Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 10
sim_stoian spune:
Betty, de chelit cheleste si al meu. In cat timp ii creste la loc si daca isi schimba culoarea inca nu am aflat, dar il tot pandesc sa vad. Parca de vreo 2 zile s-a mai inchis la culoare, dar poate mi se pare mie.
Sim si
Stefan (25.08.2007)
bikmaria spune:
SIM bunica ta o avea o varsta onorabila ,dar
are 54 de ani ,DEGEABA![]()
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)
bikmaria spune:
TOMASA ma bucur ca te-ai linistit ,

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)
sim_stoian spune:
Maria, e drept ca are aproape 90. Las-o sa vorbeasca, asta e.
Sim si
Stefan (25.08.2007)
bikmaria spune:
90??? SA-TI TRAIASCA ,
Yaia spune:
Tomasa, vad ca te-au linistit fetele deja!
Picea, multa sanatate!
Roxana, mi-ai facut pofta cu prajiturile alea...si eu aici nu am de unde cumpara. Dar gandeste-te si la mine cand mananci una.
Tudor a fost mai agitat de dimineata, dar pe la 15 a adormit si toata ziua a dormit (cu pauze de masa si baita). Tati s-a gandit ca poate nu doarme ziua in cutia lui ca probabil ii e frig si l-am bagat in sacul de dormit. A dormit dus. Vedem maine daca teoria e corecta. Dupa baita de la 20:30 a mancat si apoi s-a mai trezit doar pentru 5 minute (cat a facut un kk). Imi era teama ca nu o sa mai doarma la noapte, dar se pare ca e ok pana acum.
Merg sa ma bag si eu in pat. Noapte buna.
Irina, mami de Tudor Cristian (8.10.2007)
danielle02 spune:
iata ca si eu am aterizat pe aici,cam tarziu asa,toata ziulica am fost la plimbare cu bebelusha mea scumpa![]()
tomasa si eu sustin parerea fetelor,nu cred sa fi ramas insarcinata asa repede ![]()
roxana sanatate copilasilor si
sa iti treaca supararea.
rnico bine ai venit printre noi 
ca metoda contraceptiva eu o sa folosesc pilulele,am mai luat vreo 6 luni inainte si m-am simtit foarte bine de la ele,nu m-am ingrasat,nu am simtit nici o schimbare dubioasa.parca mii frica de sterilet,iar "balonasele" nu le suport de nici un fel ![]()
astazi am sesizat ca Ebonee are ochi alebastri,ca ai mei
taicasu` ii are caprui,deci...tot are ea ceva si de la mine ![]()
va pup,sa aveti o noapte linistita,ma duc ca ma striga cineva pe sus ![]()
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)
pozici 
prisi spune:
si la pitica mea ii pica parul, ii ramane in patut si pe scutecul din cadita, in fata i se rareste iar la spate aproape ca am cu ce sa ii fac codita si i se deschide , cand am nascut-o il avea negru, acum deja e satena si se onduleaza
na sa semene putin si cu mine
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
bikmaria spune:
NOAPTE BUNA bebici ,NOAPTE BUNA mamici
bikmaria spune:
laTargoviste NINGEEEEEEEEEEEEE ,ASA DE FRUMOS,OR SA VADA SI BB NOSTRI PRIMI FULGI DE NEA