ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-23
Raspunsuri - Pagina 11
lucialu spune:
Mai dragelor pei daca nu aveam incredere in dl dr ma mai duceam a doua oara la dansul?Plus ca are o echipa fenomenala din doctori la fel de minunati.Dar Diana draguta incerca sa ma incurajeze.Asa ca am ajuns sa vorbim din nou de experiente laparoscopice.
Anca mai pun o data.Azi l-am vazut azi l-au mutat.Am gasit halta adresa.Dar pentru tine nu este o noutate cu certitudinehttp://www.formula-as.ro/2000/396/sanatate-35/sanatate-1152 Sporturi extreme,ai?
Cristy eu am fost si balonata/si constipata/si z1 si o durut al naibii pe acolo.La 3 dimineata eu ma plimbam pe coridoare sa nu deranjez colegele de salon si asta imi facea bine.Numa eu cu femeia de serviciu,saraca spala holurile si mai erau un bunic si un tatic tare cuminti si speriati cu urechea lipita de usa care duce la nasteri.Tare drag mi-o fost de ei.Pana am ajuns acasa la mine in oras,in patul meu am fost varza.Si eu le-am facut probleme asistentelor de la terapie int.,ca mi-am pus singura tamponel si chilotei intre doua "stinsuri de lampi" de la anestezie.Si la 11.30 cum spui tu m-am cerut la al meu.Si am vrut si tigare sa o mance cainii.Sa nu va zic ce am debitat sub anestezie
Ma duc ca am febra de la infectia dn gat.Maine sper sa fie gata rezultatul.Cu tot liticul de aseara amigdala urla de numa'.Cred ca imi trebe calmante pt elefantiSi culmea este ca nu ma bombardez cu calmante tocmai sa nu devin imuna la ele.Apelez cand e max necesitate
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
mada23 spune:
...intru si eu o fuguta..
Lucia..imi pare rau ca treci prin asa stari urate, dar mai ai putin de indurat pana la laparo, o sa fie bine , ma rog sa-ti fie mai bine
Ma cam atrage si pe mine ideea cu polidinul, daca nu raman luna aceasta am sa-l fac.
Eu am zacut prima zi si noaptea ce a urmat, de la anestezia generala, varsaturi si dureri de cap ( ma asteptam la asa ceva , am patit la fel la apendicita), dar dupa a fost ok, putine dureri de burtica de la gaze si acestea pana le-am eliminat, traiasca carbunele medicinal
Dar nu-i o regula, era o fata operata la diferenta de vre-o 10 ore si dimineata ea nu avea nimic si eu abia ma dadeam jos din pat, depinde de fiecare organism.
Contrar voua ma plang ca am somn prea mult, as dormi tot timpul, doar in timpul trat cu difer am avut insomnii, in rest doarme si patul sub mine, sunt mereu obosita.
Va pup dulce , maine am sa lipsesc am control de la ITM si...... cam tremur....ei trebuie sa fie bine
am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png
ralu_t spune:
doar un pup vreau sa va dau, de noapte buna, ca azi am stat numai in asedinte si n-am avut timp sa stau cu fetele mele
lucia la mine post laparo a functionat f bine tot un soi de carbune, luat preventiv, ca asa imi spusese farmacista, pana la 6 pe zi fara griji. deci cum m-am trezit si m-au dus la salon, am inceput sa le pap constiincioasa. si parol daca m-am umflat...f putin, cat sa n-am cine stie ce dureri din cauza asta. o sa ma straduiesc sa-mi amintesc si numele produsuluisi cu tigara mai moale, nu face bine la gaze daca n-ai pe un le scoate
a venit toamna...cu un bebe!!!
12+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png
ginamaria spune:
Desi poate asa pare dar sa stiti ca nu v-am uitat si tot va iubesc in continuaredecat ca m-am hotarat sa iau o pauza pana aflu ce e cu ultima inseminare..........dar m-a tinut trei zile,si azi nu am mai suportat............am intrat sa vad ce faceti............si vai iubitele mele sunt suparate...........As vrea sa va dau si voua putin din optimismul meu si de starea de bine pe care o incerc momentan............nu ma gandesc nici ca sunt gravida nici ca nu sunt,am inceput postul Sf.Anton si ma simt tare relaxata si bine............chiar si utrogestanul mai uit sa il iau cateodata...........dar si CLOSTY l-am luat tot aiurea si a crescut foliculul mai baban ca niciodata...........deci m-am convins ca daca e sa fie e................indiferent ce facem.........si ne-am mai hotarat (eu cu sotul meu)ca daca nu e nici luna asta, asta e............nu o sa mai facem deocamdata nimic,decat,asta vom face ca altfel cred ca nu avem sanse,nusi vom vedea ce va fi.....si gandul asta ma relaxeaza tare.........voi lua legatura si cu dl.Dr.sa ii spunem ce ne-am hotarat noi,si dupa ce ne mai relaxam incercam si FIV.Dl.Dr zice ca sa facem acum imediat FIV dar nu am putere momentan.............asa ca sunt libera de ganduri si stres,si poate poate cumva pana la urma se va rezolva..........fara stres si fara agitatie.........no hai ca am scris acum de nu m-am mai oprit.v pup cu drag
ancaoradea spune:
Mada23 Tinem pumnii sa fie cum iti doresti la control!
Gina E bine ca te relaxezi si nu iti mai faci griji, pana la urma reusim toate, indiferent prin ce metoda, mai devreme sau mai tarziu.Decizia pe care ati luat-o mi se pare cea mai buna in momentul de fata si va tin pumnii sa aveti o surpriza placuta cat de repede.
Lucia Am citit articolul si am aflat lucruri noi, stiam de produs, dar nu stiam cum se numesteCat traieste, omul invata, fi sigura de asta. Si, sa ne spui ce ti-a iesit la exudat si cu ce ii dai in cap la germene
Boo, ce mai faci draguta, ce ai mai rezolvat cu clinica la care mergi, ai obtinut macar fiolele gratuite?
Aerlilian Si eu zunt Z2, dar parca nu imi pasa, e drept ca m-am dezumflat in prealabil inainte cu cateva zile cand am vazut testul negativ.Sunt intr-un moment in care nu stiu incotro sa o iau, as incerca o inseminare, dar in oradea nu se face, iar in cluj, tm sau la unguri e peste mana sa ajung chiar asa de des. Trebuie mers din 2 in 2 zile la monitorizare, nu? Se fac si hormonalele sau numai monitoriz?
unducthable spune:
Cristy, iti dau numarul de la cabinet pe PM .
Luni m-am simtit ffff rau , si nu stiu cum am ajuns la doctora, ma refer , de unde am avut putere sa ies din casa.. Dupa terapie , nu am mai avut dureri de cap, bufeu doar vreo 3 si noaptea, de atunci pana acuma.
Am luat hotararea sa fac o data pe saptamana, terapia asta.
Daca in 2 ani nu apare bebe, nu facem nimic altceva, decat adoptam un copil si apoi nu vom renunta sa concepem copil , pana la menopauza.
deci cine doreste trimit pe pm numarul cabinetului, cabinetul este in DRUMUL TABEREI , langa clinica ROMGERMED , dar separat de el, alaturi.
deci Cristy, ai pm.
Gina Maria cum se tine postul Sf. Anton ?? te puuuup
Doctora este Cristiana Bogdan , psiholog, dar face multe lucruri bune .
Fericirea te indulceste ,
Incercarile te intaresc ,
Tristetea te face mai uman ,
Greselile te smeresc,
Succesul te te mentine in forma ,
Dar numai Dumnezeu te face sa mergi mai departe !
lucialu spune:
Buna dimineata!
Mada Bafta Mare cu controlul!Ai dreptate:fiecare organism reactioneaza diferit.
Ralu la mine e boala grea tiutunul.Fumez ca o serpoaica.Noroc ca sunt super slim si f slabe ca toxine(m-am scos).O sa incerc si carbunii de data asta.Data trecuta am rezolvat pana la urma cu ceai verde.
Ginuta esti o scumpete!Si ma bucur ca te-ai decis sa te relaxezi!Nu iti poate face decat bine.
Anca acum intrebare intrebatoare:la noi o fi bun?Ca zicea de boli autoimune ca n-ar fi bun pentru ele,cum ar fi lupusul...Si din articolul ce il avem pe prima pagina endometrioza duce si spre chestii care provoaca avorturile.Eu cand ajung la Bucuresti sigur il voi intreba pe dl dr.Sa stim de-o chestie.Poate aflati voi mai repede.
Polidinul sigur este bun.Dar am inteles ca este vaccin.Astalalt parca spunea acolo ca e medicament.
De ce nu le faci pe amandoua?Oricum dl dr T da mai multa importanta monitorizarilor.Daca ai unde le face esti meseriasa.
Sigur va spun ce germeni am.Am facut febra 37.8 si am avut frisoane si ieri si dimineata.Beau ceaiuri si mai iau cate un ibuprofen.Asta sa nu crep de rau.Astept sa primesc odata rezultatul.
Diana mai un pic.Mai o injectie si gata.Si v-ati gandit f. bine.Pana la urma fentam noi barza.Sf Anton este parca cu 9 marti consecutive si de fiecare data aprinsa in ziua respectiva o lumanare la Biserica.Este la catolici,dar a fost adoptat si de civilii ortodoxi(femei in special)Persevereaza in terapiile care au rezultate la tine.De bioptron am mai auzit o fata la noi ca ar fi facut.Parca Zeppter vand.Dar is scumpe.Oricum,n-am nici o indoiala ca vei fi bine dupa injectii si ai sa vezi ce surpriza te asteapta!SUNT SIGURA!!!
O zi minunata tuturor!
KISSES
unducthable spune:
Lucialu , multmesc mult pentru tot, am o nelamurire ...
nu inteleg de ce de fiEcare data cand cineva imi spune ca e sigura ca voi ramane gravida, pe mine ma apuca plansul ... nu stiu de ce ...
VA IUBESC PE TOATE !!!!!
DIANA
P.S. aparatul nu trebuie sa il cumparam noi, numai doctora stie cum si unde sa aplice acest aparat.
Fericirea te indulceste ,
Incercarile te intaresc ,
Tristetea te face mai uman ,
Greselile te smeresc,
Succesul te te mentine in forma ,
Dar numai Dumnezeu te face sa mergi mai departe !
Boo spune:
Lucia ce zici tu acolo cu Sf Anton si cu lumanarile ? Ca nu am inteles ..
Am vazut ca vorbiti de insomnii. Eu una nu pot sa ma plang de asta (Ralu stie ca aici suntem la fel). Dorm absolut in orice pozitie cand mi-e somn, la orice ora in orice conditii ale mediului inconjurator - zgomot, lume, masina, avion .. Cred ca m-a piscat musca Tzetze pe mine cand eram mica. Dar nu pot dormi mai mult de 8 ore pe noapte, sa nu va imaginati ca dorm pana la 2 la pranz. Nuuu, si in we ma trezesc tot la 7 - 8 dimineata ..
fetelor, cred ca incep sa am niste mici bufeuri. ori e foarte cald in jurul meu. inca nu m-am prins. dar mai ales noaptea ma trezesc transpirata. fir-ar sa fie de Diphereline, il urasc !!!!!!!!
Asa ca o paranteza, cosmaruri am si eu de vreo 2 saptamani de cand am inceput injectiile, numai asta visez .. injectii !!
Azi nu stiu ce am patit de dimineata cand a trebuit sa ma intep, oi fi nimerit un ac idiot (ca mi se mai intampla sa nu intre.. si tot apas.. si el nu intra .. si trebuie sa schimb acul .. si tot asa - asta nu stiu daca i se intampla si unei asistente si daca e normal, dar eu asa patesc). Cert este ca m-a durut groaznic si m-a apucat plansul .. si eram langa tv si sotul imi arata ca tocmai era o reclama cu niste bebei si mi-a zis "uite asa o sa facem si noi unul" si pe mine m-a apucat si mai rau plansul ... ca ma gandeam numai cate zile mai sunt pana pe 9 dec si cate injectii mai am de facut pana atunci
Ma rog, cam asta e povestea de azi .. am inceput bine ziua !
Nu ma gandesc decat ca in we plecam in Italia si de abia astept ! 2 zile departe de tot .. dar cu injectiile dupa mine
lucialu spune:
Diana esti in grupul lui Toma Necredinciosul.Si iti vine sa plangi pentru ca este ceva ce tu iti doresti mult mult de tot.Ca noi toate.O sa vezi ca o sa fie bine!Ti-am mai spus eu sunt cel mai prost ecxemplu.Poate aveam BB-ita daca tineam cont doar de mine si de sot.Si am avut si ghinion cu toti ginecologii de la mine din oras la care am fost.N-am facut vestitele monitorizari.Dar Ralu este exemplul clar ca a ramas imediat dupa injectii.Dar ai vazut ce a spus:moralul este fff important!
Anca simt ca innebunesc!La exhudat nu mi-a iesit nimic!Astia isi bat joc de mine si ii si mai platesc pentru asta.Sper sa primesc o explicatie logica ca altfel ...Cica poate am infectie in corp.In alta parte.Cand eu scot puroi din amigdala dreapta si fac febra.Si am facut analize de numa de curand si n-am infectie nicaieri in alta parte.Plus ca cu medicamentele pentru raceala-am luat Modafen si n-am rezolvat decat temporar.Scade febra pentru 2-3 ore,dar durerea ramane.Si am mai stat si 3 zile dupa rezultat.
Of Boo draga de tine!Tine-te tare ca nu ai ce face iubita!Cu acul si eu mai pateam ce spui tu.Ma specializasem in siringi bune cu ace fine.Cand faceam homeopate in burtica.Ia si tu fiecare zi cum vine stii cum spunea Isus:gandeste-te la ziua de azi si pe cea de maine las-o in grija lui Dumnezeu!Despre sf Anton eram sigura ca o sa gasesc pe forum exact.Sunt fete care stiu ce si cum.Eu stiam doar in mare cu ce se mananca.Uitati aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80989&SearchTerms=sf,anton si asta:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83407&SearchTerms=sf,anton
Clar saptamana asta pentru multe dintre noi e naspa rau!