Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 6
nemary spune:
louiza, multa sanatate si nastere usoara.
Mari 28+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
creata2008 spune:
'Neata, fetelor!
Aseara... ... dormeam pe mine. A fost o zi epuizanta. Noaptea de sambata spre duminica, eu m-am culcat la 1.30, iar sotul meu a dormit vreo ora si ceva si la ora 5 a plecat sau era deja (inca nu mi-e clar!) la studio. Ca era surescitat, ca mai era ceva de treaba si cred ca nici rabdare nu mai avea. Ca atunci cand trebuie sa pleci in tabara sau vine mos craciun. Ieri dimineata, la 8 eram in picioare si pe la 9.30 m-am infiintat cu ai mei la locatie. La 10 fara un sfert vorbeam la telefon cu prietena mea si ii spuneam sa nu se grabeasca, ca inca n-a venit nimeni si ca oricum e prea devreme. In timp ce vorbeam cu ea, a intrat o mamica cu un copilas si apoi inca cateva. Si de atunci a inceput NEBUNIA! Pana pe la 2, se pare ca au fost cam o suta de copii. Date exacte vom afla azi-maine. Eu am plecat sa ii duc pe ai mei acasa si pe la 2.30, cred, m-am intors. La timp pentru a o primi pe Alina (impreuna cu Luca, evident!), care au ajuns mai devreme. Apoi au aparut Gratiela cu Ozi, Laura cu Dimitris si... intr-un final... Simona (Gatta). Aveam vreo 6 apeluri de la ea. Ratate. Ca mi-am uitat mobilul in haina, dupa ce toata ziua am stat cu el in mana. Oricum nu ne grabeam, copiii se jucau, noi vorbeam... Apoi, pe la 6, cred, am plecat spre American Beer House. Cand am ajuns acasa, pe la 8.30, cam asa, sotul dormea pe canapea. L-am trezit sa urce in camera, sa doarma ca omul si l-am intrebat daca il deranjeaza ca imi fac un dus si se aude apa. Replica a venit repede, memorabila de altfel: "Iubita, nu vezi ca sunt distrus??! Poti sa faci 15 dusuri, ca oricum in 10 secunde adorm." Si asa a fost. Cred ca doarme si acum.
Ziua a fost extrem de obositoare... dar ma bucur ca, de data asta, am reusit sa cunosc si cateva fete. Sa le asociez un chip real pozelor si comentariilor de pe forum. Sa vad cum sunt in realitate. Mi-ati placut foarte tare, dragele mele! Ozi, singura fetita din grup, este o superba! Iar Dimitris si Luca - doi neastamparati haiosi si veseli! Sa va traiasca si sa creasca mari!
In alta ordine de idei... Miri, de-abia acum am reusit sa-ti vad si eu pozele. Superbe! Venera, de asemenea... Markus e delicios.
Fug la gym, revin! Va pup!
Creata 1 cu Creata 2 in 31 saptamani azi
Maria Ilona
Ereena spune:
Buna fetelor...
Am gasit "vinovatul" cu cosuletul rosu . Shose . Oricum multumesc pentru lamuriri si mai ales pentru poze , m-am lamurit acum .
gattasalvaje, imi plac tare mult pozele , arati grozav, mi-au placut la fel de mult si cele de la prima intalnire.....ca sa nu mai spun de hainutele bebelinei tale . Eu si acum ma uit inca dupa hainute de fetita fara sa vreau . Majoritatea celor de baietei sunt albastre si chiar nu ma omor dupoa culoarea asta.
Astazi schimbam semnatura , trecem la 29
Sa aveti o zi frumoasa ...la mine ploua
28+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
Ereena spune:
29+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
zeririlouiza spune:
Neata fetelor incerc sa recuperez
Mersic mult de urari si voi sa fiti sanatoase cu bebei la termen sanatosi cuminti si mancaciusi
Eu nu am mai avut cum sa vin la intalnire chiar daca imi doream enorm pentruca ai mei au organizat o masa in familie ca la ziua fiecaruia si cum a mea e azi nu se putea ca suntem rasfirati si ne-am intalnit ieri deci eu oricum nu puteam lipsi, dar ma bucur ca va-ti simtit bine super burtici aveti
Lala20, anatate multa nu mai intra in panica stai la patut si totul se va rezolva o sa vezi
Miri, super baiat, eu fac fata ce zici? la mine sa-r putea sa iasa creata din neam daca nu o semana cu taicasu, si ma bucur ca va-ti simtit bine in ciuda vremii
Angelique laso mama pe cumnata ca nesimtirea nu are limite si lasand faptul ca era mama iei tu esti graviduta putea sa-ti zica sa stai si sa faca ea, eh tu sa fii sanantoasa si sa nu te superi ca-ti faci rau tot tie;
irinouka, cu arsurile si eu am ii dau cu apa in abundenta sau cate o grefa curatata de coaja sau stoarsa
gatta super hainute si ai fost tare cu fotografiatul pe furis
Ar cam trebui sa ma apuc si eu de cumparat pana acum am cate ceva primit din franta si japonia de la sora mea din vacantele iei eu nu am luat nimic, rusine sa-mi fie
Creato ma bucur pentru voi si felicitari pentru lansare
Louiza 29s + Yasmin
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
zeririlouiza spune:
Sa va mai povestesc de-ale bubulinei, aseara ajungem si noi acasica ne intindem in pat si a mea bubulina isi pune iar piciorusele deasupra buricului cum mie mi se taie respiratia incercam sa apar pe ele sa se mute, taicasu zice lasama pe mine, cand i-a simtit piciorul era deja lesinat de dragul iei si a inceput sa dea cu degetul pe burtic cred ca pe micuta a deranjato si si-a mutat piciorul dar ca replica in urmatoarea secunda a dat de 3 ori cate cu piciorul cate un sut am zis ca mor acolo, asa ca ma astept la un capricorn cu personalitate iar taicasu ca de obicei ii facea galerie in continuare si el tot sustine ca-l va iubi mai mult pe el ca el ii vorbeste frumos iar eu o amenint cu nuiaua de mos nicolare daca mai da asa tare
Louiza 29s + Yasmin
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
zeririlouiza spune:
zUZA DE MINE AZI ARE LIMBARITA si am uitat sa schimb semnatura si sa pun si eu AMR of doamne ce trece timpul asta
Ah auziti oare ce-or fi zis lumea din restaurant cand au vazut atate burtici la un loc
Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin
AMR 10 SAPTAMANI
ginnette spune:
Neata fetelor,
In primul rand LA MULTI ANI LOUIZA!!! SA AI PARTE DE O NASTERE USOARA SI BEBE SA CREASCA SANATOS SI NOROCOS!!!
Apoi, imi pare rau ca n-am mai putut veni (Gata, multumesc de grija ) dar vineri am primit o veste nasoala: sotul meu a fost fortat de catre conducere sa-si dea demisia - vechea chestie: "stii prea multe, deci trebuie sa pleci" - si a fost o seara de cosmar; bine , de atunci tot cosmar este.
Si va dati seama ce stare am avut (si mai am).
Nu stiu cat o sa mai intru, pt ca starea este de depresie totala, bubulina se agita intr-una, deci, pe scurt, ma simt super naspa.
Oricum, aveti grija de voi !
Roxana 31+
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
AMR 9 SAPTAMANI!
Miutza spune:
Louiza, la multi aaaaaani! sa fii sanatoasa, sa nasti usor o bebelina sanatoasa, frumoasa si cu mult noroc! sa fii fericita!
fetelor, si eu ma bucur tare mult ca v-ati simtit asa bine la intalnire! era de asteptat, oricum! pozele sunt ff frumoase, aveti niste burtici tare mandre
Miri, pozele de la disney sunt amintiri fff pretioase! expresia fetei lui Bruno te face sa-ti doresti sa fi fost acolo fie si doar ca sa-l vezi manifestandu-se sunteti one big happy family (cu tot cu bebe mic sasha care e pe drum)si tare frumosi cu totii!
creata, felicitari sotului tau si mult noroc cu studioul! abia astept sa vad pozele facute la studio.
Ven, Markus e superb si iti seamana tie fara indoiala!!! spuneai ca ai avut probleme cu fierea, cum ai reusit sa scapi de ele? ca si eu sufar tare de tot
va pup si va doresc o zi minunata si o saptamana usoara, plina de intamplari frumoase!!!
Miutza 28+ Maya, minunica noastra :)
http://www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/
gabrittza spune:
La multi ani Luiza,nastere usoara,un bebe sanatos si frumos
si sa ai parte de tot binele din lume!
gabrittza 27sapt+