Mamici de noiembrie- decembrie (117)
Raspunsuri - Pagina 5
adinag spune:
Buna fetelor,
Calatoare, felicitari si tie, si sanatate multa la bb!!!
Tocmai ne-am intors dela cursul prenatal, a fost frumos, interesant.
Pussi, bine-ai venit acasa, sunt sigura ca vor ramane Tustele cat trebuie in burtica! Daca vrei mai multe informatii despre alaptatul gemenilor, mai ales celor nascuti prematur, intreab-o pe Sheannamp. A nascut gemeni foarte devreme (nu mai stiu la cat, 31-32?), este foarte documentata, a reusit sa le alapteze destul de mult. O gasesti des la alaptatul help-line, poate ii trimiti PM, sunt sigura ca se va bucura sa te ajute!
Vali, a fost draguta serbarea, am facut putine poze ca era intuneric si nu merge blitul prea departe. Le voi pune eu online cand apuc, acuma sunt cam obosita, n-am dormit mai mult de 4 ore noaptea trecuta.
Ank, asa e, daca beau la biberon, devin lenesi la piept.
Vroiam sa va scriu mai mult, dar vad ca nu mai stiu ce si cui, sa ma iertati!
Adina 33+ (maine 34 :-)
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
gabitz78 spune:
am ontrat si eu scurt....sa va urez o noapte buna si fara peripetii...
pupici mari si mici!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Lala_D spune:
Buna dimineata , poftiti la cafea calda
si la micul dejun
!
Nasteri usoare gravidutelor care nasc azi si bb sanatosi ! 

O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 8 saptamani!
vali_delide spune:
Buna dimineata!
Lala, sar'na de cafea,chiar merge, ca e cam devreme pt. noi!
Oare e cineva pe aici?
Valentina
34+
Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 26 de zile
ellis spune:
quote:
Originally posted by pussi
sa fie cu noroc!Doamne ajuta!
felicitari Ramo, Calatoarea!
din nou acasa..........
va multumesc din suflet pt. sustinere, sunteti niste inimoase cu I- pt. voi toate.. nu va enumar!
Am ajuns asacasi direct pe DC... pana luni dimineata stau acasa, imi iau tensiunea din 3 in 3 ore si sunt dr. sa raportez! De ieri stau cu ea la 115/75 cat de cat stabila.. dar cica bufeuri;le pot sa apara tot timpul!
Joi am stat pana la 2 in sala de nasteri( se punea problema ca Tustele sunt mai in siguranta afara decat inauntru) gata de intrat in cezariana(nemanacata, nebauta.. doar cu perfuzii), apoi a inceput sa scada! Conditiile din spital sunt oribile.. dar despre pesonal chiar n-am ce sa reprosez, am fost super monitorizata ecografii, IR-urile mi se masurau de trei ori pe zi si monitorizari de inimioare tot timpul... chiar n-am cuvinte la cum am fost urmarita! Am vb si cu dr. neunatolog ... in conditiile in care nasteam joi nu aveam sanse sa alaptez la san ... ele slabesc in primele zile pana la 1.800 gr. si nu aveau forta sa suga .. in cel mai fericit caz ajungeam la tetina ... asa ca eu sper din suflet sa le mai tin 2 sapt. in burtica( in conditiile de uter relaxat si ... col de 4.7 cm)! Exista riscul sa nu mai puna foarte mult pe ele, dar si-ar reveni mult mai repede si ar recupera mult mai bine!
Cu tensiunea n-am avut niciodata probleme ... ultima data am luat-o duminica si era ok... si miercuri seara era deja varza ... ideea e ca preeclamsia e foarte deasa la sarcinile multiple ...sunt bufeuri de tensiune care pot fi fatale pt. feti!
n-o sa mai stau pe net (imi trebuie multa liniste si odihna) si de luni o sa va tin la curent sau prin SMS sau daca apuc sa prind vreun PC la spital
PUSSI35+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 14 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
PUSSI, TU IEI DOPEGYT PT TENSIUNE? EU IAU DE LA 13 SAPT(PANA ATUNCI AM LUAT TERTENSIF), IAU 3/ZI , IAR DC TENSIUNEA DEPASESTE 15 SE POATE LUA UN NIFEDIPIN SUBLINGUAL; DOAMNE AJUTA SA NU MAI AI PROBLEME!
Ellis
37+
Victo spune:
ehehe...gravidutelot..las ca acu vin si bebelinii vostri..si apoi cronometrati sa vedeti cd a mancat ultima oara..cat a dormit azi..etc..
eu am dormit prost asta noapte..abia pe la 4 am adormit, cd am plecat in alat camera, caci altfel aud toate zgomotele lui piti si nu pot adormi..:(:(
si acu-s lesinata de somn..ca la 8 gata, trezirea...si..astept ora 11 sa manance si -sper- sa se culce, si eu cu el..;)
diseara avem finii in vizita..sapt viit incepem sa iesim afara, ca suntem maricei deja.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Anne_Ma spune:
Buna dimineata si de la noi!!!

Nu mai naste nimeni pe aici?
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
35+
Ioana
AMR 22 de zile pana la cezariana
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Ank83
BB si eu i-am dat intr-o singura zi supliment din cauza ca facea diaree, si ma stricasem eu la stomac si am zis ca pana imi trece ii dau formula.Am tras-o cu el vreo 3 zile dupa ca tragea asa de lesinat de san si nu se alimenta cum trebuie, dar nu am mai vrut nici in ruptul capului sa ii dau la biberon.Acum e bine si papa iar ca haplea de la tzitzi.
AnkRaul
17.10.2007
ank eu ii dau in continuare supliment ca nu se satura de la san, desi curge laptele singur din sani.
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Doamne ajuta!

Raul
17.10.2007