Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 5
laura_dimitris spune:
LA MULTI ANI LOUIZA!!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa aduci pe lume , la termen, un bebe sanatos !!! Nastere usoara!!!!
Eu, ca in fiecare dimineata, imi mananc cana cu cereale in fata calculatorului..As putea sa spun "buna dimineata' direct doar lui LalaD si lui darene ca ele sunt, de obicei, la ora asta pe aici...
Aseara am citit ce am citit dar nu mai puteam de somn asa ca... am adormit!
Miri, multumesc mult pentru informatiile cu indulcitorii! Deci, rezulta ca am voie... Bine ca ieri, la rerstaurant cu zuzele, numai cu indulcitori nu era desertul minunat ce l-am mancat...
Angi, si mie mi-a aparut in sarcina trecuta o "mandrete" de hemoroid de care nu am mai scapat niciodata... Si-l port si acum... Mare atentie ce mananci...Bea multe lichide si... eu folosesc cateodata, cand devine suparator rau..., o alifie. Se numeste Procto-synalar. Stiu sigur ca este permisa in sarcina. Este foarte buna si durerea trece parca instantaneu. Parca m-ai auzisem o fata de pe aici ca foloseste asa ceva...
Merg sa ma pregatesc de o zi grea... de o saptamana grea... Astazi incerc sa-mi obtin fisa medicala sa-mi schimb permisul de conducere pentru ca este expirat... Va dati seama ca "minunatii' de cozi la diverse cabinete ma asteapta... Poate merge cu vreo pila ceva... Voi vedea! Tineti-mi pumnii sa scap repede!!!
Laurici,... tu unde esti? De ce nu mai "spui' nimic...?!
Edit... deci, am avut dreptate... Lala D este aici! Cand ma apucasem eu sa scriu nu erau postate mesajele tale... Multumesc pentru aprecieri cu privire la fiul meu! Neaparat sa vii si tu data viitoare la intalnire !!!
Cat despre "notorietatea" mea prin tribunal.... cum naibii sa nu o am...?! Pe colegii mei si pe colegii de la primaria capitalei ii cunoaste toti civilistii din bucuresti... Oricine a avut vreoadata macar o revendicare s-a "izbit" ori de cei de la primarie ori de mine si colegii mei...
O zi buna !!!!
Laura 27+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
darene spune:
Neata burtici!
La multi ani Louiza!
Sa fii sanatoasa,fericita cu un bebe la termen sanatos si mancacios!
Am vazut si eu pozele de la intalnire,ce frumos v-ati distrat!
Sa aveti o sapt frumoasa!
Poze
Elena
33+
AMR 7 Sapt
danybv spune:
LA MULTI ANI !!!!! LUIZA, SA-TI DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE, FERICIRE SI TOT CE-TI DORESTI .
fetelor ma bucur mult ca v-ati simtit bine ieri .Mi-au placut mult si pozele sunteti tare frumoase toate .Va doresc o zi buna sa aveti impreuna cu bebeii vostri.
Miri_mik sa stii ca am sa caut cum mi-ai spus tu .Multumesc mult de sfaturi .
danybv31Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Lala_D spune:
La multi ani Louiza!
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim 8 saptamani!
nemary spune:
neatza, dragelor. frumosase pozele de la intalnirea de ieri, iar voi nu v-ati schimbat aproape de loc, sunteti niste dragute si frumusele.
Alina, ouaauu, ce ti-a crescut burtica, sa nu-ti fie de deochi.
Laura, Dimitris este un scumpic, cred ca s-a bucurat tare mult de compania lui Luca si a Ozanei.
Gatta si burtica ta a mai crescut.
tuturor
Mari 28+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nicole_es spune:
"LA MULTI ANI!" Louiza si sa fii sanatoasa.
chiar daca nu scriu prea des,tot va citesc atat cat pot.Mi-au placut mult de tot pozele de ieri de la intalnire si sunteti toate niste frumoase.
Nicole 26+ si Alesia
Gina M spune:
Buna fetelor,
La noi si astazi ziua, a fost una plina!Dupa toate drumurile batute in seara aceasta, m-am apucat de bucatarit ca maine sa-mi ramana cat mai putine de facut iar acum oboseala, isi face simtita prezenta in corpul meu tot mai tare...Sunt buna de batut stiu bine dar, ce sa-i fac daca nu am ajutoare!
V-am vazut pozele de la intalnire, v-am admirat burticile si tin sa spun ca mi-au placut tare mult!Sunteti niste scumpe.
O imagine pe ziua de astazi cu burtica mea puteti vedea la randul vostru AICI.
Incep sa ma rotunjesc tot mai tare insa dupa nastere sper sa, reusesc sa dau jos kg-mele in plus in timp cat mai scurt.
Cumnatica inca nu a nascut insa nu-i departe.Daca va fi ceva am sa va soptesc si voua.
O sterg la baita iar apoi la nani cu mine caci este extrem de tarziu!
Voua celor ce aveti o noua zi in fata insa,va doresc o zi buna si sa auzim numai de bine.
33+
Adryana_4u spune:
La multi ani ZERIRILOUIZA!
Adriana S.
-28 + sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
nemary spune:
Gatta, foarte frumoase lucrusoarele Sarei. ai destule acasa, unde ai reusit sa le ascunzi sa nu le vada sotul?
Irda, bine ai revenit la odisee. sper din tot sufletul sa fie bine de data asta si sa duci sarcina pana la capat.
Elenuta, o sa merg si eu intr-o dupa-amiaza pana la Sir, cand plec de la serv. sper sa gasesc ceva pe mov.
Miri, frumoase pozele cu Bruno. Si eu imi doresc sa aiba bebelina parul blond si ochii verzi. cu toate ca am visat acum cateva nopti ca avea ochii albastri.
Mari 28+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
quote:
Originally posted by irinouka
saliu-saliu!
matgravidut, asta-noapte am avut si eu un vis ciudat cu mana lui palugel. imi impungea burta, aproape ca spargea pielea. si eu ma uitam la ea si ma minunam de cat de bine se vede fiecare degetel in parte. si ma gandeam ca parca ar fi o mana de papusica.
pupam
irina 31 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
e clar, sunt vise de gravidutza. exact asta am visat si eu joi noapte, ca bb isi indindea manuta prin burtica mea si i se vedea atat de clar fiecare degetel.
Mari 28+ bebe
odiseea