Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (259)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Giova, am observat ca si Ioanei ii place carnea de porc dar chiar si dupa 2 ani probabil ca-i voi da sporadic si atunci doar muschi file ca ma gandesc eu ca-i mai slab. Oricum cred ca mai bine fara ca nu0i prea sanatoasa. Noi mancam carne de porc dar nu-i un obicei sanatos.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu mananc doar porc si pui. si porcul doar muschiulet sau cotelt. asa ca si marco tot dintr-alaea va manca, cand ii voi da.
De la Mc, KFC si altele mananca rar de tot, si numai cartofii prajiti. am inceput si noi sa le evitam, si sunt mandra ca nu le-am mai frecventat. Insa avem treaba cu bobo si coco. cu bobob ma scot, ca i-am luat vit. C, iar coco nu-l cere asa de des.
Irina incearca cu spirt, cum ti-am zis, eu asa mi-am curata canapeaua de carioca.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Unde-i fata dropul tau???
Parca spuneai ceva de kids land. Eu aveam impresia ca acolo mergi doar la petreceri sau cam asa ceva. Au program sau cum? Se plateste?
Giova nici eu nu scap de Ioana cand este vorba de bobo. Eu ii mai dau cate o patratica de kinder chocolate. Bomboanele le evitam pe cat se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Si Matei ravneste la carne de porc
I-am dat un pic de cotlet si "se lingea pe buze"....facea "i-ammmmmmmmmm' si plescaia de mama focului

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare si de la noi, piticul meu inca nu s-a trezit ieri nu avrut sa doarma la pranz si aseara a adormit pe jos, pe genericul unui film, am ras de ne-am prapadit.
Despre branza topita ce sa va spun nu este intr-adevar buna, mie mi-a zis prima data soacra mea si am inceput sa caut si eu pe net si avea dreptate, are niste saruri de topire si nitriti care nu sunt tocmai sanatosi dar daca e sa te iei asa foarteeeeeeee multe alimente nu sunt sanatoase. Puteti sa incercati sa o inlocuiti cu cascaval moale sau alta branzica, Alain nu prea imi mananca branza dar la cat lapte si iaurt si deesert pe baza de lapte papa nu ma stresez.
Cuptorul cu microunde este si el foarte nociv atat din cauza modului in care degradeaza moleculele si vitaminele din alimente cat si din cauza radiatilor emise in timpul functionarii, cred ca astae sunt si mai rele.Noi cand am avut nu ne-am limitat asa cum am tot promis la facut pop corn si chestii speciale si ne trezeam ca incalzeam tot asa ca am renuntat la el si acum nu mai vreau sa luam.
Pupici la toata lumea si pe mai tarziu.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

.........astept pauza sa va pot povesti si eu cate ceva!!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRA ASTEPTAM

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Silvi da stiu ca doarme Alain nu gluma! Adevarul este ca nu stiu cat ar dormi Ioana daca ar fi liniste in casa. Asa cu sirena de Rares...no chance.
irina pare super fun acolo, sunt jucarii misto si ce este cel mai important pentru noi sunt multi copii. pe unde este acest loc? Cred ca in WE ne prezentam si noi acolo. Oare as putea sa-l iau si pe Rare??
Mira, abia astept povesti cu voi. Tu esti una din eroinele mele. cand mi-e greu ma gandesc la tine sau la Tatiana si capat forte noi:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mie mi-e lene sa incalzesc o portie de papa, asa ca mai bine o pun direct in farfurie si la microunde cu ea.
pai ce tv-ul/mobilul nu radiaza? acum nu-i putem tine intr-un glob de sticla. normal, ca e bine sa evitam macar ce putem....dar.....
Branza topita marco nu prea mananca. a avut o perioada, dar foarte mica si i-a trecut repede. acum e cu iaurtul natural, baga ca spartul si tare ma bucur. De smantana vad ca nu s-a saturat inca, ar manca o cutie de 250 gr daca l-as lasa.
Mira si asteptam pauza.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Sal.
Si eu am citit ca brinza topita cica nu e buna ca reduce calciul din org.
Noi am fost ieri prin oras..la noi e ff frig. Am fost in carrefour, in mall-ul mare si in mall-ul mic cu taica-sau cica. in mall ne-am certat ca el voia sa o lase la kids land darera ful si o multime de copii tuseau. si um viroze sunt pe toate drumurile-si mai ales unde sunt multi copii si cum Ioana abia a terminat cu tusea nu am vrut sa o las. si mi-a zis ca sunt mama nebuna, ca tin copilul in "glob de sticla". sa mor nu alta. a zis ca pleaca..i-am zis "du-te sanatos", ce el trage cu copilu daca se imbolnaveste? da i-a trecut.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput