Clubul mamicilor de fetite BIANCA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

quote:
Originally posted by deeapui

Salutare, mamici de Biencutze...Eu pot sa va spun ca ador numele asta, si acum inca sper ca bebe2 va fi fetitza, sa o cheme Bianca, desi la echo de 12 sapt au zis ca ar fi 80% baiat. Dar s-au mai vazut si surprize, asa ca eu pana vinerea viitoare (cand fac echo morfologic de 16 sapt.) inca sper, si sper sa ma pot alatura clubului vostru in curand.

Deea15+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

...Bine ai venit Deea !!! sper si eu sa ti se se indeplineasca dorinta si sa fie o Biencutza...dar,imagineaza-ti ca eu am 34 de saptamani si ma gandesc mereu ca 1% sunt sanse sa nu fie Mara Bianca...asta pentru ca bebele meu are personalitate inca din burtica si sta intotdeauna cu spatele...e greu sa spuna 100 % ca e fetita...

AMR 6 SAPTAMANI
Cristina 34+ si bebe Mara Bianca

Mergi la inceput

...no uite ca am votat si eu...ca sa avem mai multe stelute ..
...vroiam sa va mai spun ca azi mergem la o petrecere si sunt foarte curioasa de reactia bb la zgomot ,muzica si distractie (asta pentru ca ,in urma cu o luna si ceva , am fost la alt chef ...si mama ,mama ce se mai distra in burtica...doar seamana cu "mama-sa" am facut dansuri vre-o 10 ani...e placerea mea numarul unu sa dansez...)

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Greta distractie placuta!Dar ai grija sa nu dansezi prea tare sa nu pleci direct la spital de la petreceresi mie-mi place sa dansez foarte mult insa acum stau linistita, dar cred ca daca ne ajuta Dzeu sa ducem sarcina la termen si sa nastem la petrecerea bebelinei o sa dansez toata noaptea

Era sa uit LA MULTI ANI DE 1 DECEMBRIE!

poze
BIANCA ANTONIA
30+

Mergi la inceput

....o sa stau linistita...ca doar asta fac de cand am aflat ca sunt insarcinata...dar mi-e atat de dor deja de o "zbenguiala"......
..mi-e dor de activitatile pe care le aveam inainte... de jogging...de bicicleta...de jocurile pe care le aveam cu sotul meu...chiar si de ceva alcool...mama ce-as mai bea un pahar cu gin tonic....nu-i nimic ca recuperez eu dupa.....(daca o sa mai pot)

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by greta4you

....o sa stau linistita...ca doar asta fac de cand am aflat ca sunt insarcinata...dar mi-e atat de dor deja de o "zbenguiala"......
..mi-e dor de activitatile pe care le aveam inainte... de jogging...de bicicleta...de jocurile pe care le aveam cu sotul meu...chiar si de ceva alcool...mama ce-as mai bea un pahar cu gin tonic....nu-i nimic ca recuperez eu dupa.....(daca o sa mai pot)

AMR 6 SAPTAMANI

Eu zic ca merita efortul, si mie mi-e dor de unele activitati pe care le aveam inainte dar cu siguranta le voi recupera dupa si mai ales ca vom fi trei , va fi super, ne-am dorit foarte, foarte mult un copil si ma repet si zic ca merita efortul

poze
BIANCA ANTONIA
30+

Mergi la inceput

ella...eu cred ca simt dorul asta mai ales pentru faptul ca ma apropiu cu pasi mari de termen....deja au trecut atatea luni....si probabil, e si nerabdarea de a-mi tine bebe in brate...

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Greta mie-mi spui, eu sunt foarte nerabdatoare ,nu mai zic de sotul meu care se gindeste tot mai mult la ziua cind ne vom intilni cu printesa noastra, si mi se pare ca si timpul trece asa de greu...dar si cind va veni ziua aceea o sa fim cele maifericite mamici, nu?

poze
BIANCA ANTONIA
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Buna seara, fetelor....ce faceti?
Sper din suflet ca sunteti bine si ca racelile s-au tinut departe de voi.
A reusit sotul sa faca ceva cu calculatorul, a alergat vreo 2 zile dupa componenta ce se stricase( nu ma pricep) si acuma cica e APROAPE OK. Abia asteptam.
In fine...m-am bucurat tare mult sa vad ca ati tinut aici discutia, si mai ales va multumesc frumos pentru urarile pe care mi le-ati facut ieri, de Sf. Andrei.
greta, felicitari pentru cele 34 de saptamani, te cred ca esti nerabdatoare...totusi, mai ai putin timp sa profiti ca esti doar tu cu sotul (oarecum), ca apoi, ai sa vezi ca Bianca o sa iti ocupe majoritatea timpului.. Vroiam sa te intreb...ai scris ca te duci pentru monitorizare acolo unde o sa nasti...cum adica? Ce se intampla acolo de fapt? Si cine ti-a zis sa te duci?
deeapui - bine ai venit, si daca tu iti doresti ca bebe sa fie fetita, atunci iti doresc si eu asa sa fie...si sa stii ca si la mine prima data doctorul a zis ca Bianca este baietel( nu era problema, ca noi asta vroiam pe atunci ) dar intre timp s-a facut fetita si ne-am acomodat deja cu ideea asta...astept sa vad cum o sa fie si la voi
greta, inca ceva...am fost si eu la ziua unei prietene intr-un club, si n-am putut sta decat o ora, o ora jumate, ca era muzica atat de tare, ca simteam ca-mi iese bebe prin burta, atat era de agitata...poate Biancai tale ii place, si n-o sa-ti faca probleme, cu toate ca , este de inteles, e prea tare pentru linistea cu care sunt ei obisnuiti in burtica...
Asteptam postari si din partea celorlalte fete, mai des

Adriana S.
AMR maxim 9 saptamani
-31 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

adriana ma bucur ca ti-ai reparat calculatorul...si salutare mamici de biencutze...

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 30s+ Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 10 SAPTAMANI !!!
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

LaLa, felicitari pentru AMR...cum te mai simti? Sper ca esti bine..pupicei pentru tine si pentru Bianca de la noi

Adriana S.
AMR maxim 9 saptamani
-31 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput