Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Betty, de chelit cheleste si al meu. In cat timp ii creste la loc si daca isi schimba culoarea inca nu am aflat, dar il tot pandesc sa vad. Parca de vreo 2 zile s-a mai inchis la culoare, dar poate mi se pare mie.

Sim si Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

SIM bunica ta o avea o varsta onorabila ,dar are 54 de ani ,DEGEABA

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)

Mergi la inceput

TOMASA ma bucur ca te-ai linistit ,

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Maria, e drept ca are aproape 90. Las-o sa vorbeasca, asta e.

Sim si Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

90??? SA-TI TRAIASCA ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Tomasa, vad ca te-au linistit fetele deja!

Picea, multa sanatate!

Roxana, mi-ai facut pofta cu prajiturile alea...si eu aici nu am de unde cumpara. Dar gandeste-te si la mine cand mananci una.

Tudor a fost mai agitat de dimineata, dar pe la 15 a adormit si toata ziua a dormit (cu pauze de masa si baita). Tati s-a gandit ca poate nu doarme ziua in cutia lui ca probabil ii e frig si l-am bagat in sacul de dormit. A dormit dus. Vedem maine daca teoria e corecta. Dupa baita de la 20:30 a mancat si apoi s-a mai trezit doar pentru 5 minute (cat a facut un kk). Imi era teama ca nu o sa mai doarma la noapte, dar se pare ca e ok pana acum.
Merg sa ma bag si eu in pat. Noapte buna.

Irina, mami de Tudor Cristian (8.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

iata ca si eu am aterizat pe aici,cam tarziu asa,toata ziulica am fost la plimbare cu bebelusha mea scumpa
tomasa si eu sustin parerea fetelor,nu cred sa fi ramas insarcinata asa repede
roxana sanatate copilasilor si sa iti treaca supararea.
rnico bine ai venit printre noi

ca metoda contraceptiva eu o sa folosesc pilulele,am mai luat vreo 6 luni inainte si m-am simtit foarte bine de la ele,nu m-am ingrasat,nu am simtit nici o schimbare dubioasa.parca mii frica de sterilet,iar "balonasele" nu le suport de nici un fel

astazi am sesizat ca Ebonee are ochi alebastri,ca ai mei taicasu` ii are caprui,deci...tot are ea ceva si de la mine

va pup,sa aveti o noapte linistita,ma duc ca ma striga cineva pe sus

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

si la pitica mea ii pica parul, ii ramane in patut si pe scutecul din cadita, in fata i se rareste iar la spate aproape ca am cu ce sa ii fac codita si i se deschide , cand am nascut-o il avea negru, acum deja e satena si se onduleaza na sa semene putin si cu mine

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

NOAPTE BUNA bebici ,NOAPTE BUNA mamici

Mergi la inceput

laTargoviste NINGEEEEEEEEEEEEE ,ASA DE FRUMOS,OR SA VADA SI BB NOSTRI PRIMI FULGI DE NEA

Mergi la inceput