Mamici de noiembrie- decembrie (117)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

adina la noi nu e asa deloc, bb trage ca "nehalita" la san si dupa aia din biberon. oricum bea ceaiul cu biberonul.

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

adina la noi nu e asa deloc, bb trage ca "nehalita" la san si dupa aia din biberon. oricum bea ceaiul cu biberonul.

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

neatza si de la mine fetelor...si eu as fi vrut sa am mai mult de citit dar asta e...va intelegem dragi mamici!

de abia astept sa nu mai am nici eu timp de stat pe net....desi...o data pe zi tot vreau sa mai intru...la inceput apoi mai des....

mihuta...sa intleg ca noi suntem urmatoarele pe lista bebeilor??!!!ce frumos.....

eu as mai fi vrut detalii despre cezariana de la mamicile noastre ca inca mi-e cam frica....dar probabil bebeii le ocupa 101% din timp

38+ ANDREI

AMR 3 ZILEEEEEEEEEEEEE!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

PETRO felicitari inca o data!!!! Pup printesa mica!!! Refacere rapida!!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Acular73 spune:

dany26 sa nu-ti fie frica de cezariana. Operatia in sine este usoara, un fel de rutina pentru medici. Important este sa iti faca calmante dupa operatie ca sa nu te doara. Calmantele se fac in perfuzie deci nu te mai inteapa sau daca faci anestezie peridurala iti lasa cateterul si iti face calmantele prin cateter (nici asa nu doare). Apoi a doaua zi te riica din pat si mie asata mi s-a parut cel ma greu dar e foarte important sa te ridici. Odata ce te-ai ridicat nu mai ai probleme. Iti revii pe zi ce trece.
Bafta si curaj si bebe cumintel mai ales in primele zile ca ai nevoie.
Unde faci ce cezariana?

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna, fetelor! Abia acum mi-a adormit don'soara, ne luptam din greu cu Colicutul :(( Ma intreb cum poate sta atata treaza... Ieri a dormit doar 12 ore si inca vreo 2-3 jumatati rupte cand papa. Cand are colici papa din 2-n 2 ore sau chiar mai des. Bine ca am ce sa-i dau. O tin si mult in brate ca se mai linisteste asa...

Dany, ce putin mai ai! 3 zile!!
Sa vezi ce frumos o sa fie... Noua inca ni se pare o minune ca o tinem in brate, ca este a noastra. Sper sa savuram din plin momentele astea. Nu-mi vine sa cred ca are deja 7 zile!

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna fetele
Petro FELICITARI!!!!!!!!!!
Ce mai faceti?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Am revenit si eu din spital, cu Kara in brate.
Suntem bine amandoua, eu ma refac dupa cezariana, as putea spune ca ma simt excelent, ma mai doare putin, insa trec peste acest aspect.
Don'soara e o vedeta, toata lumea e indragostita pana peste poate de ea.
Ta'su ii spune Foltene pentru ca are foarte mult par si sta zburlit, ca al ariciului din reclama cu Foltene . Chiar a fost si i-a cumparat un cristal Swarovski in forma de arici
Suntem foarte cuminti, nu plangem fara motiv, dormim cam 3-4 ore intre mese si facem caca atunci cand mancam.
Azi noapte nu pot sa spun ca m-a chinuit, a fost rezonabil.
Singura mare problema pe care o am este ca mameloanele mele sunt ca naiba, prea mari si prea tari si prea neconturate, iar copilul nu poate suge de la ele, asa ca trebuie sa ma mulg pentru a-i da lapte natural. Chestia asta chiar ma deprima, insa mai incerc sa o pun la san, poate poate.
Ma duc sa citesc din urma, acum cat mai pot.
Am pus poze cu Foltene pe mailul comun.

P.S. Felicitari tuturor mamicilor, nu nominalizez, ca nu stiu cine a mai nascut de cand am plecat, dar ma duc sa vad acum.
Voi la cate zile ati scos (daca ati scos) copilul afara?

39+ si baby Kara

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

buna ce fac fetele!felicitari noilor mamici!ma scuzati dar nu prea am reusit sa mai intru de saptamana trecuta,inca nu am reusit sa-mi fac un fel de program nici mie nici bebeilor,avem colici,deci va imaginati plansete la dublu,mai mult ziua,laptic avem ceva,il scot cu pompa ca nu am sfarcuribune de apucat,dar nu se satura si le dau si supliment.pana acum faceau kk dupa fiecare masa,acum s-au mai rarit,oare este normal?uneori trec 2 sau 3 mese si nu fac ,apoi umplu pampersul de le ajunge pana la spate,oare ar trebui sa faca dupa fiecare masa?ptr colici de dau bonisan picaturi,si ceai,dar parca nu le face nimic ca saracutii cand ii apuca crizele la fel se strang de burtica de mi se rupe sufletul.aaa si nu prea sunt ordonati cu ora mesei,ba mananca la 3 ore,ba la 4,noaptea si la 5,cum sa fac sa-i obisnuiesc la un program cumva?
LAVI pup fetele,sa-ti traiasca printesa ca nu am apucat sa-ti zic si MULTUMESC MULT!
ANCUTZ pai maria e ancutz in miniatura,frumusica foc sa fie sanatoasa ca frumoasa este!
PUSSI tin pumnii sa fie bine,imi imaginez cat de greu iti este,dar ai sa vezi ce bine o sa fie dupa!fetele si mult curaj!

38+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

FELICITARI PETRO!

Anca FELICITARI ! si tie ca nu am apucat sa-ti zic!

Dany tin pumnii! curaj!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 24+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

Mergi la inceput