Clubul mamicilor de fetite BIANCA
Raspunsuri - Pagina 19
Adryana_4u spune:
am inteles, ella...acum am alte intrebari, ca in lantul slabiciunilor...ai ales tu cezariana, sau din alte cauze esti indicata pentru cezariana?
Adriana S.
AMR maxim 4 saptamani
-36 sapt
BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
ella10 spune:
prima data am ales eu cezariana, insa am inteles de la dl dr ca avem intr-adevar un motiv sa facem cezariana, insa sincera sa fiu nu as vrea sa nasc natural.in 2006 cind am ramas prima data insarcinata vroiam sa nasc natural,insa am pierdut sarcina si de atunci am asa o mica teama.
poze
BIANCA ANTONIA 
35+
Adryana_4u spune:
ella, si sper ca in acest caz, sa ai parte de o nastere asa cum ti-o doresti, Bianca sa vina pe lume lin, sanatoasa, sa va umple sufletele de bucurie..nici nu ma indoiesc ... asa va fi..![]()
Adriana S.
AMR maxim 4 saptamani
-36 sapt
BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
ella10 spune:
Multumesc mult Adryana
, le fel iti doresc si tie si la toate gravidutele, sa avem nasteri usoare si copii sanatosi caci sanatatea e cea mai importana.Oricum mai e pina atunci asa ca ne mai "intilnim" pe forum, nu?
poze
BIANCA ANTONIA 
35+
Adryana_4u spune:
Sigur ca ne mai intalnim...doar nu se grabeste nimeni, nu?
Poate ca la un moment-dat, o sa disparem cateva zile, dra justificat, cu bilet de voie de la restul fetelor, nu?![]()
Te pupic...
Fetelor, va place ce efect de "GLOW" mi-am tras![]()
Adriana S.
AMR maxim 4 saptamani
-36 sapt
BIANCA
de toate
bebe evolueaza
greta4you spune:
...bune fetelor....
..ma bucur ca sunteti bine....
..Lala ma bucur ca Bibi e mai bine...Doamne ajuta...
...vreau sa spun ca ieri am fost la monitorizare ...se pare ca totul e ok...bebe e cu capul fixat..gata sa iasa...lichid amniotic destul...singura chestie e ca,eu nu prea simt mare lucru....simt doar asa niste crampe ..si ceva miscari de trupe prin burta...dar ,doar putin dureroase...vom vedea ce-o sa fie mai tarziu...
...azi avem fix 40 de saptamani
si cu toate ca sunt racita rau ...cu febra 38 ...parca ar fi bine sa fie azi ziua in care sa-mi tin ingerasul in brate....m-am obisnuit cu data asta...dar...din pacate nu de mine depinde...oricum ..va anunt daca se intampla ceva...
...fug in pat ca nu ma simt bine....va pup pe toate si Doamne ajuta!!! la toata lumea...
AMR 5 zile
Cristina 39+ si bebe Mara Bianca
Eu...in asteptarea ingerasului
Inainte de sarcina
greta4you spune:
...binenteles ...am schimbat si semnatura...
AMR cand o veni sorucul....
Cristina 40+ si bebe Mara Bianca
Inainte de sarcina
Adryana_4u spune:
Greta, ai ceva noutati despre LaLa? Fa-le si tu cunoscute aici, ca banuiesc ca si fetele vor sa afle de bine despre ele...
Adriana S.
AMR maxim 4 saptamani
-36 sapt
BIANCA
de toate
bebe evolueaza
greta4you spune:
....pai am citit azi le mamici de ian-feb....zicea ca mai are inca nevoie de oxigen ...dar nu mai are nevoie de sonda pentru alimentare...iar ea e internata cu ea la spital...si spera ca totul v-a fi bine.....
AMR cand o veni sorocul....
Cristina 40+ si bebe Mara Bianca
Inainte de sarcina
aurel_cris spune:
GRETA imi pare rau ca inca te lupti cu raceala,uau 40 de sapt deci minunea trebuie sa apara din clipa in clipa,nastere cat mai usoara.
LALA ma bucur ca Biencuta ta este mai bine sa dea DD sa veniti cat mai repede acasa.
ADRYANA vad ca si voi aveti 36 de saptamii,se aprope momentul incet incet,cred ca noi suntem cele mai micute 32 sapt+
..
Fetelor eu noapte trecuta am dormit mai binisor cu 3 perne si cu pernita aceea colac pentru gravidute.Azi nu am mai avut durerea aceea nasoala de cap,am spalat si noi o parte din hainutele bebelinei.Dar mai tarziu trebuie sa ma intep iarasi ca eu fac un gravibinon pe saptamana si doare....mai ales ca il fac stand in picioare sa pot baga acul....
32+
Bianca Maria