LMA! Fulguleti de nov-dec 2006 (110)
Raspunsuri - Pagina 10
Laura13 spune:
kokorina ramona e ramsan, mamica de fulgulet rares. si-a dat cu parerea, nu m-am suparat. poate si eu as fi fricoasa in locul ei. asa ca, las la alegerea fiecarei mamici daca vrea sau nu sa vina. noi am fost la pediatru, mi-a spus ca e posibil sa fie de la o micoza descoperita in kk. apa in care a fiert orezul.....pai nu mai papa lapte deloc de sambata. apa aceea o pun sa in blender, langa orez, langa mar copt, in bibe cu cereale fara lapte de orez. in bibe o combin si cu un pic de apa. asa ca fara lapte.
vroiam sa ma plang.....stiti cat a slabit dani?
nu stiu in grame, kile, dar pulpitele s-au dus, falcutele s-au dus, carnaciorii de la manute s-au dus
ma doare sufletul.
miro in trei nu prea ne jucam cu jucarii. unul il fugareste, unul cica il "apara". unul il mananca, celalalt il apara. se catara pe noi, cand pe unul cand pe altul. ne pupam noi (adultii)....vine si el la pupiceala. si se distreaza tare cand ne vede pe noi. in general in trei.....e cam asa: tati se joaca 2-3 min apoi dani vine la mami in brate/sa o muste/sa o pupe/sa se catere. asa ca.....avem multe seri cand sunt obosita...nici macar nu stau in camera cu ei. ca ajungem ca eu sa ma joc cu dani si florin la tv
muscatul am avut o revelatie in seara asta: el crede ca e joaca. m-a muscat fff ftare, am tipat NU, el a inceput sa rada in hohte si a venit sa ma muste iar.
iar sunt vanata pe umar, abia imi trecuse
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
asiza spune:
Kokorinaaa, Diaaaa, voi ziceti de drum lung pana in Austria??? Asta ar fi parfum pentru noi...Nu stiu cum o fi, dar noi pe 2 ianuarie ne imbarcam in masina cu destinatia Londra...Doamne ajuta, fereste si apara
...vom face o oprire de o noapte in Germania, dar oricum nu va fi usor...A mai facut vreun fulgulet asa drum lung? Cum s-a comportat? Ceva tips-uri???...Kokorino, spor la treaba! Incet, incet le termini tu pe toate...
Shoshika, asteptam pozeeeee...
Miro, astept si eu cu interes raspunsurile fetelor care stiu...
Laura, lasa ca dupa ce scapati de enteroviroza asta sau ce-o fi, Dani va recupera rapid in greutate, nu te ingrijora...de la maglavaisurile alea rele normal ca a slabit saracutul! Doamne ajuta sa va treaca repede repede...
Dandusa,
...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Laura13 spune:
kokorina am uitat ce era mai important
: VA ASTEPT CU MARE MARE DRAG, PE TOTI 4, CAND VRETI VOI! ORICE ZI, ORICE ORA. pe bune, cand mai veniti in tara sa astept MUSAI la iasi
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
dandusa spune:
Aka,
mai Aka,mai...,ma faci sa-mi schimb parerea despre tine...
pai cum pui tu la indoiala...,faptul ca nu eram noi alea doua nebune de le-ai vazut in ploaie,cu doi copchii inghetati...,simbata la ora 17...?
pai cite nebune ai mai vazut tu pe strada ,plimbindu-si copii in astfel de conditii?
,de vezi doua umbre...,ca atit a mai ramas din noi...
,cu doua carucioare...,prin viscol,vint,zapezi...,sa nu te mai indoiesti...
sa nu te miri de ne-oi vedea la stirile din sport,facind galerie stelei...
,ne antrenam ...![]()
campioniiiii,campioniiii,ole,ole,ole...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Dbunny spune:
stiu Laura stiu..ca si noi am fost cacaciosi 13 zile...
in care nu papa nika...s-a urat deja de atat morcov fiert saracu..stii ceva? dupa 13 zile m-am dus la alta pediatra si mi-a zis sa las naibii dieta, adica laxative sa nu-i dau(pruna, portocala) dar in rest sa-i dau pruncului proteine ca de nu ramane numa skeletu de el..si asa am facut, i-am luat carne de vitica si i-am facut pure cu cartof, morcov, dovleac si orez la greu. Si i-am dat si galbenus fiert, si piept de pui la plansa in bucatele mici..ce mai? proteina curata...si copilu s-a pus pe picioare...nu-sh ce sa zic..ii trecea oare oricum dupa atatea zile? au avut de-a face proteinele sau ba? si dayanara tot asa a facut, n-a tinut dieta si s-a pus de picioarte Ivan in 2-3 zile mi se pare, ca in Spania juma de medici recomanda dieta jumate nu
Ah, si tot la 8 ore bagam praf antidiareic in lapte, ca yo la inceput bagam, apoi pruncu 8 ore nu facea diaree si nu-i mai bagam...si-a 2-a zi o luam de la capat cu diarea. Asa ca am luat-o tare in serios si cu prafurile alea si i le-am dat tot la 8 ore cu riscul de-a se constipa, si nici acum nu s-a intarit caca de tot la el, si inca ii mai bag orez cam in fiecare papica.
Noi avem fundoiul iritat, chiar in jurul gaurii. Bag sama ca numa de la dinti poate fii, ca eu nu-mi las copilul cu kkt la cur nici o clipa.
Vroiam sa va mai spun ca productul homeopatic ce l-am cumparat noi pt dinti da roade. ii curg balele ca la robinet, mai musca el de patutz dar nu mai urla-n halul ala in toiul noptii. E vorba de Chamodent(contine chamomilla, pe langa altele)
si sa mai stiti ca nu d'aia am propus tema cu perechile ca sa va dati mari care mai de care...
..i'auzi dom'le la ele...uneia ii face barbatu de mancare, alteia ii scalda barbatu zilnic pruncu, alta face sex non stop, alta are o super bona...ia da-tii drumu la culcare ca m-am suparat![]()
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
Mirona spune:
quote:
Originally posted by Laura13
.....avem multe seri cand sunt obosita...nici macar nu stau in camera cu ei. ca ajungem ca eu sa ma joc cu dani si florin la tv
Laura - chiar asta vreau si eu sa evit. in orice joc l-as antrena pe Dani - el e cu un ochi la tv - si clar vine fata la mine, sau cauta ceva prin casa de reparat/ pus la loc/ dereticat/ etc.
SI NU! NU jocuri cu jucarii - ci jocuri antrenante in 3. Asta era intrebarea mea.
ma intreba cineva cine e fetita de langa Kara si daca sunt neamuri. - plizzz exemplifica cu poza - ca la cheful cu pitici au fost 5 fetite, iar la motz- iarasi 3 fetite. La ce poza te referi? merci pt intelegere - is franta si nu mai am nervi de cautat in urma.

Ralucaaaaaa - vrem pozeeee!!!
Miro
dandusa spune:
Laura,
dr ce zice?are sau nu are Dani enteroviroza?...,ca asta nu am inteles...
sanatate multa va dorim
Asiza,
trebuie musai sa plecati cu masina?la cit sint eu de "umblata"cu Crinuta,zau ca la asta parca nu m-as baga...,mi se pare ft ft dificil de suportat pentru noi ca adulti...,dar pt ei...,eu ,una nu te sfatuiesc 
am experimentat drum cu masina din Buc-Odessa si Odessa-Buc si din Alanya-Buc,a fost groaznic...,ft ft obositor...
n-ar merge sa vindeti masina voastra de acasa,sa plecati cu avionul si apoi sa va cumparati alta masina din Londra?
Shoshika,
n-ar fi o idee rea sa mai facem schimb de jucarii din cind in cind...,s-or fi plictisit si ei de astea...si sa cumpar intr-una jucarii chiar nu imi permit,in primul rind pentru ca alea destepte si frumoase sint ft scumpe...,iar cele ieftine sint naspa...,se vede de la o posta diferenta...
asadar,la urmatoarea sezatoare,ne aducem o jucarie pe care am dori sa o imprumutam...,punem intr-un bol biletele cu numele jucariei...,tragem la sorti ,luam jucaria cistigata...si tot asa...
Tema:
astept sa invat si eu de la voi...,in curind vom pune in aplicare...![]()
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Mirona
ma intreba cineva cine e fetita de langa Kara si daca sunt neamuri. - plizzz exemplifica cu poza - ca la cheful cu pitici au fost 5 fetite, iar la motz- iarasi 3 fetite. La ce poza te referi? merci pt intelegere - is franta si nu mai am nervi de cautat in urma.
asta?
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
Dia1609 spune:
shoshika, si la noi e un calvar imbracatul... se face nuami cu urlete si tipete si lupte corp la corp... azi dim am scos-o pe balcon in ger numai in pantaloni si body si asa am reusit sa-i dai restul hainelor pe ea :) ..dar oricat de groaza mi-ar fi de momentul imbracatului, asa de bine ii prinde si o iesire de jumate de ora, inact fac pe dracu-n 4 sa ies zilnic de 2 ori pe zi... chiar numai dc ploua torential nu iesim ... dc o tin in casa , e turbo toata ziua si chiar o inteleg
adina ! sa cresti mare, frumoasa si norocoasa!
kokorino, ne-am hotarat sa mergem la arieseni (in jud alba) la ski in ian sau feb, sa nu prindem nebunia de sarbatori... si vreau sa-ti spun ca mi-e groaza si de drumul asta... ca va fi jale dc Oana nu doarme pe masina, ca nu are rabdare sa stea mai mult de jumate de ora in scaun cand e treaza, orice as inventa eu ... in alta parte nu ma incumet cu masina, mai ales in afara tarii ... iar cu avionul iese din discutie, ca noi tb sa ne caram echipamentele de ski, plus tot calabalacul Oanei ... mai zic ca la arieseni ne vom cara si cu scaun de masa, asa cum am facut si asta vara cand am fost la munte? ca oana nu mananca decat in scaunul de masa... macar acuma nu mai caram caruciorul , ca nu mai sta in el (dar poate caram sanie in schimb
)... deci ne dam intalnire la anul in austria, in nici un caz anul asta :)
tema cu pupatul: Oana da pusi si inca demult... dar pusi din ala adevarat, uneori balos, alteori pusi ca la carte si alteori un pusi de la distanta asa din varful buzelor :).. si nu da oricui: doar mie, lui taica-sau si rar lui bunica-sa... cu aia din departare, din varful buzelor, e mai darnica, da la toti bebeii si la alte persoane cunoscute... si vine ea si se alinta si ne da pusi... si mor de darg cand ne jucam si vine, imi ia fata in palme si imi da un pusi din toata inima ... e f afectuasa si lipicioasa, ii place s-o pupam, chiar vine si cere... daca ne vede pe noi ca ne pupam, vine si ea si se lipeste de noi pt un pusi...
jocuri in 3: concurs care alearga mai rpd in 4 labe, pase cu mingea de la unul la altul, un soi de scunsa, si cu jucariiile ... mai cantam si mai dansam toti 3... si radem mult... nu mai stiu acum, dc imi mai aduc aminte, mai spun
laura, imi pare rau ca nu e inca bine dani ca sa fie in forma perfecta de ziua lui, dar o sa vezi ca-si revine el si reapar si buculitzele si pulpitzele.. nu fii trista... asa e cu diareea, trece mai greu si e pacatoasa la varsta asta, dar dani e un copil sanatos si o sa-si revina repede cand scapa de ea...
Dia
de
Oana 29.11.06
Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
Donia spune:
Gata, draga, va pupa, va pupa, numai sa coborati din capul meu!
Jocuri, jocuri... acum nu-s prea in forma, dar daca imi amintesc spun tot.
Laura, si Cristi a slabit cu boala lui, dar acum si-a revenit. Tot asa, ma uitam cu o parere de rau dupa colaceii lui...
asiza, cand plecati? Cu masina? Doar o noapte pentru opriri? Nu se pot doua? Ca sa opriti mai des pe drum in timpul zilei? E prea scump sa mergi tu cu Denis cu avionul?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.