Clubul mamicilor de fetite BIANCA
Raspunsuri - Pagina 18
matgravidut spune:
Am schimbat si eu semnatura...
Greta? Cum esti?
Monica-Matz 37 si
Andreea Bianca
AMR 3 SAPTAMANI
http://picasaweb.google.com/M.Creanga
Adryana_4u spune:
draguta melodia, matgravidut, dar .... trista....cel putin asa o percep eu....
Adriana S.
AMR maxim 4 saptamani
-36 sapt
BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
matgravidut spune:
Da Adriana, e trista rau ... dar e atata iubire in ea... Eu mi-as dori sa stiu ca am influentat pozitiv viata copilului meu... sai sa-mi spuna copilul meu toate cuvintele alea.
Monica-Matz 37 si
Andreea Bianca
AMR 3 SAPTAMANI
http://picasaweb.google.com/M.Creanga
Adryana_4u spune:
GRETAAAA...ma bagi in sperieti..mai astept pana maine, daca nici maine nu dai un semn...intru in panica...sa sun, sa nu sun???
Adriana S.
AMR maxim 4 saptamani
-36 sapt
BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
greta4you spune:
...buna fetelor...
...stati linistite ca inafara de o raceala zdravana..dar dintr-aia ca nu m-am putut ridica din pat de duminica (azi fiind miercuri)...n-am nimic...cred ca asa de rau nu m-am simtit niciodata din cate imi amintesc ....
...vreau sa va rog pe voi ...sa va ingrijiti si sa nu raciti cumva pe ultima suta de metrii...faceti tot ce se poate ca sa evitati raceala...e tare nasol la 39 de saptamani sa fii racita..mai ales ca imunitatea e foarte scazuta.....
....in loc sa ma pregatesc psihic de nastere...eu stateam in pat cu raceala....toate ma dureau...asa ca va mai rog odata ...sa aveti macar voi grija sa nu va imbolnaviti...si sa nu uitati ca in ultimele saptamani imunitatea e f. scazuta
...no gata...cea fost rau a trecut....sa vedem ce urmeaza de acum in colo...
....azi la ora 13 mergem la doctorita ...sa vedem cum suntem si ce urmeaza sa facem....asa ca....sper sa ma intorc cu vesti bune...
...imi pare rau ca v-am facut emotii....o sa incerc sa nu se mai repete...si Adriana ...daca nasc....o sa te anunt cu siguranta....
AMR 5 zile
Cristina 39+ si bebe Mara Bianca
Eu...in asteptarea ingerasului
Inainte de sarcina
greta4you spune:
Aurel Crisbine ai venit printre noi....sper sa te simti bine aici...
...chiar asa ..de Lala nu se mai stie nimic??
AMR 5 zile
Cristina 39+ si bebe Mara Bianca
Eu...in asteptarea ingerasului
Inainte de sarcina
ella10 spune:
Greta multa sanatate, si eu am fost racita pe sarcina de doua ori iar ultima data am fost rau tare de am ajuns la spital caci tuseam foarte tare, ma rog la DD sa nu mai racesc.Inca o data multa, multa sanatate.
Am fost si noi ieri la control, suntem bine si pe 2 februarie, cu ajutorul lui Dzeu o sa-mi tin printesa in brate
Va pup pe toate
poze
BIANCA ANTONIA 
35+
aurel_cris spune:
Dragele mele multumesc frumos pentru primire,sunteti tare dragute am vrut sa va raspund de ieri dar am avut o zi cam nasoala,nu m-am simtit bine.Pe langa faptul ca nu am dormit mai deloc caci bibi a mea are genuchi pe stomacul mamicutei si ma tot faulteza,am avut o stare de tremurat cam vreo 3 ore.Deasemenea am mareu ameteli dar acelea stiu ca sunt de la anemia mea....in sfarsit macar contractiile nu le mai am asa de dese caci m-am chinuit cu ele de la 19 saptamani.Nu stiu daca ati retinut din rarele mele postari ca Biencuta mea este obtinuta prin FIV si am avut o sarcina mai dificila fata de una obtinuta natural.
ADRYANA am vazut ca cerei detalii despre ceaiuri pt lactatie,colicii am notat si eu raspunsurile,am inceput sa iau notite la greu![]()
ELLA si eu citesc la mamicute de ian feb ca acolo sunt fete la al doilea ingeras si iau notite cu sfaturile lor pt incepatoare ca mine.Imi pare rau ca si tu ai avut probleme cu sarcina la inceput,bine ca s-au terminat repede si acum sunteti ok
MATGRAVIDUT am citit ca te luase asa o depresie,cum te mai simti??

GRETA imi pare rau ca ai racit,eu am fost terorizata sa nu racesc caci in 2005 am avut o sarcina oprita in evolutie si am banuit sa nu fi contribuit si raceala mea de atunci cu temperatura la acel esec.Dar acum daca a trebuit sa stau mai mult la pat si nu am iesit am fost ok,oricum eu iau si no spa zilnic pe langa celelalte medicamente ale mele asa ca poate ma fereste DD.Uau te apropi cu pasi rapizi de marea intalnire cu Biencuta,nastere cat mai usoara si sa ai o bubulina cuminte si mancacioasa.
Am vazut ca si voi intrebati aici de LALA sper ca este bine bubulina ei,parca eu citisem la mamici de ian-feb in cap. anterioare ca se interna si ea cu fetita.Sper ca am inteles bine....ii dorim multa sanatate Biencutei.
32+
Bianca Maria
Adryana_4u spune:
Aurel, chiar sunt multe de retinut, eu mi-am facut un folder special unde salvez tot ce mi se pare util si necesar...
Greta, mai, si pe tine te-a luat raceala? Pai cu vremea asta de afara, cam greu putem sa ne ferim...stiti bine sca si eu am fost racita, mi-a cam trecut, i-adevarat, doar cu CEAI CALD, MIERE SI LAMAIE...Iti doresc sa te faci bine
Ella, ai vorbit cu medicul, ati stabilit ceva de stii ca FIX pe 2 feb o sa o ai pe printesa in brate? Nasti prin cezariana, sau cum?
Va pupic, aveti grija de voi, si...ce mai vroiam eu oare sa spun?????
AAAAA...am vazut ca ne cam apropiem de pagina 20, cand o sa trebuiasca sa schimbam capitolul....sa vedem daca si cine reuseste s-o faca...eu nu prea ma pricep, dar poate primim indicatii bune de la cineva si reusim![]()
Adriana S.
AMR maxim 4 saptamani
-36 sapt
BIANCA
de toate
bebe evolueaza
ella10 spune:
Adryana voi naste prin cezariana de asta stiu exact cind se va intimpla, dar daca bebelina vrea sa vina mai repede...
poze
BIANCA ANTONIA 
35+