Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ps. ramonaB, zapadaaaaaaaaaaaaa! invidie! sunt geloasa si invidioasa! sa fie frig cat de frig, sa crape pietrele! sis a fie zapaaaaaaaaaaada!. da nu am eu parte de asa ceva la belgieni:( doar de frig si vant:)

miri_mik 30+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

si eu vreau zapadaaaaaaaaaa!!!!!!! tanjesc dupa o ninsoare adevarata...abia astept sa ies sa ma plimb de manutza cu iubitul meu si sa mi se topeasca fulgii pe nas hihi...poate fi oricat de frig, abia astept! as prefera si o bulgareala insa...de cand cu burtica nu mai visez la asta

Miutza 28+ Maya, minunica noastra :)
http://www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Ce frumos vorbiti voi de zapada.Si mie imi este dor mai ales ca de cand stau la Tulcea duc dorul zapezilor de acasa .La Brasov iarna tine din luna Noiembrie pana in februarie incolo ..... Pe cand aici la Tulcea nu ninge si nici nu prea are putere sa se depuna din cauza apei.

danybv31Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Iupiiiiii, am iar net acasa!!!! A mers sotul si l-a platit. Evident ca imediat ce am avut cateva clipe libere, m-am instalat la comp. si da-i si citeste aici, la subiectul nostru. Numai ca am uitat ca am pus pestele pentru Luca pe foc. Si nu mi-am amintit decat cand a inceput sa miroasa a parlit! Slava Domnului, Luca l-a savurat ca niciodata. I-a placut mult aroma de afumat.

Laura Dimitris, ce ai facut azi? Ai rezolvat cu analizele? Iti tin pumnii sa se rezolve cat mai repede si sa-ti iei noul permis.

Felicitari fetelor cu bebici grasuni! Vorba lui Miri, eu sper ca Ana sa creasca atat cat sa-i fie bine dar fara sa ma chinuie prea mult la nastere. Speranta mea este in epidurala aia ca altfel....

Ramona...nu primesti niste zuze in vizita la zapada voastra? Sau trimite-o si la noi, te rugaaaaaam!!! Si eu ador zapada!
Sotul meu mi-a spus ca azi noapte pe la 12 ningea si in Bucuresti ca in povesti (ma rog...pe la noi prin Militari, nu stiu de alte zone). L-am bombanit putin ca nu m-a sunat sa ma trezeasca si se uita la mine ca la nebuni; cum sa ma trezeasca la ora aia ca sa vad cum ninge??? Dar ce mult mi-ar fi placut...).

Ginette, am citit despre problema cu sotul tau. Uite, iti povestesc ce am patit eu cand Luca avea 6 luni. Am renuntat la CIC pentru ca imi gasisem un post f bun la o banca. L-am dus pe Luca la tara la ai mei si eu m-am angajat acolo. Dupa cca 2 saptamani apare sotul meu cu o "super oferta" pt o masina (pe vremea aceea aveam o Dacia...buna dar vroiam ceva mai bun). Trebuia sa facem rost de bani in maxim 1 saptamana pt ca proprietara masinii (un Opel) pleca din tara. Evident ca am discutat asta cu colegii si cu sefa la noul loc de munca. Cum sefa era serios si pe buna dreptate amenintata de prezenta mea acolo (eram in training cca 3 luni si apoi ii luam locul ea urmand sa plece la un alt departament impotriva vointei ei) s-a oferit sa ma ajute sa iau un credit pt angajati. M-a ajutat! A mers cu mine la toate departamentele unde aveam nevoie ca sa obtin semnaturile necesare pt obtinerea creditului. Nimeni, nici un moment nu mi-a spus ca fiind in perioada de proba nu aveam dreptul la acel credit. Sefa mea a pus vorbe bune peste tot si asa am obtinut banii pt masina. Am platit banii repejor in seara in care i-am luat si am luat masina. Fericirea nu a tinut decat pana a doua zi. Ajunsa la birou sunt chemata imediat de catre directoarea bancii care a inceput sa urle efectiv la mine si sa imi adreseze numai "vorbe dulci". Ideea de baza a fost ca aveam termen pana la pranz sa-mi inchei socotelile cu banca si 24 de ore sa returnez banii. Nu va puteti inchipui prin ce am trecut. Cred ca am sa povestesc si nepotilor. Am imprumutat bani cu dobanzi enorme dar am reusit sa ii returnez. Mi-am dat demisia fortat si apoi ... saracie lucie in conditiile in care trebuia sa returnam banii imprumutati si aveam un copilas de 7 luni. Am avut noroc cu ai mei care ii cumparau lui Luca cele necesare. Noi...ne amintim si acum cum aveam seri in care mancam mamaliga prajita. Vorbesc foarte serios si nu exagerez cu nimic. Am facut o depresie urata atunci. Dar a trecut. Si ce a fost cel mai bine a fost ca perioada aceea ne-a unit mai mult decat oricare alta.
Concluzia? Nu dispera! Cu sanatate si speranta si credinta in Dumnezeu veti trece si peste perioada asta grea. Eu sper din suflet sa nu fie foarte grea si sa nu trebuiasca sa treceti nici prin jumatate din ce am trecut noi.

Va pupacesc ca am scris povesti .

Alina 34+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Alina deja am trimis zapada catre voi, aici nu mai ninge deocamdata, dar daca nu ajunge, va astept la Satu Mare, ca precis va mai ninge in seara asta.

De ameteli , nu-mi spuneti nimic?

31+

http://community.webshots.com/album/561373661vnDxfG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Ramona, eu n-am avut ameteli deloc pana acum, doar inainte de sarcina, si erau de la fiere. nu stiu ce sa iti spun dar poate sunt fete care au trecut si prin experienta asta...

Miutza 29+ Maya, minunica noastra :)
http://www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Buna, fetelor!

Se vede ca v-ati simtit la intalnire! Aratati superb!
Imi pare atat de rau ca n-am putut fi si eu acolo cu voi! Dar cum a spus si Monica Matz , poate ne vedem cu bebelusii cand venim si noi in tara. Eu vin la sf lui iunie si in septembrie.

Creata,am admirat pozele facute de sotul tau in filmulet. Este un adevarat profesionist. Am si vorbit cu Timo ( sotiorul meu) ca in iunie sa venim si noi la pozat cu buburuza. Apropos...imi pari foarte cunoscuta, daca locuiesti in Dr taberei este posibil sa stiu de acolo...eu am terminat liceul pedagogic acum 6 ani. (o sa pun niste poze cu mine..poate si eu iti par cunoscuta)

Miki 32+ Buburuza simpatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

fetelor ..

va pup .. eu o tai catre casuta mea .. ma doare spatele ..

in plus s-ar putea sa trecem pe la nashi caci a fost ziua nashei - o cheama si mihaela - si n-am apucat sa ne vedem caci bebelina ei a fost racita si a facut si un fel de rubeola , varsat de vant .. nu stiu sigur...

32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetele, m-am intors si eu din primul drum pe sapt. asta, n-am nascut la Tandarei . Nici n-a fost mare rezultat la intalnire, dar asa banuiam ca va fi. se va lua decizia de afaceri la finalul lunii, asteptam...

V-am vazut, sunteti niste dragute toate cu burtici, nu mai zic de pitici!!

ma duc sa ma prabusesc, mai revin maine!

Monica 32+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Ok..am pus si eu poze cu mine la semnatura. Sper sa puteti sa le vedeti.

Miki 32+ Buburuza simpatica

http://community.webshots.com/album/561419863bbtYVo

Mergi la inceput