ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-23
Raspunsuri - Pagina 10
unducthable spune:
Desigur, iti spun sincer, nu mi-a facut numaicu acest aparat , si atunci cand ma doare rau capul sunt portiuni in cap asa de amortite dela durere incat , datorita acelor care lucreaza , incepe sangele sa circule. Am jurat de cateva ori ca nu voi scapa de durerwea de cap , si mi-a trecut de fiecare data....
ca sa nu mai pun ca doctora tine la mine si e inimoasa cu toata lumea
in plus face si cu lumini diferite si calduri , deasupra organelor diverse ..., face ce considera ea ..., bioptron parca se numeste asta ...
maine pe pm iti dau datele ei si nu risc nimic pentru ca vei vedea ca te simti alta
si vad ca nu mai am bufeuri de luni dupa-amiaza, dar parca azi
dimineata a aparut dar la intensitate mai mica ...
eu ma bucur ca nu sunt singura ... si va pup si pe voi , dar sa nu credeti ca mi-a trecut depresia sau mai stiu eu ce ... , mai am pana acolo
Fericirea te indulceste ,
Incercarile te intaresc ,
Tristetea te face mai uman ,
Greselile te smeresc,
Succesul te te mentine in forma ,
Dar numai Dumnezeu te face sa mergi mai departe !
lucialu spune:
Diana fac laparo la inc. de decembrie.Super tare ce ai gasit!Eu vreau sa invat tehnici de relaxare si yoga,dupa laparo.Polidinul sigur il voi face si ia uitati aici:http://www.formula-as.ro/2000/396/sanatate-35/sanatate-1152. Mie imi suna interesant.
Cu somnul eu sunt varza de la dureri si asa ca incerc sa ma descurc cum pot.Cel mai bine imi faceau plimbarile lungi seara.Dar s-a terminat cu ele pentru ca ma doare.Sper sa le reiau.Am gasit niste adrese cu sali cu bazine pt innot.Sa vedem ce rezolv.Ca stiu deja doua:una incalzita foarte scumpa.Iar alta ciuciu caldura si vara era nashpa ca era apa f rece.
Ancule,Fireyes
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
unducthable spune:
Lucia, o sa vin sa te vad , vei fii la elias nu=i asa ?.
serios
Greselile te smeresc,
lucialu spune:
Normal ca la EliasMultumesc frumos iubita!Mie mi-ar place in alt mediu sa ne vedem...daca as veni mai repede cu zi inainte de internare...
unducthable spune:
tu vezi de treaba ta acolo, imi spui unde te gasesc , si te caut acolo, o sa vezi ca nu o sa iti mai arda de nimic pana la operatie, dupa aia , alta treaba
Greselile te smeresc,
lucialu spune:
Tocmai, ca inainte ma mananca undeva sa deviez gandurile si imi arde de altele,dar dupa cand devin un balon si nu stiu ce ma doare mai tare nu vreau decat in patLas ca vedem cum sa facem.
unducthable spune:
inciziile cele mici nici nu le vei simti
nu te va durea decat capul de la anestezie si o sa vomiti perfuzia ,iti spun ca sa nu te sperii atunci ca ce e aia , atat ; dar asta a fost la mine, la tine poate nu va fii asa , pentru ca reactiile sunt diferite p; sunt sigura ca nu te va durea capul pe tine, pentru ca numai pe mine ma doare capul de la orice
Greselile te smeresc,
lucialu spune:
Data trecuta n-am vomitat.Dar m-a durut burta inauntru.Poate si de CM.Plus probleme de tranzit.La incizii doar aia din buric m-a suparat.
Si pe mine ma doare capul acum.Cred ca de la problema cu gatul.
ancaoradea spune:
Lucia Te doare capul mai ales de la nas infundat, ca nu se oxigeneaza creierul, dar sunt si alte cauze bineinteles. Am incercat sa accesez pag cu formula as, dar ziceau ca pag cautata a fost mutata, asa ca spune-ne si noua noutatile.Eu am trecut cu bine de laparo, durerile le-am tinut sub control cu calmante ca sunt o fricoasa cand e vb de o durere noua, care nu stii cat va tine si cat va creste in intensitate.Cel mai mult m-a deranjat cazul care m-a tinut umflata o sapt. Dar trece si pe urma esti ca noua, o sa vezi.Abia astept sa te pui pe piciare si sa nu te mai doara nimic, sa ne povestesti ca faci sporturi extreme fara nici un fel de probl
cristy1977 spune:
seara buna, fetelor, haideti ca ma bag si io in vorba.
sa stiti ca probleme cu somnul, am si eu si foarte mari chiar, sunt nopti in care nu pot dormi mai mult de 3 ore, la mine cred ca este pe fond de stress, pentru ca obosita sunt aproape tot timpul din cauza insomniilor. din cand in cand mai iau somnifere pentru ca simt ca nu mai rezist, trebuie sa mai am si nopti in care dorm. diana, da-mi si mie te rog adresa numele si telefonul doctoritei, daca se poate, de mult ma bate gandul sa fac acupunctura, poate reusesc sa rezolv problema insomniilor/stresului.
lucia, legat de operatie, eu cred ca deja stii ce mana extraordinara are Tutu, insa vreau sa-ti spun ca eu am vazut care este diferenta intre operatia de acum si cea din primavara. acum, la 8,45 am iesit din operatie, iar la 11.00 alergau asistentele dupa mine la terapie intensiva sa ma bag in pat ca ele nu raspund daca mi se face rau. nu am vomat, nu m-a durut capul, nu am avut caderi de tensiune, burta m-a durut deoarece am fost in ziua 1 de cm, dar a fost chiar suportabil, nu m-am balonat/constipat, iar a doua zi m-am dus in vizita la ai mei, undeva in afara bucurestiului. si ia in calcul faptul ca Tutu cred ca si-a perfectionat tehnica intre timp, fata de acum 2 ani, asa ca nu cred ca vor fi nici un fel de probleme
fetelor, cred ca dupa cm o sa ma duc la un doctor renumit naturist, care mi-a fost recomandat cu multa caldura, Fulga Stelian, voi ati auzit ceva de el?
"After all, tomorrow is another day!"