*** LA REDOUTE *** (60)
Raspunsuri - Pagina 10

X-ray spune:
hai ca am reusit !ma incurcasem in stiinta....
-duduna ultra cunoscuta,e ok,cam comuna cum zicea cineva,dar de plimbat copilul in parc merge
-un set de 2 pijamale,au costat cam 5E amandoua dar nu le mai gasesc
-un tricou cu 2E iar nu-l gasesc dar ffff fain,nu ma asteptam,vine si bine
-http://www.laredoute.fr/vente-gilet.aspx?productid=324104276&documentid=346107&categoryid=23110571&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 l-a mai luat cineva,face toti banii,e moale si grosut,calduros
-http://www.laredoute.fr/vente-chemise-popeline-unie-manches-longues-la-redoute-creation.aspx?productid=324079901&documentid=201207&categoryid=22905217&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 chiar pe movul asta pal,e perfecta,al meu care toata ziua e in camasa e incantat
- http://www.laredoute.fr/vente-chemise-a-manches-longues-carreaux-vichy.aspx?productid=324121955&documentid=201207&categoryid=22905217&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 e faina dar am luat fara sa vreau cu maneca scurta,dar e ok
-http://www.laredoute.fr/vente-blouson-a-capuche-bebe-cocoon.aspx?productid=324121966&documentid=344707&categoryid=22912137&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 e superb,l-am luat pe portocaliu ca era la baietei.dar ii va fi bun o luna,invatatura de minte sa-i iau mai mare
-http://www.laredoute.fr/vente-le-t-shirt-adidas-david-beckham.aspx?productid=324115426&documentid=359507&categoryid=23112847&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 face toti banii!al meu desi e mai pretentios ca mine la haine a ramas incantat,e si mai deosebit
-i-am mai luat sotului ceva pantaloni puma dar nu-i mai gasesc oricum trebuie sai dau ca sunt mari.astia au fost singurii de care-mi pare rau
per ansamblu sunt fff multumita,drept urmare am un cos de "geme" azi il finalizez
gravidutza inca nu am primit coletul cu pulovarasele,inca il acut,e al doilea pe care-l trimit LR-ul si nu stiu de ce nu ajunge!
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

claujro spune:
Salutaaaare! M-am intors de duminica seara dar nu am apucat decat sa va citesc. Scuuump la Paris, frumos si scump! Ne-am cam rupt picioarele la plimbari dar a meritat fiecare zi petrecuta acolo.
Am descoperit si magazinul LR din Le Halle, m-am pozat in fata lui ( o sa descarc poza) si am intrat...dar absolut nici o reducere, am recunoascut cateva din haine, nu am dat decat o tura ca ne grabeam...nu am stat sa analizez produsele. Oricum, am observat in spate, rafturi intregi cu "scrisori" in binecunoscutele pungi, probabil ca fetele faceau comenzi care veneau la magazin si le ridicau de acolo. Super asa, macar stii ca nu mai dispar pe drum.
Coletul meu din 13.10 nu a mai ajuns, era de 50 si un pic de euro, am facut de luni refuz la plata. La ING. O fi avut cineva "succes" la ING cu refuzul, ca nu mai stiu... Nu am luat deloc legatura cu LR sa le spun ca nu mi-a ajuns coletul.
Cam atat la noi, eu sincer, dupa povestea asta cu coletul nu mai am chef si curaj sa arunc cu banii pe fereasta. Bine am venit in clubul pagubitelor!
Va pup si sunt prin zona!

Jasmine spune:
quote:
Originally posted by claujro
Coletul meu din 13.10 nu a mai ajuns, era de 50 si un pic de euro, am facut de luni refuz la plata. La ING. O fi avut cineva "succes" la ING cu refuzul, ca nu mai stiu... Nu am luat deloc legatura cu LR sa le spun ca nu mi-a ajuns coletul.
La ING n-o sa ai succes cu chargebackul.Eu am insistat pana in panzele albe atunci si nu s-a putrut face nimic.Mi-au spus ca au mai multe cereri din astea dar decizia lor e ca NU le accepta si gata.

claujro spune:
Cum nu le accepta???? Cerea mi-au acceptat-o, urmeaza sa faca demersurile catre comerciant. Doar nu mi-au luat cererea ca sa-mi spuna peste o luna...ce?...Adica ce raspuns crezi ca voi primi, Jasmine?
Spune-mi te rog, ca sa stiu cum procedez in continuare. Adica, de exemplu, sa merg la direcorul de sucursala sau mai sus...

gabitaco spune:
mai fetelor...eu inca nu am primit coletul din 26 oct. Nu am nici aviz. Prietena mea di Franta a sunat ieri la ei si i-a intrebat ce se intampla. Au spus ca e in pregatire coletul si ca inca nu l-au trimis.
Mai sunt cica situatii de acest gen ...in care ei "uita" sa expedieze coletul. daca clientul nu reclama situatia...asta e. Prietenei mele i-au cerut sa revina cu un telefon peste vreo 10 zile maxim daca nu primesc coletul. Asa ca inca MAI SPER sa ajunga.Aveam 2 produse...vreo 20 de euro.Nu-i mare paguba...dar vreau musai produsele.....
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

camelia_daniela spune:
Fetelor, frumoase foooc toate lucrusoarele luate ...
Feli draga, parca tu ai luat www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5039339&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=16&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank"> "sahariana" asta ? Ce marime ai luat? Sa merg pe 38 ? La camasi si alte alea luate 38 imi vine bine, dar acum nu mai stiu , oare ar trebui sa iau un 40???
Multumesc anticipat!Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Jasmine spune:
quote:
Originally posted by claujro
Cum nu le accepta???? Cerea mi-au acceptat-o, urmeaza sa faca demersurile catre comerciant. Doar nu mi-au luat cererea ca sa-mi spuna peste o luna...ce?...Adica ce raspuns crezi ca voi primi, Jasmine?
Spune-mi te rog, ca sa stiu cum procedez in continuare. Adica, de exemplu, sa merg la direcorul de sucursala sau mai sus...
si mie mi-au acceptat atunci cererea si urmau sa faca demersurile catre comerciant.Peste 40-45 zile mi-au spus ca ING nu accepta asa ceva,ca cererea mea nu s-a aprobat,ca sunt mai multe cereri de chargeback pt LaRedoute si toate au primit raspuns negativ si in concluzie nu se poate face nimic.Pur si simplu n-am mai avut ce sa fac.
Mi-au mai spus ca cererea de chargeback se aproba numai daca respectivul comerciant nu poate oferi nici o alta varianta de despagubire a clientului.Cum LR a trimsi cecurile de despagubire...la revedere!Daca eu nu vreau sa incasez cecurile alea,e problema mea nu a bancii.Ceva de genul asta.
Ma gandisem si eu sa fac galagie,sa ma duc mai sus...dar pana la urma am facut o alta comanda cu CEC-ul pe LR,n-am mai asteptat 45 de zile si asta a fost tot.
Nu stiu daca mai tii minte dar eu n-am avut deloc succes cu chargebackul,ING si BancPost mi-au dat raspuns negativ,in timp ce fetele care au platit cu carduri BRD,BCR,Raiffeisen,etc,si-au primit banii in cont.
M-am enervat rau atunci atunci dar...nu puteam face nimic.

Tonia Antonia spune:
Claudia, bine ai revenit. Eu am lucrat 1 an la Paris si tot mai am obiective de vizitat...Nu te poti plictisi in acest oras, are o viata sociala impresionanta. Ca si arhitectura insa imi place mai mult Praga. Dar Parisul e Paris! Ma intorc mereu cu drag acolo si raman cu nostalgii la plecare.
Am avut si eu o experienta cu o pereche de ghete Caterpillar la 65 euros. A venit coletul fara ele. Am asteptat noi ce am asteptat si pana la urma le-am scris celor de LR. Au raspuns promt si au trimis ghetele care au ajuns fara probleme. Nu le trimisesera in primul colet, au recunoscut. Mai da o fuga la posta si verifica, mai nou nici mie nu imi mai vin avize in cutia postala.

claujro spune:
Multumesc! Insa extrem de scump totul!!!!! Frumos dar scump! Asata e parerea mea...si am cam facut foamea pe niste preturi destul de mari, o masa obisnuita, cu 1 fel de mancare si de-ala de nu te saturai, numai peste 50 de euro...Deh, e Parisul!
O sa ma mai duc si la Posta, o sa scriu si LR...nu las lucrurile asa. Imi pare sincer rau de produse.
De aceea nu mai am curaj sa ma risc cu vre-o comanda si in nici un caz dupa cardul ING. La BRD s-a rezolvat promt cu chargebackul! Asta e!