziceam...si pupa oglinda...,pupaturi care sint si baloase dar mai nou sint suflate...,adica sufla in oglinda
ce ma termina cel mai tare este acel cintec specific pupacelilor...,pe care ea il "fredoneaza" de fiecare data cind vine sa ne iubim...,deci...,cum?
de muscat ,ma musca si pe mine...,dar atunci cind vrea sa se joace...,sau o da ea cotita cind imi vede fata...,deci ma musca...,se uita la mine si daca ma vede serioasa musca si atit...,daca ma vede ca ma hlizesc...,incepe risul si hirjoneala insotite de muscat...
fructe mincam mere,pere,struguri si banane
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mirona spune:
buna seara,
nici nu va inchipuiti ce fain e sa te intorci la munca dupa 2 saptamani de pauza.
habar nu mai ai de nimic, lucruri noi prin firma, colegii batzosi care mai de care ... in fine ... noroc ca nu stau mai mult de 2 ore. ![]()
sa-mi platesc datoriile mai vechi:
OanaCat tortul l-am facut la cofetarie in cartier (codrina se numeste). Au acolo un catalog cu diverse modele - asta l-am ales si pentru acel 1 pe care-l poarta in brate si pentru ca suntem fani Winnie.
Dbunny (cred ca tu ma intrebai) - Karina sta bine acum la capitolul kk - face si cate 1 pe zi - dar are si zile cu cate 4-5. depinde de ceea ce papa.
marani tu cereai sa-mi citesti povestea nasterii - in unul din capitolele mai vechi.
dar nu o chestie de care imi amintesc cu placere, am scriso la odisee - dar acum nu o mai repet - mi-a trebuit mult pana sa nu ma mai trezesc in noapte visandu-mi/retraindu-mi nasterea si ceea ce a urmat dupa. Asa ca prefer sa-mi amintesc clipele (cele putine) care au fost ok si care mi-au adus fericire in acea noapte si in acea dimineata ce a urmat.
si felicitari pentru crestinarea bubeimara.
ruxandra merci de link-urile postate - ca eu nu am ajuns sa-i citesc povestea cu harmalaia ce fu la mine - asa ca numa bine mi-ai picat - deja cautat febril de la capitolul 100 incoace. 
Dana spunea ca pleaca la Poiana Marului? La care poiana? cea din Caras? de langa Otelu?
alte teme:
- noi iesim dupa ora 11 - si stam cam o ora - depinde de vantul si racoarea de afara. mai iesim o data dupa ora 5 cand vine tati home - si mami pleaca la job.
- si eu stiu ca doar de fetele noi au nevoie de intrunirea consiliului pentru a primi parola. Veronici e de-a noastra de la bunul inceput. 
- de muscat - inca nu o face -DD ajuta sa nici nu se apuce de sportul asta.
- de pupat a inceput cu ta-su si io salivam la rece - de vre-o 2 zile m-a descoperit si pe mine.
va dati seama ca-s topita toata.
incerc si eu timid o mica tema:
-caut jocuri in 3. orice ce-l poate implica si pe tati. ma puteti ajuta cu ceva idei? (exceptand jucariile pe care le are si i le prezentam pe rand si ne jucam impreuna cu ea cu ele.)
multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Miro
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by kokorina
DBUNNY.....hai,ca si pe tine te astept.ia arata-i tu pozele sotului tau sa vezi ce repede va "luati zborul" pana aici.voi veniti aici si eu ma ducin spania.haaa!!!haaa!!!mie acolo imi place.lasa ca vin eu vreodata acolo la voi,in viata asta a mea.al meu nu prefera tari de astea gen spania,grecia...pt vacante.el vrea thailanda si vietman.:(
Thailandia si Vietnam? ptiuuuuu na, numa p'acolo nu ne intalnim
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
shoshika spune:
seara buna!
toata ziua am stat cu un ochi pe forum, cu un ochi la tudor. acum e la culcare si pot sa va scriu si eu...
cand mai citesc cate un mesaj de-al vostru imi vine in cap si cate un raspuns, dar acum, cand ma vad in fata paginii goale sa va scriu... nu mai stiu ce-am vrut sa zic.
a, mirona mi-a luat-o inainte. si eu am vrut sa va intreb de jocuri. nu stiu cum sa ma mai joc cu copilul meu. deja e super, super plictisit de jucarelele lui (face cineva schimb cu noi?! glumesc...) e a treia zi cand stam in casa. dar maine iesim! nu din motiv de boala am stat in casa. ba a plouat, ba n-a plouat, dar a batut vantul, ba a dormit... stiu, puteam sa iesim macar juma' de ora, dar nu va pot descrie cat dureaza imbracatul lui tudor. ori sunt eu prea neindemanatica... ori il apuca pe el joaca chiar atunci... ori nervii...
muncesc la punerea unor poze pe net, dar n-am spor. am vrut sa va arat ce-a crescut si copchilu' meu. pana ma culc sper sa reusesc sa va arat cateva poze.
pupici!
Flori, mama lui Tudor David (30.12.2006)