Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 11
Lala_D spune:
Am si eu vesti noi :
- am fost la dr, am facut eco si am un baiet de 2.200 gr la 32 de saptamani, col inchis , placenta ok, bb cu capul in jos, pe pozitie , masuratori in parametrii ( bb inca apare mai mare cu 6 zile )
Trag speranta sa nasc inainte de Craciun .
Mi-a dat sa fac culturii de secretie si ne mai vedem la inceputul lui decembrie .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim 8 saptamani!
Ellenuta spune:
fetelor, multumesc pentru raspunsuri! am cautat si eu pe net dar nu am gasit nimic relevant. miercuri oricum merg la dr meu si ma va lamuri!
nu astea ma ingrijoreaza pe mine ci faptul ca a spus dr ca am colul scurt!!! nu l-a putut masura din cauza ca era vezica goala .. la penultima eco avea 29 mm .. dr a spus ca e ok ..
creata cand mergi la eco? o sa vezi ca si bebelina ta e o grasutza!
32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
Lala_D spune:
microcalcificari
Sunt portiuni imbatranite de placenta , pe acolo materialul s-a intarit si nu mai circula nutrienti .
Absolut normale in trimestrul 3 de sarcina !
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
creata2008 spune:
Tot 2.200! Super, felicitari! Cred ca nasti inainte de Craciun... Sau imediat dupa. Sa fie bine inca 8 saptamani!
quote:
Originally posted by Lala_D
Am si eu vesti noi :
- am fost la dr, am facut eco si am un baiet de 2.200 gr la 32 de saptamani, col inchis , placenta ok, bb cu capul in jos, pe pozitie , masuratori in parametrii ( bb inca apare mai mare cu 6 zile )
Trag speranta sa nasc inainte de Craciun .
Mi-a dat sa fac culturii de secretie si ne mai vedem la inceputul lui decembrie .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Shose spune:
Creatza si eu merg cap peste 2 sapt la doc. sa ne intoarcem cu vesti bune...tu 2kg+ si eu 1kg+
Ellenutza am o prietena care de la 29 sapt. are asa ceva...mirocalcifieri. Mi'a zis ca se fac niste depozite nici de calciu pe placenta, ceea ce e normal la o placenta mai "batranica".
Asa ca...placenta ta...e sanatoasa tun, numai ca abia asteapta sa se pensioneze
27+
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
creata2008 spune:
Fix de azi in 2 saptamani, pe 26 noiembrie. Dar la 2,9 cm, colul nu e scurt. E putin sub medie. Medie care e de 3 cm. Dar daca nu l-a vazut la eco, cum s-a putut pronunta ca e scurt? Adica incerc si eu sa gandesc logic...
Bebelina mea sa fie atat de grasuta, cat sa ii fie bine, dar nu prea grasuta, ca sa pot naste cat de cat fara dureri prea mari. Ca merg pe naturala. Acum glumesc... Oricum, chiar daca am burta mica, eu stiu ca e bine si e in parametri, doar ca nu stiu acesti parametri.
quote:
Originally posted by Ellenuta
fetelor, multumesc pentru raspunsuri! am cautat si eu pe net dar nu am gasit nimic relevant. miercuri oricum merg la dr meu si ma va lamuri!
nu astea ma ingrijoreaza pe mine ci faptul ca a spus dr ca am colul scurt!!! nu l-a putut masura din cauza ca era vezica goala .. la penultima eco avea 29 mm .. dr a spus ca e ok ..
creata cand mergi la eco? o sa vezi ca si bebelina ta e o grasutza!
32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
Ellenuta spune:
Lala sa-ti traiasca bebele grasutz si sa fie sanatos!!
multumesc pentru lamuririle cu microcalceficarile!!!
32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
Ellenuta spune:
shose .. lol .. sa se pensioneze dar NU inainte de 3-4 ianuarie! asha as vrea ca bebelina sa fie ,,fabricatie" 2008 .. acum va fi cum va vrea ea ..
creata .. nici eu nu inteleg .. cum de a spus ca e scurt cand nu l-a putut masura .. poate asha ochiometric .. am intrebat-o cati cm are exact si a spus ca nu poate masura .. m-a si enervat ..
abia astept sa merg la eco la dr meu .. sa-mi spuna ce si cum cu colul .. aha si inca o chestie .. dr la care am facut eco azi mi-a spus ca la varsta asa mare, colul nu mai poate fi masurat exact la ecografie .. ci doar sa-si dea cu parerea dr la examen local .. asa o fi??
cand ajung acasa, o sa fac pozuta la poza lui bebe de la eco .. are un botic asa scump, dormea cu manutele sub cap (ca tati) .. si mi se pare ca seamana perfect cu tati!!!
32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
creata2008 spune:
Asa sa fie! Sa te auda DD! :) Si sa fie bine cu toti copilasii nostri!
quote:
Originally posted by Shose
Creatza si eu merg cap peste 2 sapt la doc. sa ne intoarcem cu vesti bune...tu 2kg+ si eu 1kg+
Ellenutza am o prietena care de la 29 sapt. are asa ceva...mirocalcifieri. Mi'a zis ca se fac niste depozite nici de calciu pe placenta, ceea ce e normal la o placenta mai "batranica".
Asa ca...placenta ta...e sanatoasa tun, numai ca abia asteapta sa se pensioneze
27+
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png