Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 12
creata2008 spune:
De copil stiam ca nu are rost sa mai fac o echografie 3 sau 4d, ca nu se vede nimic, din cauza ca e prea mare. Mi-a spus Dracea ca eu nu mai fac nicio morfologie si nici nu imi recomanda, chiar daca vreau sa o vad pe Mariuca. Pentru ca voi vedea si mai putin decat am vazut la 22 saptamani.
Dar de col nu am auzit ca nu mai poate fi masurat echografic. Plus ca manual, iar incerc sa fiu logica, cum il masoara??! Cel mult, manual, poate sa vada daca e deschis sau nu. Dar nu il poate masura.
quote:
Originally posted by Ellenuta
shose .. lol .. sa se pensioneze dar NU inainte de 3-4 ianuarie! asha as vrea ca bebelina sa fie ,,fabricatie" 2008 .. acum va fi cum va vrea ea ..
creata .. nici eu nu inteleg .. cum de a spus ca e scurt cand nu l-a putut masura .. poate asha ochiometric .. am intrebat-o cati cm are exact si a spus ca nu poate masura .. m-a si enervat ..
abia astept sa merg la eco la dr meu .. sa-mi spuna ce si cum cu colul .. aha si inca o chestie .. dr la care am facut eco azi mi-a spus ca la varsta asa mare, colul nu mai poate fi masurat exact la ecografie .. ci doar sa-si dea cu parerea dr la examen local .. asa o fi??
cand ajung acasa, o sa fac pozuta la poza lui bebe de la eco .. are un botic asa scump, dormea cu manutele sub cap (ca tati) .. si mi se pare ca seamana perfect cu tati!!!
32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
gattasalvaje spune:
Sal'tare Zuzelor !
O saptamana buna va doresc...!
Louiza , La muti ani ! , sa fii sanatoasa , sa ai o nastere usoara si o bebelina frumoasa si mancacioasa.
Shose , imi pare rau s-aud ca esti bolnavioara...ai grija cu febra , nu stiu ce sa-ti zic sa iei in afara de paracetamol , oscilococcinum , stodal pentru tuse , homeogene pt. gat si bai fierbinti la picioare. Stiu ca Algocalminul fiola scade febra f. repede , insa nu am idee daca poti lua. Multa sanatate iti doresc si sa te faci bine repede.
Ginette , incearca sa nu te lasi prea mult afectata de situatia nasoala in care este sotzul tau ...sunt sigura ca exista o rezolvare .Nu intra in depresie , incearca sa fii optimista. Stiu , este nasol ca se intampla tocmai acum , cand aveti nevoie de stabilitate si de liniste insa pastreaza-ti sangele rece . De multe ori situatii de genul asta se transforma in shutul care determina pasul inainte , asa ca luati lucrurile cu calm si cu optimism. multa bafta !
Nemary , Ereena , Louiza , multumim mult pentru aprecierile legate de lucrushoarele bebelinei.
Anandrei , bine ai venit printre Zuze , sper sa te simti bine la noi. . Sa-ti dai si data nasterii si ultima menstruatie , ca sa te treaca fetele in listuta. Referitor la intrebarea ta , majoritatea lucrushoarelor le-am luat din Titan si de pe la Baby Expo . Sunt destul de comune , le-am vazut in mai multe magazine...
Ellenuta , sa-ti traiasca fetitza grasuta .... deci e reala chestia ca nu se mai vede bine la 4D dupa 30 de sapt....Pot sa te intreb la cine ai facut ecografia ?
Am mai auzit gravidute cu placenta cu microcalcifieri , insa cred ca gradul de maturitate este important sa fie bine si eu zic ca gradul 2 la 32 sapt este OK. Mie mi-a recomandat pentru prevenirea imbatranirii placentei sa iau vitamina C. La magazinul din Av. Popisteanu ai vazut ceva patuturi faine ?
Alina , sa-ti traiasca bubulina , mai e un pic si va sta in brate la mami. . Merci mult de aprecieri ...
Lala D , sa-ti traiasca si tie baietul dolofan !. Vreau sa te intreb la ce laborator iti faci culturile de col ? Trebuie sa le fac si eu pana pe data de 21.11 si nu stiu unde sa ma duc , pt ca am vazut ca analiza asta poate avea buletine cu interpretari mai mult sau mai putin relevante. De ex. la Sanador , unde mi-am facut anul trecut , mi-a dat ca am un streptococ rar , insa nu scria ce tip de streptococ ...asa ca , de unde naiba sa stie dr. ce tratament sa-mi dea?
Mie dr. mea ginecoloaga imi "masoara"colul cu degetul la fiecare control...bine..nu-mi da dimensiunea in mm , dar imi scrie pe fisa "col lung , inchis ". Fac si eco la fiecare control , insa nu-mi masoara colul la eco ci prin metoda traditionala.
31+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
Ellenuta spune:
creata, crede-ma ca si eu sunt la fel de in ceata!! sper sa ma lamureasca dr meu miercuri!
am reusit sa incarc ce era pe dvd .. are aproape 2 minute .. pozuta este pe la secunda 47 ... e asha dulcica!!
aici o puteti vedea pe BEBELINA GRASA
32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
Lala_D spune:
Gatta cred ca ma voi duce la Centrul de diagnostic si tratament Victor Babes pentru culturi .
Noi acolo face de obicei toate analizele .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim 8 saptamani!
creata2008 spune:
Si eu le-am vazut si tot am vrut, de cand m-am intors de la gym, sa iti zic ca sunt super! Mi-aduc aminte ca prima poza cu hainute de pe site am vazut-o la tine, cu body-ul acela cu steagul Elvetiei. Ce vroiam sa te intreb. Vreau sa iau si eu prosop cu gluga. De unde l-ai luat?
quote:
Originally posted by gattasalvaje
Nemary , Ereena , Louiza , multumim mult pentru aprecierile legate de lucrushoarele bebelinei.
Ellenuta spune:
gatta sar-mana de urari si multumesc la fel! e cat se poate de reala chestia cu eco 3d si 4 d la sarcina avansata .. nu merita ptr ca nu se vede mai nimic .. bebe e ff mare si-l ia pe bucati! eco am facut-o la MEDLIFE la dr Chitescu .. nu m-a impresionat!
eu spun ca nu merita sa faceti 4D peste 30 de saptamani .. dati banii aiurea in tramvai ..
placenta mea are gradul 2! deci e ok sa iau vit C?
am vazut vreo 3-4 modele de patuturi de bebe la lumea copiilor, erau frumoase si in jur de 5 - 6 mili ..
32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
ramonab spune:
Buna seara fetelor.Vin si eu cu o intrebare: aveti si voi ameteli.Eu de azi noapte am ameteli, destul de mari, dar am obs ca doar atunci cand stau culcata. Oare ce sa fie? Stand in picioare sau asezat ma simt doar ametita, dar nu am invartelile alea. Aveti si voi asa ceva, sau ati avut? Va rog sa imi spuneti daca stiti ceva.
In alta ordine de idei, vreau sa va spun ca la noi ningeeee, asa frumos, si incepe sa se aseze .
Am vazut pozele de la intalnirea voastra, foarte frumoase gravidute. Eu nu prea scriu, dar sa stiti ca va citesc in fiecare zi, nu pierd nimic.
31+
http://community.webshots.com/album/561373661vnDxfG
Ellenuta spune:
ramona, si mie mi-e tare dor de zapada .. dar cu conditia sa fiu acasa cu de toate in frigider si sa nu fiu nevoita sa ies in trafic .. imi place tare mult zapada .. si sa ninga .. dar nu sufar vantul si gerul ..
eu si cu tiganul .. fie cat de frig o fi, numai vantul sa nu bata!
32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
miri_mik spune:
buna dimineata:)) cica:)
va lasa omul la pagina 4, va gaseste la 12 cu evenimente garla!
prima pe lista: Louiza, la multi ani! sa ai parte de toate cate ti le doresti si sa le faci mai departe parte celor pe care-i iubesti!
in legatura cu propunerea de incuscrire... se prea poate sa aiba succes:)))
creata, am vizionat filmuletul si-am fost foarte impresionata. nu ca ma-s fi indoit de ceva, dar am luat si eu pulsul unei astfel d eitnreprinderi. va doresc sa aveti succes si rabdare. munca cu copii poate fi uneori frumoasa si agasanta in acelasi timp. deci, la mai mare!
virgo, imi pare rau de sedinta foto. asa am patit si noi cu preaminunata fotografie de familie de si-a batut joc de noi madama. cu mutarea, poate ar fi bine sa platesti pe cineva la negru sa te ajute sa aduni loamele in cutii, poate chiar si la mutare. noi asa am facut:am platit unei irme sa vina sa ne mute, cu ora, la km, si pe menajera mea s ama ajute la despachetat in casa noua. pusici sa mearag treaba bine:)
micsunea (vesnic iti sceiu numele "miscunea") tocmai m-ai facut sa ma razgandesc cu privire la o eventuala mutare intr-o casa pe plan:) no way! multumim de aprecierile frumoase:) in disney am mai fost, dar de data asta n-am alergat ca nebunii dupa atractii. am fost pt mirarea lui bruno.
ginette, inteleg ca acum dracul e al naibii de negru, totusi incearca sa-i tragi o dunga roz. starea generala de depresie nu va face bine nici tie, nici bb-ului si nici atmosferei generale. hai pliz, gaseste un motiv cat de mic sa t einveselesti.
alina, felicitari pentru bebelina dolofana. ii uram sa creasca rezonabil sa nu te chinuie prea tare la nastere:)
facem galerie si pentru ceilalti bebei de cate 2.200, pe are cu toata jena nu mi-i mai amintesc, dar pe care i-am citit zambind. oooooooooooooooof, cum trece vremea!
apropos de vreme, ginaM, e o diferenta intre gina de la inceput de sarcina si cea de-a cum. pe saptamana ce trece te faci mai frumoasa si mai luminoasa!
anadriana, ca tu esti incepareata, vrem poze si cu tine, asta pe langa bine-ai-venit-ul cuvenit:)))
fetelor, teroristul meu cel mic doarme de la 3! e 5, astept sa faca ochi. pana una alta trebuie sa ma imbrac ca suntem invitati la masa laprietena mea despre care v-am zis ca a nascut acu o luna. asa ca, ma excuzez deocamdata, si revin mai incolo ca acu v-am citit si v-am scris ca apucata, pe apucatelea:)
miri_mik 30+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
ramonab spune:
Si mie imi place sa privesc zapada din casa,de la caldurica, ca si eu sunt foarte sensibila la frig, nu-l suport de loc, mai bine ma sufoc de caldura decat sa simt un pic de frig, dar imi place foarte mult sa vad cum ninge, mi se pare asa de frumos.
31+
http://community.webshots.com/album/561373661vnDxfG