*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (168)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

LA MULTI ANI TUTUROS CARE SI-AU TINUT ZIUA DE NASTERE ZILELE ASTEA!
Eu am avut multa treaba. Vedeti in blog.

Steff e cu muci de ieri, nu stiu de la ce, ba stiu, de la masele.... nenorocire pe capul lui saracul 3 masele odata ies...in 1 sapt i-au iesit 3 colti de la masele diferite(ultimele masele)....e terminat!Voi ce ziceti e de la masele sau nu...am avut noptile astea circ, adica a plans saracul de nu mai putea...se linistea, dupa 2 min iarasi incepea sa planga si tot asa 2 ore noaptea, asta a fost numai o singura nopate, in rest, foiala la greu

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Hilde draga... eu muci de la masele n-am auzit. Eu cred ca e o mica raceala mai degraba.
Sanatate multa. Da-i cu apa de mare, vibrocil si Sinupret si poate scapati usor.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Gabi, dam cu Rinonef..ca asa a zis orl-listul. steff are polipii c-am mari si pic. astea ii fac bine. e de fapt o rinita.....
cum asa de n-ai auzit de muci de la masele...de la dinti....? ma mir!
pentru tine

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

salutare, colectie!
eu am zile cam incarcate, ca-i pregatesc aniversarea lui andrei, am fost ieri la o nunta dupa ce ieri ziua am "construit"niste paturi suprapuse de la ikea, cred ca aveau 60 de componente-scandurele, si durerea e ca a participat si andrei, foarte activ / si la un moment dat a sparlit un cutit de la bucatarie si alerga prin casa cu el in mana (era f constient ca n-are voie) am imbatranit 5 ani cand l-am vazut si nu puteam sa alerg dupa el de frica ca o sa accelereze si o sa se impiedice DF!, nici cu cutiul nu puteam sa-l las
si mi-am dat seama ca nu-i ajunge cadoul la timp, asa ca tre sa-i iau ceva de back-up, am cautat cartile cu magneti da' nu le-am gasit.
nu gasesc nici vaccinul anei - engerix - si marti mergem la pediatra ca doua flori
maine ma duc la servici sa-mi iau adeverinta si la protectia copilului sa depun actele pentru cicu 2
marti am program de vaccin
miercuri sarbatorim in familie siin afara de pregatiri tre sa ma duc sa iau tortul - partea nasolala ca loc-ioc de parcare in zona cofetariei
si uite-asa
noroc ca azidimi mi-a facut mama niste mancare si mi-a facut si piata.

ripley, si eu am "halit" amoxicilina si cica-i safe pt bb. a mea n-a parut sa aiba nimic. multa, multa, multa sanatate

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Hilde, nasa mea e medic stomatolog, pediatra Mateei e cea mai buna prietena a mea, dr de fam. la fel...toate mi-au spus clar... MUCII NU AU NICI O LEGATURA CU ERUPTIILE DENTARE, ele sustin ca nici febra nu are legatura cu asta- fapt confirmat si la noi( eruptii dentare, inclusiv canini, fara febra ). Cand e vb de muci poate fi :
- o rectie alergica a copilului la schimbarea climei, mediului, etc.
- o raceala incipienta
- afectarea mucosei nazale
Eu zic ca e mai bine sa nu ne imbatam cu apa rece si sa tratam problemele f serios.
Sanatate multa.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Gabitaco hai, c-ai vorbit pe inima mea Dar n-am mai zis nimic, ca repetam iar ce tot urlu de luni de zile, ca ma gandeam ca deja plictisesc lumea.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

dragi mamici cu copiluci,
ajung sa va scriu ca sint teribil de trista, nu pot face aproape nimic, parca-s intr-un vis urit: nu mi-as fi imaginat sa-mi fie atita de greu departe de copii; ma simt ca o prizoniera in inchisoare si zilele se scurg greu si-s toate gri. pling mult. ii tare greu. imi vad copilele peste 10 zile pentru miercuri-joi-vineri-simbata-duminica, dupa care iara o tura de 24 de zile departe de ele. of. va imbratisez pe toate si ma iertati ca m-am tinguit pe-aici....

sean le-o facut poze la fete azi si mi le-o trimis. uitati-va si voi, mai jos.

LA MULTI ANI copiilor mari de 2 ani!!!!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"POZE DE AZI, NOIEMBRIE 11"

"Noiembrie 2007"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata,

Corap,am luat carticica cu magneti (animale) si mai era una cu culori din Cora ,a fost 20 ron si merita toti banii ,Sorana e innebunita dupa carti asta ii place foarte mult.

Felicia,mersi ,dar ia pus picaturi in ochisori la control ?????poti sa-mi scrii in ce a constat controlul?

hilde,sanatate lui Stefan,si pediatrul nostru zice la fel:muci si febraa nu se face de la dinti ,masele.eu zic sa-l tratezi de raceala.

SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Multumesc pentru galeria in formare.
Nimic nou de la mine insa va anunt cand vine...
Nicio graba, nicio nerabdare din partea mea. Sunt bine.
AMR 5 zile.

Sper ca a nins la fel de frumos si-n restul tarii ca la noi in ograda. Noi o sa iesim la o "bulgareala" in curand.

Ioana sunt plini de intentii bune, trateaza-i cu diplomatie si vezi ce poti. Ai un sot tare implicat, asa a eu zic ca o sa va descurcati impreuna, chiar daca in majoritatea timpului vei fi singura.
Cum se mai manifesta Maria?

Tania, revin si insist sa te implici in programul lui Stefan si cat e bona cu el. Normal ca e greu ca ai pitica, si ca el o sa te vrea doar pe tine, dar trebuie sa se invete cu situatia si mai ales sa nu simta ca e dat la o parte din cauza Anei. Adica eu asa visez... ca o sa ii pot impaca pe amandoi.

Cum se comporta piticii vostri la magazin si cum reactionati voi in astfel de situatii? Al meu vrea sa iasa din cos, sa ia toate jucariile si alte produse atragatoare. Inteleg perfect entuziasmul lui. E mai comod sa nu-l duci dar ma gandesc ca trebuie educati cumva si in acest sens.
Aaa si cum sa-l invat sa nu faca pisu din cos pe produse? (Asta-i o gluma, insa le-a udat bine si-a ramas si balta-n magazin).

Si poate aveti vreo idee. Al meu fiu se dezbraca de la chilotei in jos de tot. Daca-l apuca vara eram mai linistita dar acum la noi nu-i asa mare caldura in casa. Il mai las sa se joace singurel prin camera si-l gasesc in puta goala. Ce-o fi si asta si cat mai dureaza?

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hehe, moment de respiro, amandoi is la nani, sa vad cat tine fericirea.

Azi mai sunt ai mei la noi (au venit sa vada mostenitorul), abia astept sa fiu singura de maine, sa scot si wrap-ul din dulap sa-l montez, sa vad cum o fi cu amandoi, singura, singurica. Cel mai greu e cu trezitul dimineata (al meu), asta noapte ne-a cam chinuit burtica colicoasa.

Maria se comporta exemplar cu Stefan. Nu-i mai este frica de plansete, acum chiar merge din proprie initiativa si-l mangaie, se uita f atenta la el, de parca ar vrea sa-i ia durerea cu manutzele ei mici, il dragaleste non-stop.

Feli, iti dai seama ca la toti le-am spus ca am nevoie de o perioada de acomodare, si oi urla dupa ajutor, daca e nevoie. Numai, asa cum am spus, ma simt sub lupa si nu mi-e prea comod. Nu-i nimeni racit la noi, inca scot chestii neidentificabile din nas, dar chiar nu ma stresez, noroc cu batista bb.

Ripley, sanatate multa!

Bianca, e un scump Serban!

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07

Stefan - primele zile

Mergi la inceput