Clubul mamicilor de fetite BIANCA
Raspunsuri - Pagina 3
greta4you spune:
...ella..imi pare rau ca esti bolnavioara ..sper sa-ti revii cat mai repede si sa ne ti la curent cu tot ce se intampla..
...adriana ..nasol sa n-ai calculator,crede-ma stiu ce insamna ca si eu sunt dependenta de pc..oricum sper sa rezolvi problema cat mai repede...si las' pe mine ...ca scriu eu...si va tin la curent cu tot ce se intampla...
...eu imi fac pe 6 decembrie vaccinul antitetanos ( m-a programat medicul de familie) iar maine merg la monitorizare la spitalul unde urmeaza sa nasc...sper sa fie totul bine...
...Va pup...sa aveti grija de voi si sa auzim doar de bine...
...apropo...azi am implinit 34 de saptamani..suntem "domnisoare" deja...
Cristina 33+ si bebe Mara Bianca
greta4you spune:
...pai am uitat sa-mi schimb semnatura...mama ce uituca mai sunt...
AMR 6 SAPTAMANI
Cristina 34+ si bebe Mare Bianca
Cristina 33+ si bebe Mara Bianca
LaLa_20 spune:
buna fetele...nu am mai postat nu din lipsa de interes pt subiect...si pt ca nu mai gaseam su biectul,sau uitam cum ii spune...eu asa sunt foarte imprastiata... ca sa nu fiti suparate pe mine
Cea mai optimista gravidutza!
Laura 30s+ Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 10 SAPTAMANI !!!
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut
deeapui spune:
Salutare, mamici de Biencutze...Eu pot sa va spun ca ador numele asta, si acum inca sper ca bebe2 va fi fetitza, sa o cheme Bianca, desi la echo de 12 sapt au zis ca ar fi 80% baiat. Dar s-au mai vazut si surprize, asa ca eu pana vinerea viitoare (cand fac echo morfologic de 16 sapt.) inca sper, si sper sa ma pot alatura clubului vostru in curand.
Deea15+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
LaLa_20 spune:
sarcina usoara deea...si sper sa fie fetita...
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut
ella10 spune:
Neata!Multumesc fetelor pentru grija voastra sunteti tare dragute
Ce sa va zic azi ma simt mai bine doar ca sunt un pic fornaita, dar sper sa scap si sa nu mai racesc pana nasc
Adriana imi pare rau ca ti s-a stricat calculatorul dar poate o sa-l repari, ca doar nu poti sa lipsesti tocmai tu care ai deschis subiectul
O zi frumoasa si
LA MULTI ANI ADRIANA
poze
BIANCA ANTONIA30+
greta4you spune:
LA MULTI ANI ADRIANA !!,nu stiu cand e ziua ta,dar eu iti doresc tot binele din lume,sa fi sanatoasa ,fericita ,iubita si sa ai parte de cel/cea mai frumoasa si sanatoasa Biencutza...
...raportez ca azi am fost la monitorizare ,iar bebele meu e bine,ii bate inimioara tic tic tic si tac tac tac...
AMR 6 SAPTAMANI
Cristina 34+ si bebe Mara Bianca
greta4you spune:
quote:
Originally posted by LaLa_20
buna fetele...nu am mai postat nu din lipsa de interes pt subiect...si pt ca nu mai gaseam su biectul,sau uitam cum ii spune...eu asa sunt foarte imprastiata... ca sa nu fiti suparate pe mine
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut
...ne bucuram ca pana la urma ne-ai gasit....
AMR 6 SAPTAMANI
Cristina 34+ si bebe Mara Bianca
LaLa_20 spune:
greta ma bucur k bebe al tau e bine...
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut
LaLa_20 spune:
votati si voi subiectul fetelor...k vad k gagigile care s-au suparat...la miss odiseea sarcinii...au intrat si au votat subiectul cu cate o steluta...dc s-or bga unii oameni in seama...asa ca...
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut