Clubul mamicilor de fetite BIANCA

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Helau!
fetelor vreau sa va spun ca si eu am aceleasi probleme ca si voi, noapte ma foiesc ,nu pot dormi, imi amortesc mainile, merg la baie de vreo 3-4 ori, ma doare jos...dar o sa treaca nu?eu zic ca o sa merite efortul.Sa ne ajute dumnezeu sa trecem cu bine peste aceasta perioada si sa aducem pe lume copii sanatosi
V-am

poze
BIANCA ANTONIA
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

tocmai de aia suntem noi aici, ella, sa ne plangem una la alta si sa ne incurajam reciproc...normal ca o sa treaca, ai sa vezi

Adriana S.
AMR maxim 4 saptamani
-36 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...buna fetelor...

....intr-adevar,astea sunt "simtomele" unei gravide....asa ca Adriana draga ,daca te-am "incurajat "negativ....imi pare rau...scuze...nu vroiam sa iasa asa...dar asta e realitatea ...si am scris ce simt si cum ma simt ...doar pentru ca eu cred, ca o sa trecem mai usor peste toate ,din moment ce stim ca e ceva normal....

AMR 7 zile
Cristina 39+ si bebe Mara Bianca

Eu...in asteptarea ingerasului

Inainte de sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...uitati-va dragele mele ce AMR am..... ...ma i-a cu lesin......ei...glumesc ....de abia astept sa o tin in brate,sa o vad...si ma linistesc oarecum.....ca e sanatoasa si ca suntem bine....

AMR 5 ZILE....

AMR 5 zile
Cristina 39+ si bebe Mara Bianca

Eu...in asteptarea ingerasului

Inainte de sarcina

Mergi la inceput

Greta, cand ai fost ultima data la medic la control? Ce ti-a spus? eu am asa o frica sa nu cumva sa treaca si termenul si bebe sa nu vrea sa iasa...atunci sa vezi panica....Ba mi-e frica sa iasa, ba mi-e frica sa nu iasa...cine sa ma mai inteleaga???
De LaLa stie cineva ceva??? Ma rog sa fie bine Biancuta ...

Adriana S.
AMR maxim 4 saptamani
-36 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

LA MULTI ANI mamicutelor de Biencute si eu am la purtator o bubulina Biencuta.
Adryana mi-a spus spus despre voi,ii multumesc frumos de invitatie,ma gandesc ca aici pot sa tin si eu pasul cu voi pt ca la mam.de ian-feb.se scrie la greu.Nu reusesc niciodata sa ma incadrez sa scriu ceva si eu ca pana ajung eu la zi se vb despre alceva si as pica ca musca in lapteOricum invat multe lucruri de acolo caci sunt mamicute care au deja al doilea ingeras si mai au experienta,eu fiind la primul copilas.....nu am habar de multe lucruri.
Va doresc sarcini cat mai usoare si eu am aceleasi stari vizite dese la toaleta,nopti nedormite ,bebe sa misca la greu,stari de voma si ameteli -am anemie.Totusi pot spune ca pt prima oara in sarcina mea ma simt mai relaxata pt ca eu am avut probleme,nu vreau sa ma repet poate ati citit din rarele mele postari si stiti.Acum am inceput sa ma ridic si eu mai des,am inceput sa stau cam pana la 4 ore in picioare,am devenit mai activa caci am tot stat la pat....
Va pup cu mare drag pe toate
32+Bianca Maria

Mergi la inceput

Aurel-Cris, bine ai venit aici la noi
imi pare tare rau sa aud ca ai avut probleme, dar sper din suflet ca de acum incolo sa nu mai ai, sa te poti bucura de perioada sarcinii, asa cum trebuie..plus ca mai e putintel si la tine, vad ca ai deja 32 saptamani...iti tinem pumnii stransi...si o pupam pe Biencuta ta...
Si noi pe-aici suntem tot la primul bebe, tot cu emotii si griji daca vom face sau nu fata, si daca e cineva si la al 4-lea..5-lea....nu conteaza, ba ne bucuram, ca avem de unde invata...
De aia suntem aici, asa cum am scris si Ellei, sa ne incurajam si sa ne sfatuim impreuna..
Fetelor, stie cineva ceva de LaLa???

Adriana S.
AMR maxim 4 saptamani
-36 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Aurel_cris bine ai venit alaturi de noi, si eu am incercat sa mai postez la mamici de ian-februarie mai demult dar nu puteam tine pasul cu fetele de acolo si nu am mai postat, le mai citesc din cind in cind.Si eu am avut mici probleme la inceputul sarcinii dar cu ajutorul lui Dzeu si a Maicii Domnului au trecut, acum ma gindesc la ziua cind va veni pe lume bebelina si va marturisesc ca mi-e un pic frica dar...o sa treaca.E bine ca ne mai incurajam una pe alta si asa trece timpul si mai scapam si de micile temeri pe care le avem.
La multi ani tuturor celor ca-si sarbatoresc azi ziua numelui.

poze
BIANCA ANTONIA
35+

Mergi la inceput

greta???? ce faci? nu ne da emotii, te rog....sper ca nu mi-ai uitat nr de telefon, sa ma anunti daca e ceva...
Fetelor, asa mi se arata un morcov...in toata splendoarea lui portocalie....
Voi cum stati cu moralul?

Adriana S.
AMR maxim 4 saptamani
-36 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Neata fetelor...
7:20am in Canada... am pus cafeluta decaf la fiert.

Despre greutatea bebelinei pot sa-ti spun ca aici nu se dau asemenea informatii. Deloc. La fel cum nu se spune nimic despre lungime.
Cred ca motivul este ca le este teama sa nu-i dai in judecata daca ti-au spus o anumita greutate si iese cu alta... Au fost cazuri.

Cat despre dormitul noaptea... ce sa va spun... BIG CHALLENGE!!!!
Asta noapte par examplu. M-am pus in pat pe la 11pm. M-am foit pana pe la 2pm. Am reusit sa dorm cu intemitente (toaleta, infundat nasu' pus picaturi, baut apa) pana pe la 4.30 cand Bia mea s-a hotarat sa danseze. Mai ... fata asta a mea este pe alt fus orar. Ziua imi doarme si se misca foarte putin... o data la 2-3 ore. Noaptea in schimb e bal. Intr-una se misca...
Asa ca eu sunt in picioare de la 4.30am.
Sotul cred ca sufera si el de problemele mele prin simpatie. Nu de alta, dar de vreo 2 saptamani nici el nu mai doarme bine.

Ce sa va mai spun ca sunt in calduri dragele mele... da' rau de tot. Mi-este cald, foarte cald, zici ca fierb.
Noaptea dorm dezbracata si cu geamul deschis. Drept este ca la noi in cladire se da caldura in prostie.. te coc astia de viu.
De nu stiu cate ori a trebuit sa ma duc sa fac dus aproape rece... pentru ca nu mai suportam caldura.

Viata grea asta de graviduta.
Apropos... hai sa va dau un link la o melodie care pe mine ma stoarce de lacrimi... ascultati versurile. Pe mine ma dau gata.
http://www.youtube.com/watch?v=TWJTKc2-SWU

Monica-Matz 36 si Andreea Bianca

AMR 4 SAPTAMANI
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Mergi la inceput