Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 4
grati.ela spune:
Gatta, tare frumoase pozicile...cele cu burtici sunt meseriashe rau. Multumesc mult!
28+
gattasalvaje spune:
Imi pare rau ca n-am facut mai multe poze cu burticile...as fi vrut una cu ele descoperite , dar cred ca ne-ar fi dat aia afara din restaurant...
Angi , sa-ti traiasca bebe Victor , azi e ziua lui ...are 2 zile onomastice f. apropiate ca data ( parca il va chema si Mihai , asa-i? ).
Irinouka , tare rau mi-a parut ca n-ai venit si tu , da' las ca o punem de o reeditare , musai.
Am avut niste emotii teribile ca nu voi gasi locatia ...Din Titan pana in Drumul Taberei am sunat in continuu la Creata si la Alina si niciuna nu raspundea, si eu eram pierduta-n spatiu . Tocmai cand ma hotarasem sa ma-ntorc , mi-a raspuns Creata. Cred ca muream de ciuda daca nu gaseam...
31+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
gattasalvaje spune:
Fetele ,
Va ziceam mai demult ca eu duc o adevarata lupta cu tot familionul in privinta cumparaturilor pt bebelina. Totzi au superstitii de-alea tampite ca nu e bine sa cumperi inainte sa se nasca. Sotzul meu nu este neaparat impotriva cumpararii , numai ca nu vrea sa vada lucrushoarele in casa...cred ca a ramas cu chestia aia de la nunta , ca nu e bine sa vada rochia de mireasa...Asa ca tot ce am cumparat , am dus la bunicii mei , care stau in apropiere si , din timp in timp , mi se face dor si dau o fuga sa mai vad caruciorul , tarcul ,masuta de infasat, etc. Acasa n-am adus decat niste maruntisuri pe care le tin ascunse prin sertare.
Acum n-am somn si , cum sotzul s-a culcat , am scos toate lucrusoarele si le-am pozat.... Am pus albumul la semnatura , daca vreti sa vedeti " Lucrushoarele Sarei "
Pupici si noapte buna , ca se pare ca numai eu sunt huhureaza pe-aici.
31+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
grati.ela spune:
sunt taaare dragalashe lucrusoarele bebelushei...
deabia astept sa ne vedem cu bebeii...sunt sigura ca sara va fi delicata asa ca tine...sa le poarte sanatoasa!
28+
miri_mik spune:
anjelik, tu erai prima pe lista, io am avut un ametit de hemoroid si il tratez cu picaturi homeopate. nush sa-ti spun de care ca-s preparate dupa reteta. cert e... ca nu mai e. cu cat ai sa stai mai mult in picioare, cu atat o sa te sacaie. dar e valabilsi pt statul in fund. incearca totusi un remediu homeopat. cat despre cumnata, adu-ti aminte de limbajele de comunicare, care nu-s valabile numai in cuplu: oamenilor trebuie sa le vorbesti pe limba lor. asa ca daca nu mai poti, cere! stii ca asta asteapta, da-i. nu toti oamenii gandesc la fel. mi-au trebuit vreo 4 ani sa inteleg treaba asta, ca trebuie sa vorbesc cu fiecare in parte, anume ca s ama fac inteleasa:)
gatta, ador lucrushoarele fetitei. ei cum se cunoaste ca vine o fetitsa cochetsica precum mama ei:) sa le poarte sanatoasa si sa va faca placere sa le purtati:)
ven, cu tot regretul pt sotul tau, markus e al tau: oki, nas, gura, obraji, privire. si poza aia dupa baie m-a topit! e un grozav si tu esti o frumoasa! fericita mamica trebuie sa fii! cu pb ca vor fi 2 "cel mai iubit dintre pamanteni" ma confrunt si eu, dar zice ca dupa nastere inima mamei creste inexplicabil si se gaseste pentru doi in mod egal:)
docdecap, dar chiar n-ai de gand sa te potolesti cu plimbarile? nush cand ti-e termenul dar sper sa nu-i vina idei lui bebe sa se faca turist:))) ai grija de tine si nu forta daca nu e cazul.
zuzele din poze... m-ati dat gata cu burticile voastre! pe bune. v-am invidiat si mi-ar fi placut sa stau cu voi la palavre! sunteti niste frumoase, niste zuze pe cinste si ma bucur ca v-ati legat un piculets mai mult azi! creata, felicitari pentru studio si poate ne pui si noua poze d e"monstra":)
irinouka, tu cu gustul amar la propriu, eu la figurat. orice as manca ma gandesc cu regret, fie ca n-am mancat mai mult, fie de ce am mancat:) dar de doua zile fac greva: in disny am mancat porcarii... azi am mancat clatita cu banana si inghe de vanilie (o bulina), cu acordul constiintei. glicemia nu mi-am luat-o decat dimineata. dar maine incepe saptamana noua si o luam de la capat... inca 9 saptamani:) si cateva luni dupa cele 9 saptamani:)))
danybv, incercati s aluati direct un pat junior. si dintr-alea se gasesc cu marginile ridicate si e sigur ca-l folositi ani buni. asta al lui bruno e pana la 5 ani, dar sigur ca pana atunci ii luam altul si asta ii ramane lui sacha.
acu va pup si merg la somn. saptamana grea dupa cum am spus:)
pusi pusi
miri_mik 30+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
gattasalvaje spune:
Ia uite , mai e o huhureaza pe-aici ! Ce faci Grati , te chinuie arsurile ? Merci mult pt aprecieri
Acum , pe bune ca ma bag in pat , ca-mi pica ochii-n gura.
Noapte buna !
31+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
Shose spune:
Fetelor HELP!
Sunt racita de aseara, curge nasul si doare gatul putzin. De o ora am vazut febra 37 cu 6 cu 7. Ce sa iau? E nashpa sa stai cu febra si sa nu iei nimik?
Pana acum nu am luat nicio pastila...si sunt fricoasa...dar daca trebuie..trebuie
thx
27+
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
matgravidut spune:
Shose... imi pare rau ca esti racita.
Incearca sa-ti pui niste felii de cartofi pe frunte, ca ia temperatura. Daca nu ajungi la 38 nu e cazul sa iei nimic. O sa treaca. Si bea lichide multe.
Monica-Matz 27+ Andreea Bianca
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by gattasalvaje
Am aparut si eu !
Super intalnire , super fete , super pitici...
Ma bucur nespus ca le-am cunoscut cu ocazia asta si pe Laura Dimitris si pe Creata ...pe Alina023 si pe Gratiela le stiam de data trecuta.
M-au impresionat pozele facute de sotul Cretei , adevarata mana de profesionist...mamici din Bucuresti , nu ezitati sa va duceti puii la pozat , sunt niste amintiri superbe. Poate pune Creata niste poze , de exemplificare...cu adevarat magnifice.
Dupa pozat , am mers la American Beer House , unde ne-am ghiftuit bine ...abia mai incapeam la volan.
M-am simtit super-bine si tare mi-as dori o reeditare...
Singurul regret este ca nu ati venit mai multe.
Acum sa va pun si pozele si ma intorc sa citesc ce-ati mai scris azi.
Uitati aici poze intalnire
31+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
Superbe poze si superbe gravidute , se vede ca v-ati distrat !
Laura D ai avut dreptate , te stiu din vedere de pe holurile tribunalului . Ai un fiu superb !
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim 8 saptamani!
Lala_D spune:
Despre scaunul de masina ::
- exista mai multe feluri de scaune de masina pentru copii , pe diferite categorii de varsta . Exceptand ultima grupa de varsta ( 3 ani - 6 ani ) toate au centurii proprii pentru fixarea copilului si se monteaza cu centura masinii sau sistem izofix.
Scoica
- scaunul de masina de la 0-9 kg , se mai numeste si cosulet, se prinde in masina cu spatele la directia de mers prin centurile masinii ( are niste orificii scaunul) sau prin cleme ce fac clik pe sistem izofix. Se foloseste pana cand capul copilului nu incepe sa depaseasca marginea de protectie sau pana la limita maxima de kg.
Arata asa :
http://www.edmunds.com/media/ownership/howto/install.child.seat/ashley.base.500.jpg
Scaun 0-18 kg
Exista scaune ce permit utilizarea lor de la nastere si pana la 18 kg.
Aceste scaune se prind cu centura masinii prin niste orificii ale scaunului.
Se monteaza cu fata la directia de mers .
In cazul copiilor pana in 4 luni scaunul permite o inclinare care nu afecteaza coloana copilului.
Arata asa :
http://www.boohoobaby.co.uk/images/product/product_full182.jpg
Scaun junior de la 18 luni - la 3 ani
Aceleasi indicatii ca cel pana la 18 luni doar ca este mai mare .
Inaltator sau scaun pentru copii intre 3 ani -6 ani
Este doar un dispozitiv de inaltare sau un scaun cu spatar folosit la copii mari ce se prinde cu centura masinii ( nu are centuri proprii ).
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim 8 saptamani!