Mamici de noiembrie- decembrie (117)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by dany26

fetelor...cum se procedeaza cu nedicul pediatru?... iti alegi pe cineva si apoi ii platesti fiecare vizita sau cum....habar nu am nimic de subiectul asta...sau trebuie sa iti recomande dr de fam? adica in ideea ca nu vreau dr particular.....

38+ ANDREI

AMR 4 ZILEEEEEEEEEEEEE!!!Doamne ajuta!

eu mi l-am cautat singura. vine aks la fetita si de fiecare data o platesc.

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

we placut tuturor..noi ne plictisim....da' dam inainte...

Stefania X 235+...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by pussi

sa fie cu noroc! Doamne ajuta!

felicitari Ramo, Calatoarea!

din nou acasa..........
va multumesc din suflet pt. sustinere, sunteti niste inimoase cu I - pt. voi toate.. nu va enumar!

Am ajuns asaca si direct pe DC... pana luni dimineata stau acasa, imi iau tensiunea din 3 in 3 ore si sunt dr. sa raportez! De ieri stau cu ea la 115/75 cat de cat stabila.. dar cica bufeuri;le pot sa apara tot timpul!
Joi am stat pana la 2 in sala de nasteri( se punea problema ca Tustele sunt mai in siguranta afara decat inauntru) gata de intrat in cezariana(nemanacata, nebauta.. doar cu perfuzii), apoi a inceput sa scada! Conditiile din spital sunt oribile.. dar despre pesonal chiar n-am ce sa reprosez, am fost super monitorizata ecografii, IR-urile mi se masurau de trei ori pe zi si monitorizari de inimioare tot timpul... chiar n-am cuvinte la cum am fost urmarita! Am vb si cu dr. neunatolog ... in conditiile in care nasteam joi nu aveam sanse sa alaptez la san ... ele slabesc in primele zile pana la 1.800 gr. si nu aveau forta sa suga .. in cel mai fericit caz ajungeam la tetina ... asa ca eu sper din suflet sa le mai tin 2 sapt. in burtica( in conditiile de uter relaxat si ... col de 4.7 cm)! Exista riscul sa nu mai puna foarte mult pe ele, dar si-ar reveni mult mai repede si ar recupera mult mai bine!
Cu tensiunea n-am avut niciodata probleme ... ultima data am luat-o duminica si era ok... si miercuri seara era deja varza ... ideea e ca preeclamsia e foarte deasa la sarcinile multiple ...sunt bufeuri de tensiune care pot fi fatale pt. feti!
n-o sa mai stau pe net (imi trebuie multa liniste si odihna) si de luni o sa va tin la curent sau prin SMS sau daca apuc sa prind vreun PC la spital

PUSSI 35+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 14 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

pussi, ma bucur ca ti s-a stabilizat tensiunea ! Sa dea Dumnezeu sa mai stea tustele inca doua saptamani asa cum iti doresti si sa fie sanatoase tun!

Lavinia 39+ Carisa Adalia

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

bb_yasmi...mersi mult pt raspunsuri!esti norocoasa cu o bebica asa mancacioasa!

38+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Mai ce liniste pe aici !
Nu a mai nascut nimeni ?

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

dany -despre pediatru, il alegi tu...poate sa fie si recomandat de medicul obstetrician...uneori asa se procedeaza...
despre cezariana ce sa zic? am facut epidurala si am fost foarte fericita ca am putut s-o vad si s-o aud cand s-a nascut. intradevar este un sentiment foarte frumos si pe care nu cred ca-l pot uita toata viata. la stef am fost cu anestezie generala, asa ca am dormit...dar acum a fost super.operatia a durat cam o ora, mi-a facut si ligatura de trompe..asa ca nu mai am probleme si stresuri de acum incolo.nu m-a durut nimik si a fost usor...
din pacate am facut granulom de fir si a trebuit sa-mi scoata firul si acum stau cu o mica rana si astept sa se vindece.dar a meritat din toate punctele de vedere.
asa ca.....fetelor...incredere maxima!
pupici dulci la toata lumea!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

mersi gabitz

38+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

asa e medicul pediatru il alegi tu.La mine la prima vizita a fost gratis si apoi a mai venit asistenta sa vada ce mai facem.
BB si eu i-am dat intr-o singura zi supliment din cauza ca facea diaree, si ma stricasem eu la stomac si am zis ca pana imi trece ii dau formula.Am tras-o cu el vreo 3 zile dupa ca tragea asa de lesinat de san si nu se alimenta cum trebuie, dar nu am mai vrut nici in ruptul capului sa ii dau la biberon.Acum e bine si papa iar ca haplea de la tzitzi.

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

hello
am intrat si noi sa salutam gravidutele si fericitele mamici.

chiar liniste....ma asteptam sa am mai mult de citit din urma...
o duminica placuta!

ENI 38+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

buna fetele,

am prins si eu loc la pc , dar vad ca activitatea la odiseea noastra e slaba... adevarul e ca eu cel putin nu fac decat sa ma uit la ceas sa vad cat a mai trecut, mai rasfoiesc ceva carti cu sfaturi despre bebe si mi se pare ca trece timpul asa incet...

38s + Sophia

Mergi la inceput