Mamici de noiembrie- decembrie (117)
Raspunsuri - Pagina 7
mihuta spune:
Sa inteleg ca a nascut Petro ? Felicitari !
Dany, noi suntem la rand, mai intai tu apoi eu...
38s +
Sophia
Roxxy80 spune:
Bine ai revenit! Ce printesa frumoasa si cuminte ai. Poate va ajuta Doamne-Doamne si fentati colicii. Te asteptam cat mai des pe forum sa ne povestesti despre Kara. 
quote:
Originally posted by darleena
Am revenit si eu din spital, cu Kara in brate.
Suntem bine amandoua, eu ma refac dupa cezariana, as putea spune ca ma simt excelent, ma mai doare putin, insa trec peste acest aspect.
Don'soara e o vedeta, toata lumea e indragostita pana peste poate de ea.
Ta'su ii spune Foltene pentru ca are foarte mult par si sta zburlit, ca al ariciului din reclama cu Foltene. Chiar a fost si i-a cumparat un cristal Swarovski in forma de arici
Suntem foarte cuminti, nu plangem fara motiv, dormim cam 3-4 ore intre mese si facem caca atunci cand mancam.
Azi noapte nu pot sa spun ca m-a chinuit, a fost rezonabil.
Singura mare problema pe care o am este ca mameloanele mele sunt ca naiba, prea mari si prea tari si prea neconturate, iar copilul nu poate suge de la ele, asa ca trebuie sa ma mulg pentru a-i da lapte natural. Chestia asta chiar ma deprima, insa mai incerc sa o pun la san, poate poate.
Ma duc sa citesc din urma, acum cat mai pot.
Am pus poze cu Foltene pe mailul comun.
P.S. Felicitari tuturor mamicilor, nu nominalizez, ca nu stiu cine a mai nascut de cand am plecat, dar ma duc sa vad acum.
Voi la cate zile ati scos (daca ati scos) copilul afara?39+ si
baby Kara
AMR 2 zile
Roxxy
36+
Matei_
AMR 2-3 SAPTAMANI TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
Roxxy80 spune:
Irina, ne bucuram din suflet sa auzim vesti de la voi 3. Spune-mi, te ajuta cineva cu bebeii sau faci fata singurica? Cred ca e un adevarat concert la tine in casa cand incep sa planga piticii
. Noaptea reusesti sa te odihnesti macar cateva ore?
quote:
Originally posted by irina_stef
buna ce fac fetele!felicitari noilor mamici!ma scuzati dar nu prea am reusit sa mai intru de saptamana trecuta,inca nu am reusit sa-mi fac un fel de program nici mie nici bebeilor,avem colici,deci va imaginati plansete la dublu,mai mult ziua,laptic avem ceva,il scot cu pompa ca nu am sfarcuribune de apucat,dar nu se satura si le dau si supliment.pana acum faceau kk dupa fiecare masa,acum s-au mai rarit,oare este normal?uneori trec 2 sau 3 mese si nu fac ,apoi umplu pampersul de le ajunge pana la spate,oare ar trebui sa faca dupa fiecare masa?ptr colici de dau bonisan picaturi,si ceai,dar parca nu le face nimic ca saracutii cand ii apuca crizele la fel se strang de burtica de mi se rupe sufletul.aaa si nu prea sunt ordonati cu ora mesei,ba mananca la 3 ore,ba la 4,noaptea si la 5,cum sa fac sa-i obisnuiesc la un program cumva?
LAVIpup fetele,sa-ti traiasca printesa ca nu am apucat sa-ti zic si MULTUMESC MULT!
ANCUTZ pai maria e ancutz in miniatura,frumusica foc sa fie sanatoasa ca frumoasa este!
PUSSI tin pumnii sa fie bine,imi imaginez cat de greu iti este,dar ai sa vezi ce bine o sa fie dupa!fetele si mult curaj!
38+ cu
si
RAUL&ROBERTO
-IRINA-
Roxxy
36+
Matei_
Roxxy80 spune:
FELICITARI, PETRONELA!!!! II DORESC MULTA SANATATE SI NOROC PUIULUI TAU! TE ASTEPTAM CU DRAG PRINTRE NOI SA NE POVESTESTI CUM A FOST!! 

Roxxy
36+
Matei
_
mihuta spune:
Azi am avut o revelatie, pe cand ne uitam prin magazine dupa sterilizator , si anume ca pot sa folosesc "aburitorul" din dotare - adica aparatul de gatit la aburi, sau "steamer". M-am uitat un pic pe net si am vazut ca o groaza de persoana au avut aceasta idee, ceea ce inseamna ca functioneaza !
38s +
Sophia
loub_erika spune:
buna seara mamici si burtici,nu am ami intrat de ceva timp ca am avut calculatorul stricat,dar abia asteptam sa intru sa vad ce noutati mai sunt..,adevarul e ca se vede clar ca suntem mult mai solicitate decat inainte..,nu mai stam cu orele pe forum..!!
Noi suntem bine...,ne-am schimbat marimea la pamparsi ca nr. 1 ne c-am strangea si ne facea rana,asa ca acum folosim nr 2 si suntem super fericite...,lapte praf mancam de la NAN..,dar chiar eram curioasa ce cantitati de lapte mananca bebelusii vostri ..,ca pe mine ma speriat la un moment dat..,nu se satura ..nici dupa 100ml. asa ca mi-am sunat pediatra si mi-a spus sa-i dau atat cat cere si de cate ori cere..,asa ca acum mancam uneori si 120ml..,la fiecare 3,4 ore,cu kaku avem ceva probleme...,inainte facea si de 4 ori pe zi,in prima sapt. dar acum face o data sau de 2 ori pe zi,numai cu supozitor.,cum vad ca deja se inroseste si nu poate sa faca ,cum punem supozitorul si o ajut cu piciorusele stranse la piept...,asa-i vine mult mai usor !
In legatura cu colicii..,am avut si noi niste nopti...,de nu mai stiam ce sa-i fac...,intr-o seara ma rugam sa-mi dea mie Dumnezeu durerile...,vreau a av spun ca dupa 10 min. am inceput sa am niste dureri groaznice..,de a trebuit sa o pun in patut ca nu o puteam tine in brate,bai nu imi venea sa cred...,am avut gura aurita..,ma durea foarte tare,mai ceva decat cand te tai la burta,daca asa-i dor si pe ei saracutii...,sunt in stare sa stau zi si noapte cu ea in brate ca sa o ajut cat pot,ca tare rau a fost...!
Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
gianina spune:
Buna mamici!
Petro, felicitari! sa iti traiasca printesa!
Dany26, Mihuta...eu nu stiu daca mai apuc sa intru pe net saptamana viitoare..asa ca va tin pumnii ..sa aveti operatii usoare, fara probleme si bebelusi sanatosi..si sa ne revedem cu bine pe forum!
Eu merg marti la control..sper sa nu ma opreasca acolo...ca mai am 12 zile pana la termen..plus ca marti este ziua sotului meu si eu am alte planuri
..oricum daca raman la spital dau un sms.
Fetele care ati nascut la spitalele de stat ..care mai sunt tarifele pentru doctor, anestezist etc?
Raluca, Gabitz...voi parca ati nascut prin cezariana...multumesc!
si o zi frumoasa!
38+
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
loub_erika spune:
vroiam sa va mai spun inca o chestie interesanta...,nu stiu daca e adevarat sau nu,am sa vad si in noaptea asta,sa vedeti ce am observat...,eu ai cumparasem niste sticlute ptr lapte cu tetine mai marisoare ,tot ptr bebe dar mi se parea ca sunt c-am tare gaurite si ca trage si aer..,o data cu laptele..,plus ca se si ineca des ptr ca curgea c-am tare..,asa ca am cumparat niste sticlute cu tetine mai mici,au un 1 pe sticla..,ptr bebelusi...,vreau sa va spun ca nu se mai ineaca deloc,trage mult mai bine..,iar azi noapte nu a avut colici..,oare sa fi ajutat si asta...,am sa vad si in noaptea asta..,cum reactioneaza!!
La fiecare baita pun apa un pic mai mult,ca sa se obisnuiasca cu apa si balacitul,vreau sa va spun ca plange cand o scot din apa..,apropo de asta,vreau sa merg cu ea la inot,am inteles ca poti incepe de la o varsta frageda,la inceput iti vine acasa ca sa invete copilul cat de cat in cada...,dupa care poti merge cu bebelusul la ei la piscina..,au si un site interesant www.miciicampioni.ro ,ce ziceti fetelor facem echipa si mergem la inot pe viitor?!
Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
mihuta spune:
Erika, eu am biberoane cu tetine pe care scrie 0-3 luni, parca, si stiu ca au o gaura prin care curge mai incet. Asa ca ai facut foarte bine ca ai schimbat tetinele cu cele potrivite cu varsta lui Angie, poate asa nu mai inghite aer.
Gianina, multumesc de urari, si tie la fel daca e sa fie nevoie saptamana viitoare.
38s +
Sophia

,dar nu se satura si le dau si supliment.pana acum faceau kk dupa fiecare masa,acum s-au mai rarit,oare este normal?uneori trec 2 sau 3 mese si nu fac ,apoi umplu pampersul de le ajunge pana la spate,oare ar trebui sa faca dupa fiecare masa?ptr colici de dau bonisan picaturi,si ceai,dar parca nu le face nimic ca saracutii cand ii apuca crizele la fel se strang de burtica de mi se rupe sufletul.aaa si nu prea sunt ordonati cu ora mesei,ba mananca la 3 ore,ba la 4,noaptea si la 5,cum sa fac sa-i obisnuiesc la un program cumva?