Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (259)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Bre irino am inteles cu branza, nu trebuie sa dai de 2x mesajul. sau vrei sa ai puncte?
eu laptele il incalzesc in microunde, si mancarea de cele mai multe ori.asta e....
Moni spor la munca, la fel si tie Cosmi. si eu am bagat o tura la spalat.
Cata numai intr-o chefuiala o ti, dar meriti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Si io incalzesc destul de des la microunde

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

acum despre noi:
a dormit foarte rau Marco, atata a si nu stiu de ce. chiar si la noi in pat se trezea urland. avea si nasul infundat si i-am pus putin karvol pe perna, dar nu stiu de ce a plans. in gura m-am uitat, nu e inflamat nimic, nu stiu ce o fi avut.
si pe masina era asa tacut si parca obosit.
La gradi totul ok, a alergat la copii.
si de ieri cam stranuta. I-am dat preventiv nurofen, osccillo si vit.C la greu.sper sa nu raceasca, acum dupa ce am terminat tratamentul de imunizare.

I-am luat o pijama pt. gradi si o carte de colorat pt. acasa. am gasit una cu figuri mari pe pagina, caci toate pe care le-am vazut sunt cam greu de colorat pt. el.

Toanca ma bucur ca e tot mai bine Matei. pai pe frigul asta dunde sa iesiti?
March lasa ca speli pe rand, cum se usuca bagi alta masina.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Da bree bag cate doua acuma ca sa fac puncte, nu vezi ca bag si citate?
Am apasat numai eu stiu cum si nici macar nu au intrat unul dupa altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna,
Mama cat ati scris...Am reusit sa va citesc si eu in final.
Daniela ai gasit fata masuta pt Ioana?
Eu una nu am idee ce cadouri o sa-i iau de ziua lui si de Craciun.
Trebuie sa fug .
Revin.

Anca 11 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Cata, felicitari si din partea mea. Petrecere frumoasa azi.
Eu nu incalzesc nimic la microunde, nici nu stiu de ce naiba am cumparat aparatul ala. Branza topita mi-o refuza de vreo 2 luni asa ca nu-i mai dau, dealtfel nici noi nu mancam. La mezeluri ne-am mai scapat, crenvusti, piept de pui afumat si ceva sunca de curcan. Ou ii dau unul pe saptamana, carnea este in continuare de pui, vitel, peste, toate refrigerate, niciodata congelate. Ne cam chinuim cu garnitura de legume, in privinta fructelor nu avem probleme si din vara a prins gustul bomboanelor din nefericire, si urla cand isi aminteste de ele.....

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Toanca am auzit si eu la tv sapt. trecuta. eu ii dau Vigantol, vigantoletten i-am dat cand era mai mic.
March si eu aceleasi mancaruri ii dau lui marco.ma gandeam sa incep dupa 2 ani si cu carnea de porc, asa treptat si cate putin sa-i introduc. inca nu stiu sigur, oricum asa a mai gustat de la noi si tare-i mai place.
Irina mai zi de Mario, ce nazbatii a mai facut.
Acina cum mai esti? a trewcut ? Andrei? ale?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Pai Giova nu iti e de ajuns cat a mazgalit ieri? Cine pus sa cumpar carioci?
March...bravo tie!Si eu tin la alimentatie.Nu am scapat la bomboane insa mai mergem la mac unde devoram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Irino chiar vroiam sa te intreb pe unde mai distrati voi copilul iarna.
Am auzit si eu de trenuletul de la Mc, la delfinariu parca dar Robert nu vrea cu nici un chip sa mergem acolo. Noi nu mancam nimic de la Mc sau de la vreun alt Fast food si zice ca in toate exista un inceput, ca nu o poate duce pe Ioana acolo doar pentru joaca, zice ca nu vom rezista sa nu-i dam si copilului nostru ce mananca ceilalti si in nici un caz nu ne vom duce cu mancare la pachet. Nasol. la Tomis nici atat ca-i un fum de-l tai cu cutitul... Alte alternative? Sau ramanem la plimbarea pe strada, leaganul din curte si copii pe care ii gasim din cand in cand....

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput