Mamici de noiembrie- decembrie (117)
Raspunsuri - Pagina 8
irina_stef spune:
roxxy ma ajuta mama,ca altfel nu faceam fata sigur.
ERIKA,si baietii mei faceau kk dupa fiecare masa,acum mai putin insa ca inainte,dar inca nu am incercat cu supozitoare,ai intrebat totusi pediatrul daca e bine sa fie bebe ajutat sa faca cu supozitor in fiecare zi?mie mi-a zis daca nu face o zi intreaga sa-l stimulez putin la popou cu termometrul,dar nici la asta nu am ajuns inca,sper sa faca singurei totusi.
am inteles ca putin ceai de musetel ii scoate afara....voi stiti ceva de asta?oare sa le dau si eu cate putin?
38+ cu
si
RAUL&ROBERTO
-IRINA-
gabitz78 spune:
gianina - eu am facut cezariana la elias.
am dat asa: 2 milioane la anestezist(pt epidurala), 2 milioane medicul neonatolog.asa mi-a spus dr cu care am nascut..asa ca atat am dat.
apropos de kk...laptele praf constipa, de asta fac mai rar si se screm mai mult...parerea mea e sa nu-i obisnuiti cu supozitor, ca apoi va f mai greu....se invata intestinul lenes...oricum, fiecare face cum stie.
de mancat....si eliza are mese cand mananca 100ml. dr pediatru mi-a spus asa: trebuie sa manance/ zi greutatea (in kg) inmultita cu 180.
de ex: daca are 3 kg, trebuie sa manance intr-o zi o cantitate de 540ml de lapte.
azi noapte a fost cam agitata, nu stiu de ce....sper sa nu se mai intample.
in rest, cam atat despre noi...
va pupam.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
pussi spune:
Cu tensiuna stam bine 110-115/75-80, dar azi au inceput contractiile
.. nu sunt regulate si nici dureroase, in comparatie cu ce am mai avut. Daca am 5 regulate chiar la intensitate scazuta plec la spital... daca nu .. maine dimineata! Tot maine dimineata primesc si rezultatul nivelului proteinelor in urina ... pe dozarea de 24 de h. ... si se va sti concret daca e preeclamsie sau nu si sa se ia o decizie ...
irinus ce fac flacaii?
va pupam si va tinem la curent...
PUSSI
35+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 14 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!
Vasari spune:
pussi, iti tin pumnii sa fie bine. Ai ajuns asa departe.
Si eu am scapat ca prin minune de preeclampsie, la o saptamana dupa nastere inca mai am edeme, dar sunt pe cale sa treaca.
Irina, eu nu stiu nimic de ceaiul de musetel. Tot ce auzisem era stimularea cu termometrul.
Maria - 3 NOV 2007
Roxxy80 spune:
Fetelor, am si eu o problema. In seara asta m-am trezit cu picioarele (labele) f umflate, parca se formasera niste pernute in zona gleznelor. Mi-am luat tensiunea si prima data mi-a iesit 11 cu 5 si dupa 15 minute mi-a iesit 10 cu 6 (asta e tensiunea mea obisnuita). In rest, nu sunt umflata nicaieri (ma rog, sunt doar grasa
). E normal sau ar trebui sa ma ingrijorez? Azi nu am mancat f sarat (in afara de niste sarmale cu smantana, am mancat doar portocale, banane si struguri).
Roxxy
36+
Matei
_
AMR 2-3 SAPTAMANI TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
Roxxy80 spune:
vasari, este atat de frumoasa fetita ta, atat de feminina si gingasa. Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
quote:
Originally posted by Vasari
pussi, iti tin pumnii sa fie bine. Ai ajuns asa departe.Si eu am scapat ca prin minune de preeclampsie, la o saptamana dupa nastere inca mai am edeme, dar sunt pe cale sa treaca.
Irina, eu nu stiu nimic de ceaiul de musetel. Tot ce auzisem era stimularea cu termometrul.
Maria - 3 NOV 2007
Roxxy
36+
Matei_
Roxxy80 spune:
Pussi, iti tinem pumnii. Sa dea Dzeu sa mai stea tustele tale putin la caldurica. Oricum e super bine ca ai ajuns pana la 35 de saptamani. Sunt convinsa ca vor mai sta in burtica la mamica inca 2 saptamani
.
quote:
Originally posted by pussi
Cu tensiuna stam bine 110-115/75-80, dar azi au inceput contractiile.. nu sunt regulate si nici dureroase, in comparatie cu ce am mai avut. Daca am 5 regulate chiar la intensitate scazuta plec la spital... daca nu .. maine dimineata! Tot maine dimineata primesc si rezultatul nivelului proteinelor in urina ... pe dozarea de 24 de h. ... si se va sti concret daca e preeclamsie sau nu si sa se ia o decizie ...
irinus ce fac flacaii?
va pupam si va tinem la curent...
PUSSI35+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 14 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
Roxxy
36+
Matei_
Vasari spune:
Roxxy, multumesc mult.
In legatura cu picioarele mie mi-a recomandat dr sa stau in pat pe partea stanga. De obicei are legatura cu circulatia venoasa, pe partea dreapta fiind vena cava. Dupa o zi chiar s-a vazut diferenta. Aveam niste glezne groaznic de umflate :(
Maria - 3 NOV 2007
mihuta spune:
Eu stiu ca e normal sa se umfle in ultimele saptamani ca apasa sarcina si circulatia, in special cea venoasa, este incetinita. Din ce am citit e mai periculos sa se umfle fata si mainile. Oricum n-ar strica sa intrebi doctorul, ca noi ne dam doar cu parerea.
38s +
Sophia
slimatei spune:
quote:
Originally posted by danangie
Buna dimineata,
Dragi fete ieri la 20,12 a nascut scumpa noastra PETRONELA. A nascut o printesa minunata de 3,500 kg, SILVIA . Natural cu epidurala. Printesa are 50,4 cm. Apgar 9-10.Felicitari Petroooooooooooooo!!! Refacere rapida!!!!!!!!!mult asteptat
buna dimineata!

felicitari Petro 

....sa fiti sanatoase multa fericire Stefania X 2
35+
...amr..max-5sapt...www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

mult asteptat