Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (259)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si la noi in mall la Kid's land e mare nebunie in weekend. marco e super incantat, dar mai bine nu ne apropiem de locul de joaca, daca mergem.

merg sa-mi fac unghiile, cu marco acasa nu pot, ca vrea sa-l fac si pe el.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Giova eu Ioanei ii dau dintr-un fel de mancare doar in ziua cand a fost preparata si eventual a doua zi dar cand o scot de la frigider o fierb bine pe aragaz, neaaparat o dau in clocot, cica omoara nu stiu ce germeni care se acumuleaza in frigider.
Anymoni, uite ca aspectul asta nu l-am luat in calcul...as vrea eu fetita distrata si socializata dar racita nu!!! Si mai ales acum iarna cand bantuie tot felul de viroze.
Apropo de vaccin, mie dr mi-a recomandat sa nu-i fac vaccinul ca nu merge nici la gradinita si nici nu are contacte dese si repetate cu tot felul de copii. Asa ca nu facem vaccin antigripal.
Am adormit gagalicea si acum am incalzit supa s-o hranesc pe ioana sa fuga si ea la nani apoi.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Giova si Bia vrea unghiile facute...dar macar ea e fata!
M-am imbatat..acum sunt buna de lucru!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Moni si Cosmi, sa-mi trimiteti listele si se rezolva!

Dragelor, eu toata dimineata am umblat pe-afara si mi s-a parut tare frig. Brrr!
Am fost la serviciu si-am facut cererea de reincepere cu data de 1 decembrie.
Acum nu mai e cale de intoarcere.
Si m-a apucat asa o tristete....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Nici noi nu o sa facem antigripalul... nici eu -care as avea motive, si nici Ioana. mai bine sa isi faca singura imunitate. cel mult o sa incercam cu imunogrip sau septilin.dar numai daca va fi nevoie.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Dana lasa ca o sa fie bine...trebuie sa mai si muncim pentru pitici..sper sa se acomodeze zinele tale repede!
Eu ma bucur ca pe 14 dec deja intru in concediu...ce zboara timpul!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

OFFF. de o luna vacinii de deasupra fac curatenie. dupa ce 2 sapt ne-au stresat cu darimatul peretilor acum o sapt au pus termopane si acum dau gauri in casa...si cica intelegereea era ca dupa ora 2 sa fie LINISTE!!!!. dar ce sa fac dac ioana mea a adormit la ora 1???

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Gata...sunt aici, s-a si terminat pauza.
La noi din pacate a inceput deja nebunia dinanitea Cracinului, sa ca ma tot mai putin timp chiar si numai sa va citesc, iar in rirmul in care scrieti mi-e aproape imposibil.........acasa am ramas singura , matusa mea a plecat de o saptamana. Ce bine a fost.
.....pe de lata parte in sfasit avem TV cu tot arsenalul, satelit plus un DVD de masina cu doua ecrane, primit cadou ca doar le-am facut vanzare seriasa la aia
Deocamdata nu am icna programele romanesti. Poate stiti careva pe ce satelit se transmit, care sunt si cam cate??? Maraki poate tu...
noi suntem inca bine, putini muci dar nimic semnificativ, in resti nimic nou.
am mai citit pe diagonala, am vazut si pozici...cateva. torturile lui Deea.......sunt perfecte Deea. Te admir, esti talentata........e ceva ce mie imi liseste cu desavarsire, imaginatia.
.......am vazut pui de Daniela....Rares nu seamana cu Ioana
Dana ce frumos povesteti cum se joaca fetite tale impreuna!!........pe ai mei rar ii vezi jucandu-se impreuna, cei mari din cand in cand, doar ca unu ramane intotdeauna pe dinafara, si vine si le strica jocul la ceilalti, si asa incepe scandalu..........In schimb sora mea tot asa povesteste de fetele ei (5 ani si 3 1/2) cat de frumos se joaca, ore intregi nu stie ca le are in casa.
Maraki cum e Angelo?? sper ca i-a trecut si febra........totusi si eu zic ca ar fi trebuit sa-ti dea ceva antibiotic dupa atatea zile de febra.
Fetelor gravidute, inca nus titi ce aveti in burtici.
O mai tineti minte pe Luizza???.........a nacut pe 2 nov inca o fetita Coleen (parca o chema). Sunt bine amandoua, spunea ca e tare fericita!!!

gata ........revin

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Salutare, gagici.
Am reusit sa prin si eu firum din urma, dar pana am citit tot nu mai stiu ce si cum.
WE-ul a fost minunat, exceptand greata mea continua (e un pic un pic mai bine cu pastile de ghimbir).
Danaaaaaa, si eu vreau, in special filmuletele romanesti. E posibil ca in viitorul apropiat sa mergem pana la Mizil si daca e timp dam o fuga sa va vedem, tare mult mi-as dori.

Revin daca pot mai tarziu, daca nu maine de la munci.

Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006) si Bebestrumf2
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

www.flickr.com/photos/14405706@N03/" target="_blank">Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mira, ma bucur ca ai scris .
Multumim pentru vestea despre Luizza.

Raluca, ar fi fantastic daca ne-am intalni.
Sper sa reusim.
In privinta filmelor, cu cea mai mare bucurie. Sa-mi spui exact ce vrei.

Roxana se uita la "Maria Mirabela" de o jumatate de ora deja. Nici nu stiu de ea. E fascinata .

Mergi la inceput