Clubul mamicilor de fetite BIANCA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

greta4you, frumnoasa povestea voastra,cum v-ati inteles din prima la nume, parca asa ar fi fost scris... iar cu dilema fata/baiat, o am si eu ...sa vedeti:
- dr. Lutescu la care am fost pana acum ne-a spus odata ca e baiat,si apoi la un alt consult a zis ca nu poate sa vada,ca se misca...
- dr.Ciufu, mi-a spus ca mi-ar arata o puta,dar nu are de unde, ca este 100% fata...
- dr. Dobre, la care merg mai nou, mi-a spus ca nu poate sa vada prea bine,ca se misca repede,dar cica dupa ce vede ea,probabilitatea este mai mare de fata, cu toate ca dupa frecventa batailor inimii pare a fi baiat...
Si atunci stau eu si ma gandesc...cum o sa-l cheme? Ca si noi, ca si voi, momentan nu am gasit decat nume de fetita...

Ma bucur ca va place ideea cu clubul, si in continuare asteptam povestile de cum ati ales numele bebitei...
Va pup dragele mele, sper sa fie un week-end placut pentru fiecare dintre voi.

aaa....sa nu uit.... legat de numarul de saptamani la fiecare dintre noi, sincer imi este greu sa tin o astfel de evidenta, chiar nu ma pricep... daca vreuna dintre voi stie sa faca asta, o rog pe ea sa acualizeze listuta odata pe saptamana, ca ar fi haios sa stim care cum se naste....iar daca nu, o sa avem pur si simplu lista cu numele mamicilor si numele Biencutelor...

Adriana S.

-29 sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

LaLa , draga mea, sper din suflet sa inceteze durerile, sa te simti mai bine, si Biencuta sa stea acolo cumintica, la caldurica in burtica la mami pana la termen.
Pup fetele dragi.

Adriana S.

-29 sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

..buna fetelor..
..azi am intrat in saptamana 33 ...Doamne ajuta!! sa fim sanatoase si sa ne intalnim cu Biencutzele la termen ..

Cristina 32+ si bebe Mara Bianca

Mergi la inceput

Azi am inceput si noi saptamana 30, asa ca putem spune ca a inceput AMR-ul...doamne ajuta sa fie bine pana la final...va pup fetelor, asteptam si noi INCA vesti, nu???

Adriana S.
AMR maxim 10 saptamani
-30 sapt BIANCA
acte
bebe evolueaza

Mergi la inceput

....se pare ca vestile ajung cam greu la noi....oricum ,sa speram ca o sa gasim cateva subiecte de discutat..va pup...si aveti grija de voi

Cristina 33+ si bebe Mara Bianca

Mergi la inceput

Greta, se pare ca fetele nu sunt interesate sa discute cu noi, sau sunt prea ocupate....
Pentru ca esti mai mare ca mine la sarcina, profit sa te intreb cate ceva:
- cand intri tu in prenatal(daca este cazul)?
- cat de mare ai burtica? Mi-ar placea sa vad ceva poze..
- ce i-ai cumparat lui bebe pana acum? Ai superstitii?
- cum vrei sa nasti?
- cate kg ai luat pana acum?
- cat cantarea bebele tau la 30 de saptamani? Al meu are 1,645 kg, si nu stiu cum e...sper ca e bine
Te pupic, asteptam vesti..

Adriana S.
AMR maxim 10 saptamani
-30 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adryana_4u

Greta, se pare ca fetele nu sunt interesate sa discute cu noi, sau sunt prea ocupate....
Pentru ca esti mai mare ca mine la sarcina, profit sa te intreb cate ceva:
- cand intri tu in prenatal(daca este cazul)?
- cat de mare ai burtica? Mi-ar placea sa vad ceva poze..
- ce i-ai cumparat lui bebe pana acum? Ai superstitii?
- cum vrei sa nasti?
- cate kg ai luat pana acum?
- cat cantarea bebele tau la 30 de saptamani? Al meu are 1,645 kg, si nu stiu cum e...sper ca e bine
Te pupic, asteptam vesti..

Adriana S.
AMR maxim 10 saptamani
-30 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza

buna Adriana...
Am observat si eu ,ca doar noi doua suntem cele care suntem "interesate"de subiect...asta e...poate cum ai zis si tu,nu ai timp..in fine...
Acum ,sa-ti raspund la intrebari:

1.eu nu mai lucrez din data de 1 noiembrie pentru ca am avut 28 de zile de concediu de odihna,iar in prenatal intru din decembrie ,dar nu stiu exact data,sa vedem cum rezolv cu patronul (poate de la 1 decembrie si restul zilelor de concediu sa mi le plateasca ...nu stiu inca,dar oricum nu mai merg la serviciu...

2.circumferinta burticii e de 112 cm acum...poze nu am decat in format mare si nu le accepta site-ul asta (o sa-mi fac in format mai mic si ai sa vezi )

3.nu am deloc superstitii ,iar lui bebe i-am cumparat mai multe lucruri..hainute,prosopele,detergent special...etc...urmeaza sa-i mai cumpar zilele urmatoare patutul,lenjeria de pat,vanita.......si cam tot ce-mi trebuie pentru primele zile..(vreau sa am tot ce-mi trebuie la inceput ,pt ca nu are cine sa mi le cumpare si nu stiu daca o sa pot merge la cumparaturi chiar in primele zile)

4.as vrea sa nasc natural si fara anestzie epidurala (dar nu stiu inca sigur...sper sa nu intervina ceva si sa trebuiasca cezariana...de anestezie ce sa spun??...mi-e teama si cu anestezie si fara..dar parca tot mai bine fara...asta mai vedem..)

5.am mai mult cu 11 kg...dar mai e timp sa ma fac cat casa...oricum ma simt ca un balon si ma misc greoi...

6.ce sa spun?...nu stiu nici acum cat cantareste bebele..doctorita mea nu-i adepta presupunerilor....mi-a spus ca nu are rost sa-mi spuna niste valori relative...important e ca bebele e ok si ca se dezvolta normal...ce rost ar avea sa stiu ca are cateva grame in plus sau in minus fata de normal...oricum finalul e cel mai important

...si ...pana la urma si eu cred ca-i mai bine asa cum zice doctorita mea..de ce sa-mi fac probleme ca are cu cateva grame mai mult sau mai putin..sau ca are cu cativa centimetri in plus sau minus...oricum cel mai important e sa fie sanatos in rest..ne mai ingrasam noi...mai crestem noi...si totul o sa fie bine...

...sper sa-mi spui si tu mai multe despre tine si bebe...
Te pup ..sa ai grija de tine si Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

..buna fetelor...
...ce mai faceti??...cum va simtiti?? eu sper ca toate sunteti bine chiar daca,se pare ca nu mai e nimeni interesata de subiect....va pup ,sarcina usoara si nastere usoara va doresc la toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Buna fetelor si-mi cer scuze ca nu am mai postat la acest subiect.
eu am fost foarte racita de credeam ca nu mai scap si acum imi mai curge nasul dar ....
am fost si la spital de mi-a pus o perfuzie sa-mi mai treaca tusea, am avut o tuse urita rau de tot, dar ma bucur ca am trecut peste si bebelina e bine multumesc lui Dzeu
Va urez o zi buna si inca o data imi cer scuze ca nu am mai postat aici.

poze
BIANCA ANTONIA
29+

Mergi la inceput

ella, sper din suflet sa-ti treaca cat mai repede raceala, sa fii bine.Si bebe simte ca mami nu e prea bine, si iti dai seama ca nu-i bine nici pentru ea.
greta, ce faci? Ma bucur ca sustii aici discutia, esti o dulcica...la mine acasa s-a ars calculatorul, si este un calvar...nu intru decat de la munca, dar tinand cont ca mai vin maine si apoi intru in prenatal, nu stiu cand voi mai posta...dar ma bazez pe tine, de fapt pe voi toate, sa nu lasati subiectul sa moara.
Oricum, sper sa-mi rezolv cat mai repede problemele cu calculatorul de acasa, ca dependenta de acest site e prea mare...
Va pup pe toate, si implicit pe Biencute.
Apropo, ati mai fost pe la medici? Ce v-au mai zis?
Ati facut vaccinul antitetanos?
Pupici

Adriana S.
AMR maxim 10 saptamani
-30 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza

Mergi la inceput