ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-23

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Am un chef deosebit de servici azi .. uitati ce am gasit http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103063

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

""Cine citeste aceste randuri va spune
ca-s bolnava de minte, dar eu spun adevarul"
Am primit si eu cartea "Viata, acatistul, paraclisul si minunile Sfantului Nectarie" cu multi ani in urma, cand aparuse. Mi-a dat-o o doamna, care o citise impreuna cu toata familia ei, spunandu-mi ca le salvase de la moarte nepotul, ce facuse un transplant de rinichi. M-am apucat si eu sa citesc, asezata la masa, cu fata spre rasarit. Dar n-apucasem sa parcurg doua randuri si m-a apucat o mare durere de cap (in frunte) si un somn, de parca luasem un somnifer. Imediat m-am culcat si am dormit ore in sir. Am repetat rugaciunea si in ziua urmatoare, dar m-am confruntat cu aceleasi simptome. Imi era din ce in ce mai rau. Atunci am dat cartea inapoi. Mi se facuse frica, nu mai patisem asa ceva. De fapt, nu imprumutasem niciodata carti de rugaciuni, le cumparam de la biserica sau de la libraria "Lumina". Intr-o zi, trecand pe acolo, i-am povestit vanzatorului ce am patit, ca eu nu pot citi acatistul Sfantului Nectarie, mare facator de minuni. El mi-a spus sa nu mai folosesc carti citite de oameni care au suferit, fiindca necazul lor trece in ele. Si m-a indemnat sa cumpar scrieri noi despre Sfantul Nectarie, ceea ce am si facut. Ca prin minune, le-am putut folosi de atunci inainte, le citesc regulat, chiar tin in permanenta sub perna si in poseta iconita sfantului. Acum cred cu convingere ca vanzatorul avea dreptate. Nu trebuie citite carti religioase, nici de alt fel, de la persoane cu mari probleme de sanatate sau de necaz, ca transmit tot raul lacrimile lor. Poate cine citeste aceste randuri va zice ca-s bolnava de minte, dar eu spun adevarul. Mi s-a intamplat exact cum am zis. Poate am o sensibilitate aparte, fiindca simt tot raul altuia, si el mi se transmite si cad la pat. Eu sunt nascuta vinerea si vinerea mi-e totdeauna rau, am cumpene, uneori chiar de moarte. In 16 mai 2003, intr-o zi de vineri, chiar in magazinul "Lumina", pe cand eram cu doua carti religioase in mana, am cazut pe trepte, punand piciorul in gol. M-am internat la ortopedie si in urma investigatiilor mi s-a spus ca am cancer si ca trebuie sa ma operez de urgenta. Pana ce am intrat in sala de operatie, am citit intruna viata, acatistul, paraclisul si minunile Sfantului Ioan Rusu. S-a intamplat ca si pe parintele de la bisericuta cu hramul Sf. Mc. Pantelimon, din curtea spitalului, sa il cheme Ionel Rusu. Mi-a facut si el rugaciuni si iataca dupa patru ani, ii multumesc lui Dumnezeu si la toti sfintii, sunt in viata si ma simt bine. Rugaciuni, fapte bune si iar rugaciuni. Sa ne rugam unii pentru altii, mereu, ca si cei pe care nu-i cunoastem au nevoie sa se roage cineva pentru ei. Sa avem un gand bun pentru oricine, cunoscut sau necunoscut, ruda sau neruda. Doamne ajuta!

http://www.formula-as.ro/2007/793/spiritualitate-39/scrisori-de-la-cititori-8648

Fericirea te indulceste ,
Incercarile te intaresc ,
Tristetea te face mai uman ,
Greselile te smeresc,
Succesul te te mentine in forma ,
Dar numai Dumnezeu te face sa mergi mai departe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Pup pralinele suparite!Am citit ce ati postat.Foarte adevarat!
Ancule eu acum am inteles ce ai scris cu monitorizarile si hormonalele.Pai cred ca normal ar trebui ambele,nu?Sa fie ca la carte si explicati toti pasii si eventual problemele ivite sa fie rezolvata.De ce nu incerci la Debrecen?Ca parca este la 40 de km sau 60 de voi?Eu cat traiesc nu ma mai dau pentru lucruri serioase pe mana lu' nimeni de aici din oras.Iar spitalele de la noi(oras)sunt infecte!
Lilisor tu ce faci dragoste?
Ma carabanesc.Va pupilesc pe toate!
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

eu va spun ceva , ca sa nu repetati , sa gresiti cum s-a gresit la mine

mai intai verificati-va PROLACTINA si hormonalele si dupa ce le rezolvati , in cazul in care depasesc valoarea din interval, dupa aceea faceti monitorizarile care vi le face tutunaru sau altcineva

mie tutunaru mi-a facut mai intai monitorizarile in conditiile in care prolactina mea era marita , apoi m-a trimis la dr. matei care a descoperit prolactina marita , deci nu aveam cum sa raman gravida ; e din experienta mea si macar faceti voi asa cum trebuie ...

prolactina marita = anticonceptional natural = monitorizare facuta DEGEABA

Greselile te smeresc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Eu sa stiti ca ma duc la Sf Iosif, desi nu sunt catolica, dar mi-a zis si mie o prietena ca ar ajuta mult. e o slujba acolo de la 6 la 6.30 in fiecare marti si te rogi pt ce iti trebuie tie.
si mie mi s-au implinit dorintele pana acum...

am mai auzit (dar nu stiu mai multe) ca f buna pt bbei e Sf Spiridon Vechi, dar nu stiu cand, cum...

Mergi la inceput

Suntem cateva.

Eu ma duc si cu sotul Vineri la Sf. Spiridon Vechi , sunt multi tineri acolo, e deosebit si nu am cuvinte , sa ma ierte Dumnezeu ca nu am facut asta mai devreme, si pentru multe alte lucruri.

nu ma laud ca ma duc , am vrut doar sa spun ca nu stam cu mainile in san , dar pana nu vom fii buni sa primim de la Dumnezeu ce ne dorim , nu vom primi ; indiferent ce facem , gandire pozitiva , rugaciuni, echilibru, speranta , incredere , usor de zis , greu de facut ...

Greselile te smeresc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Diana, la sf Spiridon Vechi se merge vinerea sau asa va duceti voi?

Mergi la inceput

pe mine m-a sfatuit o fata draga chiar de aici

am inteles ca acuma Maslu il face Miercuri

se merge si Luni , Miercuri, Vineri

noi mergem Vineri, intre 18:30 si 19:30 are loc slujba , dupa care astepti si vorbesti cu preotul; eu sunt pentru a 3-a oara cand ma duc si sotul prima data

are si site Biserica si are si nr de telefon

Greselile te smeresc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

si de la cluj !!!

sa aveti o zi linistita !!!

mami de brotac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

uitati ce mesaj am primit pe mail ..

Atat ministerul Sanatatii, cat si Casele de Asigurari de Sanatate nu au mediatizat o informatie vitala pentru multi bolnavi din Romania: o
prevedere europeana permite tratamentul la clinici din strainatate, pe baza asigurarii pe care o avem in tara. Nu mai este o noutate pentru nimeni ca sistemul sanitar romanesc nu dispune de aparatura performanta sau de diferite tratamente pentru bolnavi. Multi s-au trezit in fata unor medici care ridica din umeri si le spun ca singura lor sansa este X sau Y tara, care ar avea, atat aparatura necesara, cat si tratamentul necesar vindecarii. Multi dintre ei s-au vazut de cele mai multe ori in imposibilitatea de a mai avea o sansa la viata sau de a fi nevoiti sa scoata multi bani pentru a ajunge in clinicile din strainatate (asta in cazul norocosilor care si-au permis).

Numai ca din momentul in care si noi ne-am integrat in UE, a aparut si miraculosul formular E 112. Acesta acorda dreptul la tratament intr-un alt stat membru atunci cand nu exista servicii echivalente in tara de resedinta a pacientului. Formularul-minune exista la Casa de Asigurari de Sanatate care, insotit de analize si o adresa de la medicul curant prin care se specifica ca tratamentul nu poate fi facut in Romania, beneficiaza de 70 la suta reducere la tratamente si operatii in strainatate (conform informatiilor obtinute din surse). Conditia de baza este sa fii asigurat. Prevederea e veche de zeci de ani in Uniune, iar Romania beneficiaza de ea din ianuarie, o data cu integrarea. De ce pana acum nu a vorbit niciun responsabil din Ministerul Sanatatii, condus de contabilul Nicolaescu despre acest lucru? Poate ca multe vieti ar fi fost salvate daca macar o fraza ar fi fost rostita.

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput